Gość: Lovelas IP: 78.133.192.* 24.04.08, 08:55 Śliczna :* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cajmero Maja Włoszczowska: Tybet? Myślałam o zgoleniu g.. IP: *.tktelekom.pl 24.04.08, 09:07 Dla mnie jest to AUTORYTET, osoba godna pokazywania w mediach, przykład godny do naśladowania. Więcej takich osób na "afisz" a nie takich jak Wiśniewski, okolczykowani, kochający"inaczej" czy "zgrane" piosenkarki, aktorzy. Dlaczego nie propaguje się sportu, dlaczego "miesza" się młodzieży w głowach i potem ma do niej pretensje. Nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmatan Re: Maja Włoszczowska: Tybet? Myślałam o zgoleniu IP: 91.198.246.* 24.04.08, 09:45 dobrze prawi, wódki mu polać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sportowiec kolarka, hehe... IP: *.e-wro.net.pl 24.04.08, 09:54 przeciętny facet jedzie szybciej na rowerze do sklepu po piwku niż ta niby kolarka, hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olimpiada Re: kolarka, hehe... IP: 212.76.37.* 24.04.08, 10:10 Niech zgoli głowę i się nie przemęcza tą olimpiadą :) I tak nikt tego nie będzie oglądał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaniepokojony Tylko nie gól tej śłicznej głowki! IP: *.tvk.torun.pl 24.04.08, 10:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ezomir Prosze zgol glowe! IP: *.cdif.cable.ntl.com 24.04.08, 20:37 ladna glowka i bez wlosow bedzie ladna... a krotkie wlosy bede sexy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzmapl Re: kolarka, hehe... IP: *.dsl.bell.ca 24.04.08, 12:41 Olimpiady pewnie nikt nie bedzie ogladal gdyz olimpiada to okres pomiedzy igrzyskami olimpijskimi czyli 4 lata. Co do igrzysk olimpijskich to przypuszczam ze wielu zasiadzie przed TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mozz Re: kolarka, hehe... IP: *.hvc.res.rr.com 25.04.08, 04:02 Hehehe nastepna baba co na zartach sie nie zna. Skacz mi tu po piwko, i to juz, "wiedzma"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WK Re: kolarka, hehe... IP: *.ig.pwr.wroc.pl 24.04.08, 14:12 Gościu! Ta pani przejeżdża rocznie 15 tys.km na rowerze. Jedź po swoje piwko i nie ośmieszaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacques Maja Włoszczowska: Tybet? Myślałam o zgoleniu g.. IP: *.chello.pl 24.04.08, 10:51 Naprawdę śliczna, o niebo lepsza od tych różnych aktorzynek i innych "celebrytek". Uroda z klasą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Maja Włoszczowska: PPT najtrudniejszym wydziałem?? IP: *.awf.wroc.pl 24.04.08, 11:21 to chyba jakaś pomyłka, od tego jeżdżenia poprzemieniało jej się w głowie, ciekawie jak ktoś kto 260 dni w roku jest poza domem jest w stanie w terminie skończyć najtrudniejsze studia, nio chyba że skończyć, bo politechnikę już nie jeden tuman skończył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WK Re: Maja Włoszczowska: PPT najtrudniejszym wydzia IP: *.ig.pwr.wroc.pl 24.04.08, 15:50 Pełna kobiecej zawiści opinia o student(k)ach PPT - tumanach, co szczególnie łatwo oceniać z wyżyn intelektualnych AWF. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamschodowy ach och jaka odwaga - pomyślała o tym! IP: *.chello.pl 24.04.08, 11:39 przykład twardej bezkompromisowości " ale w przypadku mężczyzn to fajny pomysł, dla kobiet chyba jednak nie najlepszy " może w ramach protestu niech użyje bledszego lakieru do paznokci - jej królewski wizeruneczek chyba jakoś to udźwignie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: draniu Re: ach och jaka odwaga - pomyślała o tym! IP: 38.100.22.* 24.04.08, 12:09 ciekawe do jakich jeszcze spetakularnych i radykalnych akcji jest zdolna - az sie boje pomyslec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: ach och jaka odwaga - pomyślała o tym! IP: 38.100.22.* 24.04.08, 12:13 eeeetam zaraz pomyslala. po prostu powiedziała, że pomyslała. pewnie sie zastanawia, czy pomyśleć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrnhr Re: ach och jaka odwaga - pomyślała o tym! IP: *.chello.pl 26.04.08, 21:38 Maja Włoszczowska imponuje mi, bo potrafiła połączyć sukcesy sportowe ze studiami w zupełnie innej dziedzinie. Niestety ten wywiad wywołał u mnie lekką konsternację. Absolwentka prestiżowej wrocławskiej uczelni brzmi mniej elokwentnie od absolwenta dwóch klas krakowskiego liceum. Wolałbym, żeby to była tylko kwestia tego, że Kubica obraca się od ponad dwóch lat wśród najbardziej błyskotliwych umysłów inżynierskich na świecie, bo inna perpektywa jest smutna: polski system edukacji leży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dymitr Re: ach och jaka odwaga - pomyślała o tym! IP: 38.100.22.* 24.04.08, 12:18 jeżeli dziewczyna uprawia kolarstwo tzn ze jezdzi w kasku, wiec i tak te swoja lysinke dosc skutecznie by zamaskowala logoskami sponsorów. rownie dobrze moglaby "pomyslec" o ogoleniu nóg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraxa bez loginu brawo Adas, wlasnie tak!!! IP: *.range86-143.btcentralplus.com 24.04.08, 15:22 Co za glupi cipcia. Darowlaaby sobie te "gdybanie"- tak jej szkoda tych paru klakow. Ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WoyKow Maja Włoszczowska: Tybet? Myślałam o zgoleniu g.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.08, 12:47 I piękna i mądra. Głowy proszę nie golić - powtórka z Sinéad O'Connor chyba sie nie zda na nic. Proszę raczej robić swoje: walczyć na torze i wygrywać, czego życzę, bo to będzie trochę i moje zwycięstwo wtedy. Olimpijczycy - nie jesteście nikomu winni żadnych akcji - myślę, że jest raczej odwrotnie: to społeczeństwo Wam zawdzięcza i to sporo. Na pewno nie powinniście kombinować z protestami: od tego są politycy, dyplomaci i w końcu - żołnierze. Jest tak, jak Pani mówi: trzeba było wcześniej pomyślec o lokalizacji igrzysk i problemach z tym związanych. To nie Wy macie ponosić skutki hipokryzji i pazerności decydentów. Nie poddajcie się moralnemu szantażowi politykierów. A jeśli ktoś czuje się bardziej wrażliwy na krzywdy Tybetańczyków, Czeczenów, Tutsich, Kurdów i tylu, tylu innych męczonych przez innyc ludzi - to przecież doprawdy nie można mu tego zabronić. Może zawsze protestować na własny rachunek w każdej chwili i w sopób, jaki sami w swoim sumieniu uzjaną za słuszny, skuteczny i ważny. Ale tylko z własnego wyboru: na pewno nie pod wpływem szantażu moralnego. Zwycięstwa, zwycięstwa i jeszcze raz zwycięstwa życzy Wojciech Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: Maja Włoszczowska: Tybet? Myślałam o zgoleniu IP: 217.70.53.* 13.08.09, 13:55 Panie Wojtku, czy moglabym prosić o emaila? mam osobista sprawe, pozdrawiam Daria darcia007@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reksio Maju.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.04.08, 14:17 Chętnie jechałbym za Tobą w peletonie, musisz mieć piękną pupe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konserwatysta No cóż, od kobiet nikt nie wymaga inteligencji IP: *.aster.pl 24.04.08, 14:57 w dawnych dobrych czasach było jednak w złym tonie wypowiadanie się przez kobiety na tematy dla nich za trudne, jak polityka, gospodarka itp. Odpowiedz Link Zgłoś
fyrlok Maja Włoszczowska: Tybet? Myślałam o zgoleniu g.. 24.04.08, 16:40 > najtrudniejszy kierunek - matematykę finansową Bez przesady. (sam sie na tym znam - tez ze studiow) Slodkie pozdro dla smacznej Babki ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Nie daj sie nabrac lewakom IP: *.crowley.pl 24.04.08, 17:11 Nie daj sie nabrac lewakom!! Gdzie byli jak Chinczycy rozdawali kontrakty na budowy? Lewactwo wtedy siedzialo cichutko bo z tych kontraktow zawsze od firm cos na lewackie organizacje kapnie grosza!!!! Kontrakty skonczone kasa zgarnieta wiec lewaki nawoluja do protestu sportowcow! HIPOKRYZJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszczu Niech Maja nie daje się prowokatorom z G.W. IP: *.chello.pl 24.04.08, 17:28 G.W. powinna zająć się sprawą przygotowań ekipy Palestyńczyków do Olimpiady i codziennie przywalać rządowi Państwa , że Palestyna nie ma godnej reprezentacji . Co wynika z agresywnej polityki Państwa Izrael . PROWOKATORZY : nie psujcie Olimpiady , odwalcie się od sportowców , zajmijcie tym , czym powinniście . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herman Melville Maja Włoszczowska: Tybet? Myślałam o zgoleniu g.. IP: 195.177.83.* 24.04.08, 17:39 A może ogoli cipkę...? Na znak protestu Odpowiedz Link Zgłoś
dr.rocco Jak zwykle pelno zlosliwych troli !!! 24.04.08, 18:42 Jak macie wpisywac bzdury i to zlosliwe bzdury , to lepiej sie napijcie , czy co tam lubicie. Dziewczyna ma osiagniecia w tym co robi , i do tego jeszcze uczy sie w dobrej szkole , to juz za duzo by jej to wybaczyc ? Lepiej by nie golila glowy , nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
apollo1966 Maja Włoszczowska: Tybet? Myślałam o zgoleniu g.. 24.04.08, 21:46 Gazeta.pl łże! Link na stronie głównej głosi "Sławna sportsmenka MYŚLI o zgoleniu głowy", a z wywiadu wynika, że wcale o tym nie myśli i myśl taką odrzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
gadolinn zgol lepetyne i wtedy zabierz glos 27.04.08, 02:03 a jak tylko "myslalas o zgoleniu" to znaczy, ze masz wszystko w dupie, ale chcesz zaistniec w mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekojb Maja Włoszczowska: Tybet? Myślałam o zgoleniu g.. IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.08, 07:16 Maju, to mądry wywiad. A komentarze na niniejszym forum? Nie ma takiej mądrości, z której głupcy by nie szydzili. Między Pekinem a Londynem powinien znaleźć się czas na doktorat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gsgs Maja Włoszczowska: Tybet? Myślałam o zgoleniu g.. IP: *.chello.pl 23.08.08, 10:24 No i co tępe małpy ? Maja ma srebro !!! I zapraszam na Politechnike Wrocławską na wydziały matematyczne. Skończcie jakikolwiek kierunek, nawet zaoczny. Wtedy zrozumiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Maja Włoszczowska: Tybet? Myślałam o zgoleniu IP: 88.220.101.* 26.08.08, 03:29 popieram! W dodatku Maja to ideał kobiety: mądra i piękna. Ahhh gdzie ja znajde taką....:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Maja Włoszczowska: Tybet? Myślałam o zgoleniu g.. IP: *.hsd1.ca.comcast.net 23.08.08, 11:34 Ty jeste glupek !! co ty wiesz o Tybecie ??? idiota z komentarzem o czystej musgowine . Ja odlecialem z Tybetu w dniu od problemu. Kto ty jestes -??? Idiota....??? w tej wypowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gt Maja Włoszczowska: Tybet? Myślałam o zgoleniu g... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 12:40 to co Maja kiedy idziemy na rower? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kondi_bombi Maja Włoszczowska: Tybet? Myślałam o zgoleniu g.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 15:06 Ależ mnie wqquu..ajom te nawoływania sportowców do bojkotu igrzysk. Jak można od KOGOŚ wymagać życiowych wręcz poświęceń (przekreślenie lat pracy) samemu nie robiąc nic. Jeśli komuś przeszkadza polityka Chin w Tybecie, to sposób na bojkot jest banalnie prosty. Wystarczy uważnie czytać metki i etykiety kupowanych towarów odrzucając wszystko "made in China". hahaha Już widzę jak forumowe gnomy "bojkotują" Chiny w markecie :) Dobrze, jak się znalajdzie przynajmniej 1 na 100 gotowy zapłacić 10 zeta więcej za niechińskiego T-shita, pluszaka czy inny badziew :) :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolarz Re: Maja Włoszczowska: Tybet? Myślałam o zgoleniu IP: *.aster.pl 23.08.08, 18:48 gratulacje Pani Maju! :-D Dalszych sukcesów w nauce i sporcie. Piękna, mądra i potrafi zwyciężać! Brawo! -Kolarz - kolega Taty . Odpowiedz Link Zgłoś
maciekkaminski Polaków portret własny 22.07.09, 01:58 Przeczytałem ten wywiad dopiero teraz. Przebrnąwszy wszystkie komentarze czuję się zdruzgotany. Mieszanie ludzi z błotem to chyba nasza cecha narodowa. Dziewczyna jest najlepsza w tym co robi, zdobyła medal olimpijski na który pracowała 12 lat. Do tego skończyła studia na uczelni, z której w ciągu pięciu lat wylatuje 70% osób. Kto z Was, drodzy krytykanci może pochwalić się chociaż połową takich osiągnięć? Poniżej piosenka dla wszystkich trolli, którzy nie mają na tyle odwagi, żeby pisać pod własnym imieniem i nazwiskiem (gdybym pisał takie bzdury też wstydziłbym się przedstawić). Ze specjalną dedykacją dla użytkowników: sportowiec, aneta, adamschodowy, dymitr, Kraxa, konserwatysta, Herman Melville, gadolinn. spider21.wrzuta.pl/audio/870TPWt9wsN/lady_pank_- _siodme_niebo_nienawisci Enjoy! Może da Wam do myślenia.... Maciej Kamiński Odpowiedz Link Zgłoś