Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kto murem za Adamem niech się tu wpisze!

• Gość: Clea Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.investbank.pl 09.01.02, 15:45
        A nawet gdyby sie nie podniosl, to co ? Dal nam rok wrazen niesamowitych ! Komu
        innemu zdarzylo sie tak porwac Polakow ? JEST I BEDZIE WIELKI !
      • Gość: kinia2 Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: 217.67.196.* 09.01.02, 15:47
      • Gość: zet Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: 195.187.84.* 09.01.02, 16:04
        Tylko AAAAADAM!!!!!
      • Gość: ogar Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.proszynski.pl 09.01.02, 16:44
        Jestem za Adamem!!!
        Wstyd mi jest za Pana Miklasa i niektórych polskich kibiców i dziennikarzy.
        Szkoda, że potrafimy być w porzadku wtedy , gdy wszystko jest OK, a pokazyjemy
        prawdziwe oblicze gdy coś nie idzie po naszej myśli. Czy ktoś oprócz Adama
        skakał do tei pory tak równo jak Nasz Mistrz?
      • mario2333 Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! 09.01.02, 17:13
        i tak jest najlepszy
      • slawomir Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! 09.01.02, 17:38
        moze nieco gorzej skacze ale teraz potrzebny jest nasz doping i nasze wsparcie
        a nie załamywanie się
      • Gość: Dorota Dajcie juz spokoj! IP: *.chello.pl 09.01.02, 18:47
        Uwazam, ze nalezy mu sie szacunek, a czy sie podniesie czy nie to ciezko
        powiedziec... wlasciwie to przeciez i tak jest mistrzem i ze teraz nie zdobywa
        zlotych medali to nie znaczy ze "upadl"!!! Ja go bardzo cenie i podziwiam, ze
        potrafi sie skoncentrowac w takich warunkach i przy takiej presji!
      • Gość: Jo Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.02, 19:17
        JA TEŻ JESTEM ZA ADASIEM!!!!
        • tomsos Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! 09.01.02, 20:14
          no to sie wpisuje :-))
      • Gość: dot Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.radom.dialup.inetia.pl 09.01.02, 20:19
        Adasiowi towarzyszyć będziemy zawsze na dobre i na złe. Za dużo radości mu
        zawdzięczamy!
        • Gość: PB JA MUREM ZA ARTUREM IP: *.acn.waw.pl 09.01.02, 20:41
          JA MUREM ZA ARTUREM*
          sznurem wszyscy w góre

*Artur czytaj Adam ... nie moglem znalezc odpowiedzniego rymu do Adam ...

• Gość: doktor Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.02, 21:23
          Adam Małysz to najlepszy sportowiec w historii Polski. Ani piłkarze, ani
          chodziarze, ani żeglarze, ani Irena Szewińska... Małysz! Murem!!!
      • demoniczna27 Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! 09.01.02, 21:13
        ja sie zglaszam i dalej murem stoje za Adasiem
      • xix1 Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! 09.01.02, 22:00
        Małysz jest bezkonkurencyjny.Jest najlepszy , a szwaby mogą mu naskoczyć.
        Gdyby nasi politycy tak rządzili jak on skacze , to byśmy wszyscy chodzili w
        złotych butach. Jacek
      • Gość: Łukasz Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.02, 22:04
        W dalszym ciągu jestem za Adamem :-)))
        • Gość: fatality Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.pkp.wroc.pl 09.01.02, 22:17
          Wierzę w ciebie Adam!! Adam the Best!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Tadek Adam jest OK ale powinien trochę odpocząć. IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 09.01.02, 22:31
      • Gość: zbyl Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.kopnet.silesianet.pl 09.01.02, 23:07
        Ja!!! Nawet gdy nie będzie już tak jak kiedyś.
        • Gość: Ania Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.02, 23:14
          Adam jest the best i wsztscy jesteśmy z nim na dobre i zle, a zresztą sami
          zobaczycie juz niedługo znowu będzie nuber 1!!!
      • Gość: jarskot Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.02, 23:43
        Adam jest super, czy zdobędzie medal na Olimpiadzie, czy też (broń Boże) nie.
        Wkurza mnie, że po jednym trochę słabszym występie ludzie zaraz skreślają ze
        złośliwą satysfakcją jednego z największych naszych sportowców w historii.
        Marzy mi się, żeby na Igrzyskach Hannavald skakał tak jak w Bischofshofen, a
        Adam 2 metry dalej. Co to dla niego?

Adam pany!
      • Gość: sionas Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 10.01.02, 01:15
        Adam nigdy nie bedzie sam
      • Gość: kuzyn Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 10.01.02, 01:18
        Adam tylko sie tak bawi z konkurentami
      • Gość: tomy Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.vii.p.lodz.pl 10.01.02, 02:00
        Małysz jeszcze wróci do wielkiej formy , sprzed kilku tygodni, a wtedy Sven i
        inni będą mogli tylko pomarzyć o złotym medalu olimpijskim.
        • Gość: tomek Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: 198.16.16.* 10.01.02, 02:50
          dawaj adam!!!!!
      • Gość: TeDe Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.clinika.pl 10.01.02, 09:18
        • Gość: New_scep Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: 62.189.12.* 10.01.02, 09:43
          Jestem za
      • Gość: dugme Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.matrix.pl 10.01.02, 10:03
        Tak właśnie
        • Gość: sławek Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: 213.77.115.* 10.01.02, 11:07
          Adam to twardy facet i napewno wygra !!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Dan Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.wise.edt.ericsson.se 10.01.02, 13:16
            I ja!
            Bede mu na zywo kibicowal w Falun!
      • Gość: Krzysiek Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: 217.153.108.* 10.01.02, 13:38
        Adam jest w pierwszej trójce na świecie i niech nam będzie przez długie lata!!!
      • tris Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! 10.01.02, 13:44
        Adam jest wielki!!!
      • Gość: yvettka Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 15:10
        Adam Malysz jest i bedzie najlepszy. To przeciez tylko czlowiek a nie
        nigdyniepsujaca sie maszyna do oddawania skokow!
      • Gość: AJA74 Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.trax.com.pl 10.01.02, 15:30
        Mimo tych porazek to i tak Malysz jest WIELKI i jesli nawet nie zdobedzie
        medalu olimpijskiego i zakonczy kariere to byl to nielada wyczyn zostawil na
        rok cala plejade skoczkow w tyle za soba i pokazal plecy ....

AJA
      • Gość: Paweł Re: Kto murem za Adamem niech się tu wpisze! IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.01.02, 16:11
        On jest po prostu cool!!!!!!!!!!!! Każdemu sie zdarzają słabsze dni. Trzymam za
        niego kciuki i wierze że będzie najlepszy!!!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka