zanessa_4_ever 05.10.09, 16:31 Ja nie cierpie Pattinsona ! A wy ? Uważam że to niumyty pijak, króry chodzi z tą całą fajką palącą marihuane dobra wygadałam sie a teraz ide z kuzynką na basen Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota_ Re: Robert Pattinson! 05.10.09, 16:38 nieumyty pijak ? hahaha co jeszcze . sorry , ale masz argumenty siedmiolatka . a wiesz co jak ja nie lubię zaca efrona jaki to laluś . żałosne to jest . Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Robert Pattinson! 05.10.09, 16:47 zgadzam się W PEŁNI z dakota_ zastanów się nad tym jaka jesteś dziecinna . chcesz wywołać kłótnie czy co ? albo może założyłaś ten wątek żeby pochwalić się, że idziesz na basen z kuzynką ? xd tylko uważaj na głęboką wode i na grzybice pod prysznicem, takie chorubska szybko łapią puste osoby . czyli ciebie ;p milutka jestem, niee ? ^^ zgłaszam ... Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: Robert Pattinson! 05.10.09, 17:16 lepszy od tej twojej zaneski naktórą żygaja przechodnie wątek bez ęsu Odpowiedz Link Zgłoś
elnett Re: Robert Pattinson! 05.10.09, 16:47 OMG... taki temat już był.. ja go uwielbiam... i ja nie zwracam uwagi na wygląd tylko na gre aktorską... Tobie on się nie musi podobać.. ale wiedz że on ma bardzo WIELU fanów na całym świecie ! Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ ; x 05.10.09, 16:51 KIM TY DO CHOLERY JESTEŚ, ABY OCENIAĆ GO TYLKO DLATEGO, ŻE PIJE CZY PALI?! jest z tego powodu gorszy? moi idole też idealni nie są - uzależnienie od alkoholu, narkotyków, leków - ale i tak ich uwielbiam, za to kim są i co robią. a jak Ci się nie podoba to, co robi on, to się od niego odczep. nie decyduj za niego, bo za niego nie umrzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
lola234 Re: ; x 05.10.09, 16:59 zgadzam się z resztą. dziewczyno on ci się nie musi podobać. dla mnie ważne jest to że dobrze gra. Odpowiedz Link Zgłoś
elf97 Re: ; x 05.10.09, 17:12 zgadzam się z poprzednimi wypowiedziami . bezsensowny wątek Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Robert Pattinson! 05.10.09, 18:07 haha...to pierwsze jest swietne i te wlosy pod pachami ...aaaaa...xd nie znosze go Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet !! 05.10.09, 20:24 th_forewer to chyba lepiej, że nie jest jakimś homo i ich nie depiluje Autorka wątku mogłaby pomyśleć zanim coś napisze. Wyszłoby jej to na zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: !! 05.10.09, 22:39 boże, a ja go lubię jako aktora. aktorem jest dobrym. a wygląd? nie to się liczy . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Robert Pattinson! 06.10.09, 15:13 ` Brak słów na takich ludzi jak ty ... -,- Odpowiedz Link Zgłoś