Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Hit bez telewizji? Anwil nie chce szklanego ekranu

IP: *.uwm.edu.pl 19.12.07, 08:38
    Jedna rzecz mnie zastanawia, czy wcześniej nie było wiadomo, że ten mecz się
    ma odbyć w tym terminie? Czy telewizja Polsat nie mogła być nieco bardziej
    przewidująca? No chyba, że swoje transmisje planują z tygodniowym wyprzedzeniem.
    Obserwuj wątek
      • Gość: emix777 Hit bez telewizji? Anwil nie chce szklanego ekran IP: *.complex.net.pl 19.12.07, 09:25
        Polsat sie nie popisał a Pan Krygier jak jest taki mądry niech wykupi graczom
        Anwilu czarter do USA to zobaczy ile kosztuje promocja koszykówki bo jak widać
        chce to robić kosztem innych a nie swoim..
      • Gość: M Hit bez telewizji? Anwil nie chce szklanego ekran IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.07, 09:27
        Super gra koszykarska www.cyberdunk.com/?ref=173218
      • Gość: kajet terminarz IP: 195.205.254.* 19.12.07, 09:29
        Dlaczego dopiero teraz telewizja i PLK chce przekładać mecze na
        sobotę? Czy ułożony dawno temu terminarz nie przewidywał rozegrania
        meczu w piątek? jestem jak najbardziej za dostosowaniem się do
        telewizji (vide debilna postawa mojego Śląska), no ale że w
        poniedziałek jest Wigilia i że koszykarze w piątek czy sobotę
        spierniczą do domu to chyba wiadomo było od dawna? W naszym
        katolickim kraju powinno się to zrozumieć. Sytuacja jest wyjątkowa.
        Jej wyjątkowość można było łatwo przewidzieć. Kto miał przewidywać -
        koszykarze?
        • Gość: anonim Re: terminarz IP: *.e-wro.net.pl 19.12.07, 09:39
          terminarz byl ustalony na 21/22 grudnia. z tego co sie orientuje turow jakis
          miesiac temu jak nie lepiej wyznaczyl date na 22 bo mecz mial sie odbyc w tv. a
          co do transmisji, koszykowka nie ma pasma w piatki. poza tym w nba gra sie w
          swieta i nikt nie narzeka, bo wszyscy doskonale wiedza ile to przyciaga fanow.

