Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wspierajmy Adama!

IP: *.*.*.* 06.01.02, 21:30
    Co z tego ze Hannawald wygral TCS? Czy sie koksowal czy nie? To bez znaczenia.
    Malysz jest w slabszej formie. Moze to i dobrze, ze dolek przytrafil mu sie
    wlasnie teraz a nie podczas IO. Panie Adamie mocno wierze w pana i licze na
    dalsze dobre wystepy. Jestem zawsze z panem podobnie jak (mam nadzieje) miliony
    prawdziwych pana fanow, ktorych serdecznie pozdrawiam i goraco namawiam do
    napisnia kilku cieplych slow dla naszego Mistrza! Zamias narzekac dodajmy mu
    otuchy w tych trudnych chwilach
    Obserwuj wątek
      • Gość: Głupi Re: Wspierajmy Adama! IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 06.01.02, 21:37
        Jasne. Nie ma co panikowac. Tak to juz jest ze raz sie wygrywa raz przegrywa. Jakie to dziwne, ze jeszcze dwa lata temu wszyscy (tzn Ci co sie wtedy tym troche interesowali czyli pewnie niewiela grupa osob) cieszyliby sie z tego czwartego miejsca TCS. Proponuje sie postawic na miejscu Malysza. Wygrywalibyscie wszystko po kolei? Raczej nie.
      • Gość: Maciej+S Re: Wspierajmy Adama! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.02, 22:47
        Tak łatwo odwraca się sympatia, gdy przerywa się pasmo sukcesów. Niby ludzkie,
        jednak w wypadku Pana Małysza nie potrzebna była propaganda sukcesu aby go
        celebrować i warto o tym pamiętać. Mistrzowi trzeba pozwolić odetchnąć a On z
        pewnością odwzajemni się wiernym kibicom pozytywnymi wrażeniami. Wysyłam
        Adamowi pozytywne, ciepłe myśli i trzymam kciuki. Hej !!!
        • Gość: el Re: Wspierajmy Adama! IP: 167.3.114.* 07.01.02, 23:21
          Panie Adamie!
          Zycze powrotu do zwrowia i formy.
          Bron Boze prosze nie zagladac do Internetu.
          Sezon nie konczy sie na turnieju 4 skoczni.
          Trzeba odpoczac i spokojnie potrenowac,
          prosze odpuscic sobie Willingen, tam i tak
          wygra Hanni, (tam tez nie badzie kontroli
          antydopingowej).

Glowa do gory
          Ciagle jest Pan Mistrzem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka