Gość: Inny IP: *.giraffe.dialup.pol.co.uk 09.08.03, 00:43 Ciekaw jestem kto jest informatorem autora artykulu i skad sie wziela informacja o tym, ze Tony Rickardsson wystapi w finale Zuzlowego Pucharu Swiata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skok Re: Przed finałem Drużynowego Pucharu Świata IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 13:53 Pan redaktor jakby się interesował to by wiedział ze Rickardsson jeżdził we wtorek w eliminacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonista Re: Przed finałem Drużynowego Pucharu Świata IP: 195.245.213.* 09.08.03, 21:56 Piszę to tutaj bo nie wiem czy dotrwam do konca tych pasjonujacych zawodów! nasi dają dupy ale to wyprawiaja eksperci z canału+ to ja peirdolę!Dwa ślepe chuje siedza na stadionie i nie widzą że jako joker jedzie Max!!!!! To po chuj tam pojechał ten duet egzotyczny rymar-olo!Przeciez w telewizorze by widzieli że jedzie Max i nie pieprzyli głupot ze panienka nie pokazała im jokera albo realizator jest do dupy! do dupy to z tym duetem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Przed finałem Drużynowego Pucharu Świata IP: *.bredband.comhem.se 09.08.03, 22:30 kpina! sprzedany mecz.....az wstyd ogladac!!!! kto sie tym zajmie? NIKT!!! to jest polski sport!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Przed finałem Drużynowego Pucharu Świata IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.08.03, 22:36 Gość portalu: Adam napisał(a): > kpina! sprzedany mecz.....az wstyd ogladac!!!! > kto sie tym zajmie? NIKT!!! > to jest polski sport!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hehe Odpowiedz Link Zgłoś