do tego, ja tez pracuje w swieta, w nowy rok, wiec co to za tworzenie mitow, ze
          sportowcy nie moga. problem lezy w klubach, mogli sobie rezerwowac bilety na 23,
          wiedzac ze mecz moze byc 22.
          • alvaro_1987 hmmm 19.12.07, 09:52
            Gdyby pierwotny terminarz zakladal gre 22grudnia to nie byłoby tej całej szopki. Więc prosze nie mowić, że już od dawna wiadomo jakoby data została ustalona na 22grudnia...
            Nie wiem co to za argument "w NBA gra się w święta". W NBA gra się też co 2dni, w NBA niektórzy zarabiają po 20mln dolarów... co to ma do rzeczy?!
            • Gość: anonim Re: hmmm IP: *.e-wro.net.pl 20.12.07, 08:59
              Kolejka była ustalona na 21/22 grudnia. Zresztą jak większość kolejek jest
              ustalana na dwa dni.
              Dużo ma do rzeczy, równajmy do lepszych, bierzmy przykład z kogoś, kto wie jak
              marketingowo pociągnąć ligę. Wzorce którymi kierują się panowie prezesi są do
              niczego, patrzą przez pryzmat jednego sezonu a często i jednego meczu. Kluby
              muszą działać wraz z ligą, ustalić kompleksowy plan działania, a nie uprawiać
              samowolkę, chyba każdemu zależy na tym, aby ta dyscyplina sportu była popularna,
              żeby mecze w telewizji pokazywano w prime-time, a gazety jako główne informacje
              podawały wydarzenia koszykarskie. Tak nie jest, zastanów się dlaczego, a
              odpowiedź jest prosta. Z czyjejś winy nie ma kompleksowego działania, wyciągania
              konsekwencji z nie stosowania się do zaleceń.
      • Gość: Bear Hit bez telewizji? Anwil nie chce szklanego ekran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 09:32
        Wszyscy powinni puścić zawodników zagranicznych, tak jak było ustalone.
        Kalendarz był ustalony od jakiegoś czasu to Polsat powinien to respektować.
        Chyba że w koszykówce jest inaczej i mecze na każdą kolejkę ustala się tuż przed
        jej rozpoczęciem. Anwil zagra rezerwami, pograją troche Polacy, a Polsat nie
        będzie miał spodziewanego widowiska. Wiele rozumiem, ale telewizji Polsat nie!
      • Gość: POKi Dlaczego winicie Anwil? To wina Polsatu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.07, 09:47
        Fatalna organizacja, Polsat sobie myśli, że skoro PLK nikt nie chce oglądać, to
        kluby będą ich błagać na kolanach o transmisję i zatańczą tak jak im się zagra.
        Ta transmisja powinna była zostać zaplanowana już dawno temu, ale w Polsacie
        nikt nie pomyślał o czymś takim jak plany innych na święta...
      • Gość: śmiech na sali Hit bez telewizji? Anwil nie chce szklanego ekran IP: *.tsi.tychy.pl 19.12.07, 09:48
        tyskie-area.myminicity.com/ind
      • Gość: koszypiłkarz Hit bez telewizji? Anwil nie chce szklanego ekran IP: *.adsl.inetia.pl 19.12.07, 09:58
        ja uważam, że wina leży bardziej po stronie Polsatu, bo można było na tyle
        wcześnie zaplanować terminarz, żeby kluby się mogły dostosować. Ogólnie,
        telewizje myślą, że mogą robić co chcą, zmieniają terminy transmisji jak chcą,
        nie bacząc na kluby. Chodzi mi tu o wszystkie dyscypliny.
      • Gość: wkurzony Hit bez telewizji? Anwil nie chce szklanego ekran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 14:27
        A co to do cholery za argument, że zawodnicy muszą jechać do domu na święta?
        Zarabiają takie kokosy, że nie powinno ich interesować, że grają w wigilię czy
        sylwestra !!! Ja zarabiam 1500 zł i też pracuje w wigilię, drugi dzień świąt i
        sylwestra. Jakby mi ktoś płacił takie siano to z pocałowanie ręki bym grał i w
        samą wigilię.
        • Gość: solange Re: Hit bez telewizji? Anwil nie chce szklanego e IP: *.icpnet.pl 19.12.07, 20:30
          taaaa...........yhym.......grałbyś xP kazdy ma prawo do świąt i wypoczynku. Nie
          masz pojęcia o tym jak ciężko oni pracują żeby grac tak jak grają....więc nie
          wypowiadaj się w tej kwestii. Koszykarze często zostawiają rodziny w innym kraju
          tylko po to żeby zarabiac pieniądze na ich utrzymanie...więc nie dziw sie, że
          chcą zobaczyc swoje żony i dzieci...!!!
          • piotr.zubrzycki Re: Hit bez telewizji? Anwil nie chce szklanego e 20.12.07, 18:48
            wzruszające
      • Gość: pablo Hit bez telewizji? Anwil nie chce szklanego ekran IP: *.satfilm.net.pl 19.12.07, 18:24
        pan smiec[krygier]bo tak go nazywano we wloclawku to niech pilnuje
        swoich nie slubnych dzieci i nie zadziera tak wysoko nosa bo guzik
        sie zna a teraz gra pod publiczke zeby pokazac jaki z niego jest
        dobry organizator... smieciu daj sobie siana.
        • Gość: nazgul Re: Hit bez telewizji? Anwil nie chce szklanego e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 18:43
          gratulacje. ja też bym od was uciekł.

moim zdaniem powinni grac w czasie zaplanowanym przez polsat.
          • Gość: la bestia Re: Hit bez telewizji? Anwil nie chce szklanego e IP: *.chello.pl 20.12.07, 20:09
            a ja sobie wykupie w baskecie srodkowe strony i napisze jaki to ja
            wspanialy manager jestem. fenomenalny PR, rodem z PRL. Doooobrze
            pracujecie, dooobrze;D
      • Gość: Kibic Hit bez telewizji? Anwil nie chce szklanego ekran IP: *.pomcert.park.gdynia.pl 20.12.07, 14:42
        Zawsze słyszałam, ze to w Prokomie grają "największe" gwiazdy... A mimo to,
        Prokom gra w sobotę 22 grudnia i jakoś nie ma problemu... :) Zapraszamy Polsat
        Sport do Sopotu :)
      • Gość: malkolm Hit bez telewizji? Anwil nie chce szklanego ekran IP: *.btk.net.pl 21.12.07, 15:07
        Popieram! Gracze są najważniejsi!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka