Gość: ARTUR IP: *.skane.se 12.03.03, 02:29 Wybieram sie pod koniec marca do Karpacza.Poznam atrakcyjnego, mlodego przewodnika. ARTURKRAUZE@HOTMAIL.COM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: WYBIERAM SIE DO KARPACZA IP: *.telia.com 12.03.03, 08:59 Gość portalu: ARTUR napisał(a): > Wybieram sie pod koniec marca do Karpacza.Poznam atrakcyjnego, > mlodego przewodnika. > > ARTURKRAUZE@HOTMAIL.COM ________________________________________________________________________________ A moze byc przewodniczka ?? . ________________________________________________________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: WYBIERAM SIE DO KARPACZA IP: *.swipnet.se 12.03.03, 09:34 Gość portalu: Ewa napisał(a): > Gość portalu: ARTUR napisał(a): > > > Wybieram sie pod koniec marca do Karpacza.Poznam atrakcyjnego, > > mlodego przewodnika. > > > > ARTURKRAUZE@HOTMAIL.COM WOLE ATRAKCYJNEGO PRZEWODNIKA. > _______________________________________________________________________________ > _ > > A moze byc przewodniczka ?? . > > _______________________________________________________________________________ > _ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzepior Re: WYBIERAM SIE DO KARPACZA IP: *.jgora.dialog.net.pl 12.03.03, 21:04 Artur, to prawda, ze przewodnicy maja prezentowac atrakcje - ale to maja byc atrakcje regionu, a nie wlasne :-) Nie rezygnuj tak pochopnie z przewodniczki - bo te sa zaprawde sila Karkonoszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: WYBIERAM SIE DO KARPACZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.03, 21:06 Ja też się tam wybieram.Może się spotkamy.Jutro wyjeżdżam z Olsztyna na Wrocław potem do Karpacza.Ale mam przewodnika.Jestem lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: WYBIERAM SIE DO KARPACZA IP: *.swipnet.se 12.03.03, 22:34 Prosze o konkretne oferty. ARTURKRAUZE@HOTMAIL.COM Odpowiedz Link Zgłoś