Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

JUSKOWIAK X 3 !!! KRYTYCY - NO I CO ?

IP: 212.160.165.* 31.05.01, 08:46
    Czekamy na powtorke chociaz jednej bramki z Walia.
    Obserwuj wątek
      • akm Re: JUSKOWIAK X 3 !!! KRYTYCY - NO I CO ? 31.05.01, 09:15
        Czekaj tatka latka, jak trzeba, to Jusko nie potrafi.
        • Gość: skedek Re: JUSKOWIAK X 3 !!! KRYTYCY - NO I CO ? IP: *.acn.waw.pl 31.05.01, 09:23
          ale komu on te trzy bramki strzelił???? Marcin Mieciel też ostatnio w sparingu
          władował trzy bramki i co też jest najlepszy bez przesady a i tak wszyscy widza
          jak on gra
          • Gość: Vibe Re: JUSKOWIAK X 3 !!! KRYTYCY - NO I CO ? IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 31.05.01, 09:29
            Jusko to przecież najlepszy nasz napastnik
            co nie?
            • Gość: Dave Re: JUSKOWIAK X 3 !!! KRYTYCY - NO I CO ? IP: *.ade.iprimus.net.au 31.05.01, 10:05

Najlepszy jest Oli. Nawet Juskowiak to przyznal mowiac ze tylko Czarnecki ma
              pewne miejsce w pierwszej jedenastce. Ale mysle ze Kryszal jest tez lepszy on
              Juskowiaka, i to niebawem udowdni w Bundeslidze.

Gość portalu: Vibe napisał(a):

> Jusko to przecież najlepszy nasz napastnik
              > co nie?

• Gość: LUKE Re: JUSKOWIAK X 3 !!! KRYTYCY - NO I CO ? IP: 157.25.125.* 31.05.01, 11:43
            Mucha to i raz do roku pusci baka!!! Ale w sobote bede za Jusko sciskal kciuki.
            Tak samo jak i za naszych
      • lhp Re: JUSKOWIAK X 3 !!! KRYTYCY - NO I CO ? 31.05.01, 09:46
        W meczu Lubuszanin Drezdenko - Warta Muskala tez sieknal hat tricka i nie bylo
        peanow. A gra w III lidze - poziom chyba wyzszy niz amatorzy z Niemiec. Pewnie
        w tym meczu Muskala tez by sieknal 3 brameczki.

Pzdr
        • Gość: campo Re: JUSKOWIAK X 3 !!! KRYTYCY - NO I CO ? No i nic:) IP: 212.244.177.* 31.05.01, 10:05
          :))))Masz racje lhp:)
          To byla tylko zwykla gierka treningowa.Poza tym na Walie potrzebny jest
          zawodnik sprytny i szybki,a taki niewątpliwie jest Płaczacy.Juskowiak owszem
          posiada instynkt strzelecki,ale nie potrafi wyprowadzic kontry i nie pasuje do
          gry bialo-czerwonych.To zawodnik lubiacy czekac na pilke w polu karnym.Nie wiem
          czy Jusko zagra w maczu z Walia,ale jak zagra to sie przekonamy na co go
          stac.To powinna byc jego ostatnia szansa,jak jej nie wykorzysta to powinien dac
          sobie spokuj z kadrą i nie blokowac miejsca innym zawodnikom,jak chocby Radkowi
          Gilewiczowi.
          Pozdrawiam
          • Gość: Sei Re: JUSKOWIAK X 3 !!! KRYTYCY - NO I CO ? No i nic:) IP: *.*.*.* 31.05.01, 12:31
            Gilewicz jest beznadzejny. Jedyne co pokazal to jak sie przewracac. I co z
            tego, ze tak duzo nastrzelal bramek w Austrii. Niech sie lepiej w kadrze nie
            pokazuje.
        • Gość: miki Re: JUSKOWIAK X 3 !!! KRYTYCY - NO I CO ? IP: 10.10.120.* / *.stoen.waw.pl 31.05.01, 10:08
          Popieram w calej rozciaglosci lordowska mosc. MUSKALA do kadry!!!
      • Gość: arti Re: JUSKOWIAK X 3 !!! KRYTYCY - NO I CO ? IP: 212.160.165.* 31.05.01, 10:10
        Jezeli jest taki cienki to dlaczego strzelil 12 bramek w Bundeslidze(tyle co Jancer i Kirsten,wiecej niz np. Scholl i Bobic) mimo, ze dlugo leczyl kontuzje.
        Ja tez strzelam duzo bramek a ten Twoj Muskala to moglby mi buty czyscic.
        • Gość: campo Re: do arti ? IP: 212.244.177.* 31.05.01, 10:24
          Bo Wolfsburg to nie rep.polski.Zawodnik musi pasowac do stylu gry drużyny,a nie
          odwrotnie.Wcale nie twierdze że Juskowiak jest cienki.On po prostu nie pasuje
          do stylu gry naszego zespolu.Dlaczego np.K.Warzycha nie strzelał tylu bramek w
          kadrze co w klubie?Bo nie pasował do gry naszej druzyny.Polska nie dysponuje(na
          razie)takimi pomocnikami jak np Francja.U nas napastnik musi sie nabiegac i to
          niezle.Juskowiak żeby miec miejsce w pierwszej 11 musi zaczac walczyc i
          biegac,inaczej nie bedzie z niego pożytku.
          P.S.
          Ciekawe gdzie strzelasz te bramki:))?
          Pozdrawiam.

• lhp Re: JUSKOWIAK X 3 !!! KRYTYCY - NO I CO ? 31.05.01, 10:26
          To dlaczego nie grasz w pilke - moze bylbys objawieniem piki i strzelil bys nie
          12 bramek w bundeslidze a 100 albo 200 ;-]].
          Zwroc uwage, na dorobek strzelecki + asysty Placzacego Goryla W Blidze a gral
          tylko pol sezonu

Pzdr
      • Gość: Mario28 Re: JUSKOWIAK X 3 !!! KRYTYCY - NO I CO ? IP: 195.136.95.* 31.05.01, 10:28
        Sam sobie odpowiedziales wlasciwie - CZEKAMY NA POWTORKE W MECZU Z WALIA ...
        Dopoki w meczu o punkty Jusko TEZ nie bedzie strzelal dopoty bedzie uwazanay
        za 'czarna owce' i nieudacznika' .... Zycze mu zeby strzelil chociaz ten
        jeden /.....
        • Gość: Luxc Re: JUSKOWIAK X 3 !!! KRYTYCY - NO I CO ? IP: *.waw.cdp.pl 31.05.01, 10:51
          Popieram w pełni - ostatnia szansa dla Andrzeja, życzę mu powodzenia, ale już
          widzę te jego minimalnie obok słupka, piękny strzał - poprzeczka itd, mam
          nadzieję że strzeli coś choćby fartem to może się jakoś przełamie. Fajnie
          byłoby mieć jeszcze jednego dobrego napastnika w kadrze.
          pozdr
          • Gość: arti Re: JUSKOWIAK X 3 !!! KRYTYCY - NO I CO ? IP: 212.160.165.* 31.05.01, 11:00
            Zgadzam sie z campo i Mario 28.
            Ale dajmy mu jeszcze jedna szanse - w sobote i srode.
            Po tych meczach bedziemy mogli powiedziec albo w te, albo we w te.
            Do Ihp:
            Te 200 bramek to troche przesadziles.Ale gdyby nie kontuzja kolana to ze 180 w sezonie bym strzelal.
            Pozdrawiam wszystkich.
            • lhp Re: JUSKOWIAK X 3 !!! KRYTYCY - NO I CO ? 31.05.01, 11:09
              Ocene Juzkowiaka zostawy po meczu z Walia i Armenia - jak sie sprawdzi -
              doskonalem, jak trudno - zostanie zastapiony.

Ps Dlaczego tak nie lubisz Muskaly??? - zrobil ci jakas krzywde?

Pzdr
            • Gość: misza Re: JUSKOWIAK X 3 !!! KRYTYCY - NO I CO ? IP: *.elite.com.pl 31.05.01, 12:02
              Juskowiak to typowy środkowy napastnik z instynktem strzeleckim, ale taki na
              którego zespół musi "grać". W tej chwili Polska gra inaczej. Preferujemy przede
              wszystkim szybką grę kombinacyjną opartą na szybkiej wymianie podań w trójkącie
              Świerczewski (nie mogę przeboleć, że go nie będzie w sobotę)- Kryszał- Oli oraz
              prawie perfekcyjnie opracowane stałe fragmenty gry.Do tej koncepcji na pewno
              nie pasuje taki zawodnik jak Jusko. Nie wyobrażam sobie możliwości występu
              Jusko zamiast Kryszała lub Oliego. Ale wariant z 3 napastnikami- czemu nie.
              Taki typowy łowca goli po akcjach ustawionego trochę bardziej z tyłu Kryszała z
              Olim może być pewnym zaskoczeniem dla Walijczyków, których obrona nie stanowi
              zbyt wielkiej siły.Pozdrawiam
              • Gość: zol Re: JUSKOWIAK X 3 !!! KRYTYCY - NO I CO ? IP: 10.0.0.* / 62.6.254.* 31.05.01, 18:14
                Co to jest "instynkt strzelecki" ?
      • Gość: zajec Re: JUSKOWIAK X 3 !!! KRYTYCY - NO I CO ? IP: 217.99.92.* 31.05.01, 11:15
        I tak najlepsi byliby Euzebiusz Smolarek i Artur Wichniarek :))
        • Gość: campo Re: do arti ? IP: 212.244.177.* 31.05.01, 11:23
          To w jakim klubie grasz arti???
          Pozdrawiam
        • Gość: Dave Wichniarek do repry IP: *.ade.iprimus.net.au 31.05.01, 11:33

Smolarek tez, ale za pare lat.

Gość portalu: zajec napisał(a):

> I tak najlepsi byliby Euzebiusz Smolarek i Artur Wichniarek :))

• Gość: Alek Re: Wichniarek do repry-przeciw IP: 213.231.15.* 31.05.01, 11:56
            Ostatnia wypowiedź Wichniarka (cyt. z pamięci) - nie denerwuje mnie to, że
            siedzę na ławce bo mi ciągle płacą, i jak mi źle to sobie poczytam wyciąg z
            konta.
            Z takim podejściem i "sercem" do gry proponuję go olać.
      • Gość: arti Re: JUSKOWIAK X 3 !!! KRYTYCY - NO I CO ? IP: 212.160.165.* 31.05.01, 11:24
        Ale ja nigdzie nie powiedzialem, ze nie lubie Muskaly.Zreszta nigdy Go nie widzialem na oczy - to tym bardziej.
        Jezeli mowisz, ze chlopak ma talent to moze i tak jest.Oby go rozwijal z korzyscia dla siebie i dla klubu w ktorym gra.
        • lhp Do arti 31.05.01, 11:29
          Ale napisales: "Ja tez strzelam duzo bramek a ten Twoj Muskala to moglby mi
          buty czyscic". Rozumiem, ze byles wzburzony moja wypowiedzia o juzkowiaku. Oby
          Juzkowiak sieknal hattricka w meczu z Walia, ale i tak uwaza, ze nie pasuje do
          kary.
          Jezeli chodzi o Muskale to trzeba poczekac na rozwiniecie jego wielkiego
          talentu, oby nie zmarnowal sie jak wielu przed nimi

Pzdr
        • Gość: nonstop Re: JUSKOWIAK X 3 !!! KRYTYCY - NO I CO ? IP: 192.168.223.* / *.icnet.pl 31.05.01, 17:25
          MUSKAŁA do kadry!
      • Gość: arti Re: Do campo IP: 212.160.165.* 31.05.01, 11:29
        Kiedys jako junior gralem w Stali Stocznia i Pogoni Szczecin. Obecnie w TKKF-ie(ale od dluzszego czasu mam powazna kontuzje kolana).
        Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka