Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

KTO ZOSTANIE MISTRZEM ANGLII? MANCHESTER UNITED!!!

03.01.02, 20:08
    Witam wszystkim portalowiczów. Jestem wielkim fanem Manchesteru United i
    uważam, że to on wraz z Arsenalem i Liverpoolem stoczą batalię o mistrzostwo
    Anglii. Co prawda może to niektórych nudzić, że MU ciągle zdobywa mistrzostwo
    Anglii (7 wygranych sezonów z 10 sezonów Premier Leauge), ale to jest najlepsza
    drużyna na świecie (no może po Realu Madryt;). To jest mistrzowska drużyna,
    która z Beckham'em, Scholes'em, Giggs'em i van Nistelrooy'em w składzie jest w
    stanie pobić każdego.
    Może trochę przesadzam, bo ten sezon jest zdecydowanie najgorszy w wykonaniu
    Czerwonych Diabłów od powstania Premier Leauge, ale takie już jest życie
    wielkiego fana MU...

Obserwuj wątek
      • Gość: Balzer FC LIVERPOOL ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.02, 20:11
        Nie łudz sie - mistrzem bedzie Liverpool.
        • Gość: remi Re: FC LIVERPOOL ! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 03.01.02, 21:06
          Liverpool mistrzem raczej nie będzie jesli będą cały czas grać z tym nędznym
          Heskeyem i Riise(Smicer i Litmanen cały czas muszą grzać ławę niewiadomo
          dlczego).Walka rozegra się miedzy MU,Leeds,Arsenal i LFC.Ja stawiam na Leeds bo
          oni przed nikim nie czują respektu(szczególnie przed Manure)
        • dawidb Re: FC LIVERPOOL ! 04.01.02, 13:24
          Możliwe, bo Dudek to jeden z najlepszych bramkarzy w Premier Leauge.
          Ale ja do końca wierzę w MU!;)
      • pc Re: KTO ZOSTANIE MISTRZEM ANGLII? MANCHESTER UNITED!!! 03.01.02, 20:16
        dawidb napisał(a):

> drużyna na świecie (no może po Realu Madryt;). To jest mistrzowska drużyna,
        > która z Beckham'em, Scholes'em, Giggs'em i van Nistelrooy'em w składzie jest w

Bez nich też, co pokazują ostatnie mecze :) No może poza rewelacyjnym Holendrem.

A tak wogóle, to już jest o tym temat -
        www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SPORT&wid=764388&aid=764388

Pozdr.
        • dawidb Re: KTO ZOSTANIE MISTRZEM ANGLII? MANCHESTER UNITED!!! 04.01.02, 13:23
          Dzięki za informacje!;)
          :):):):):):):):):):):):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka