Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Odchodzą, przychodzą

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.01, 22:00
    Według PS Paweł Wojtala ma ofertę z Unterchaching (dolna cześć tabeli II
    Bundesligii), a Augustyniak wyjechał na testy do jakiegoś drugoligowca z Grecji
    (razem z Rosłoniem, znanym z wspaniałych występów w LECHU :). Jezeli Ci
    piłkarze zdecyduja sie odejsc to obrona się trochę posypie. Zobaczymy także czy
    piłkarzą bardziej zależy na $ czy sukcesach sportowych. Po awansie do
    ekstraklasy mogliby się jeszcze pokazać, a tak skarzą się na jakąś miernotę w
    słabiutkich klubikach. Jezeli te transfery dojdą do skutku, a takze odejdzie
    Goliński to raczej bedziemy słabsi niż jesienią. Bo z całym szacunkiem dla
    Arasia, to raczej największe lata świetności ma już za sobą. Wiadomo coś już o
    nowych piłkarzach? Czyżby z łapanki- castingu nikt się nie nadawał?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Pabloo Re: Odchodzą, przychodzą IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.01, 17:15
        Jak wroci Drajer na wiosne a raczej tak bedzie to mysle ze bedzie to bardziej
        wzmocnienie niz gra chimerycznego Wojtali. Co do Augustyniaka, wiele sobie mnie
        pogral wiec za czym tu plakac ? Ja bym nie panikowal.
        • Gość: szafir Re: Odchodzą, przychodzą IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.01, 20:05
          Ja również jestem przekonany, że powrót Drajera zrekompensuje z nawiązką
          ewentualną stratę Augustyniaka i Wojtali. Zwłaszcza w przypadku tego drugiego
          miałem czasami takie wrażenie jakby troszkę brakowało mu zapału i serca do
          gry. A może gdy Kolejorz awansuje do ekstraklasy to wróci na Bułgarską nasz
          wychowanek, któremu chyba za bardzo nie służą małomiasteczkowe klimaty... Na
          pewno byłby istotnym wzmocnieniem naszej defensywy

• Gość: Camara Re: Odchodzą, przychodzą IP: 217.96.35.* 31.12.01, 08:16
            Dwukrotnie, bezpośrednio, byłem świadkiem wypowiedzi Bartka odnosnie powrotu
            z... gminnego łośrodka skladania lodówków i kuchenków.... no i ich ton był
            jednoznaczny - w każdej chwili, bez dwoch zdań - ale jak wiecie Fenicjanie
            wymyslili takie cholerstwo, bez którego ani rusz. Ano, trudno.......ale
            doczekamy się !
      • Gość: patryk Re: Odchodzą, przychodzą IP: 213.17.225.* 31.12.01, 09:41
        Augustyniak byl juz na testach w ślasku, ale za małe pieniadze ponoc
        kontrakcik...zreszta wiecie jak z pieniazkami we Wrocławiu i nie spodobalo mu
        sie:-))))
        zyczenia noworoczne
        • Gość: plastic Re: Odchodzą, przychodzą IP: *.icpnet.pl 05.01.02, 13:59
          jak narazie to nasz klub sie oslabia( moze duzym oslabieniem nie bedzie
          odejscie augustyniaka ale wojtali na pewno). co do drajera to poczekajmy
          zobaczymy. po kontuzji moze byc roznie! martwia mnie tez slowa trenera ze
          wzmocnienia beda tylko w defensywie... czyzby sytuacja naszego klubu znowu sie
          pogorszyla....
          • Gość: pluto Re: Odchodzą, przychodzą IP: *.icpnet.pl 05.01.02, 18:18
            mam nadzieje ze sie nie pogorszyła !
            przeciez ostatnio chyba wpłyneło 200.000 od firmy?????
            no tej co chce inwestowac w poznaniu!
            pewnie wiecie o co chodzi! bo ja sobie nie bede wykrecał jezyka! ;)
            • Gość: Sergio Re: Odchodzą, przychodzą IP: *.echostar.pl 05.01.02, 22:22
              czy sytuacja się pogorszyła? A czy się w ogóle polepszyła? Ile znaczy te
              200.000? W dodatku skończyły się na jakiś czas wpływy z biletów, które przecież
              sporo wnosiły do kasy klubu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka