Gość: PL IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 06.06.08, 00:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prober Wielka szkoda, ale Lobo da radę :) 06.06.08, 00:08 Wielka szkoda, ale Lobo da radę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Chorwaci starcili najlepszego IP: 212.76.37.* 06.06.08, 08:29 nie mazgaić, walczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Dramat w kadrze. Jak traciliśmy Błaszczykowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 00:35 no to mamy od losu kare za te artykuly w se i fakcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dramat w kadrze. Jak traciliśmy Błaszczykowsk IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.08, 00:45 Blaszczykowski nie jest "najlepszy", tylko jest "najlepiej wypromowany". Nie jest zły, ale wielu zdolniejszych od niego nadal kopie piłkę na krajowych boiskach III i IV ligi. Przeforsował organizm wchodząc za wcześnie do drużyny walczącej o wysokie cele - i tak się to teraz za nim ciągnie. Nadmierna amibicja nie zawsze popłaca. Ale mimo wszystko - żal mi chłopaka. Odpowiedz Link Zgłoś
nils80 Re: Dramat w kadrze. Jak traciliśmy Błaszczykowsk 06.06.08, 00:48 to wiadomość pewna?a jaka tam promocja?chłopak po przejściach z truskolas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Dramat w kadrze. Jak traciliśmy Błaszczykowsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 08:08 Tak,to święta racja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CK Re: Dramat w kadrze. Jak traciliśmy Błaszczykowsk IP: *.ds14.agh.edu.pl 06.06.08, 09:07 Szkoda chłopaka, ale dla kadry to żadna strata. Błaszczykowski przez pół roku zagrał może w 3 meczach a cały czas sie leczył. Piszczek jest sporo lepszy od niego obecnie. A z tym talentem Błaszczykowskiego to już przesadzili, są dziesiątki lepszych w niższych ligach, tylko nie mają Brzęczka za wujka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Dramat w kadrze. Jak traciliśmy Błaszczykowsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 10:31 Prawda - ale to chęc zysku wójka doprowadzia do szybkiego wyjazdu za granicę i niestety ten przeskok się zemścil na jego organiźmie , ale jest mlody może jeszcze kiedys zagra . Odpowiedz Link Zgłoś
benek56 Re: Dramat w kadrze. Jak traciliśmy Błaszczykowsk 06.06.08, 11:21 > Prawda - ale to chęc zysku wójka doprowadzia do szybkiego wyjazdu za > granicę Tak, bo jak ogólnie wiadomo, w bundeslidze i innych ligach zachodnich grają tylko piłkarze po 30-ce. Odpowiedz Link Zgłoś
nils80 Dramat w kadrze. Jak traciliśmy Błaszczykowskiego 06.06.08, 00:44 gó.. prawda jaka kara!człowieku!to prawda z kubą!!!????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Pokarzcie mi goscia w kadrze ktory to potrafi!!!!! IP: *.crowley.pl 06.06.08, 00:51 www.youtube.com/watch?v=iSf4C1aLF6k Odpowiedz Link Zgłoś
nils80 Re: Pokarzcie mi goscia w kadrze ktory to potrafi 06.06.08, 00:56 masz racje straciliśmy najlepszego zawodnika! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaś Re: Pokarzcie mi goscia w kadrze ktory to potrafi IP: *.aster.pl 06.06.08, 01:50 faktycznie nie ma kogoś kto w równym stopniu zastąpi naszego Kubusia. niesamowity talent. zwróćcie uwagę że on zachowuje się na boisku tak jakby wyprzedzał wydarzenia o jedną sekundę, tak jakby wiedział co będzie się działo za kilka milisekund. instynkt? talent niespotykany. dodatkowo widać że on sam uwielbia piłkę a piłka odwzajemnia to uczucie. szczere złoto, brylant, skarb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhmmm A jest taki jeden IP: *.ols.vectranet.pl 06.06.08, 03:12 Masz: www.youtube.com/watch?v=KEnRwRXH680&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twazzz Re: Dramat w kadrze. Jak traciliśmy Błaszczykowsk IP: *.unused.derbynet.waw.pl 06.06.08, 01:41 Nieźle, Nasi prowadzą. Nie mam nic przeciwko, żeby tak się zakończyły rozgrywki grupowe, he, he. Już tylko parę dni do pierwszego meczu. Ja będę oglądał w Multikinie i gdyby mecz w niedzielę zakończył się wynikiem 2-5, to chyba by kino odfrunęło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mozz KIBICE! Polska w potrzebie! IP: *.hvc.res.rr.com 06.06.08, 02:04 Panowie i Piękne Panie: Na tym oto forum amerykańskim o piłce nożnej Big Soccer, jest ankieta o najlepszych kibicach na Euro. Pbecnie Polska jest na trzecim miejscu, daleko za Holandią i Serbią, a wyprzedzając Niemcow tylko o parę głosow. Prosimy wszystkich rodaków o pomoc! Oto link www.bigsoccer.com/forum/showthread.php?t=630220 Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: KIBICE! Polska w potrzebie! 06.06.08, 08:13 mogę zgałosować na kibiców Holandii, rzeczywiście pokazali przez lata na Euro że sa najlepsi z tego co pamiętam polskich kibiców na żadnym euro jeszcze nie było więc.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rrosemary Błaszczykowskiego niet, to zawsze dobry powód 06.06.08, 02:31 jakby przyszło tłumaczyć się z porażki....:/ Dusza chce, żeby im się powiodło, a mózg analizami zabiera nadzieję... ech a dusza tak mocno chce...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nils80 Re: Dramat w kadrze. Jak traciliśmy Błaszczykowsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 02:45 aleś modrze napisał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ch_im_w_d spacjalnie w klubie go zajechali... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 03:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schumifan Nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych ale... IP: *.prenet.pl 06.06.08, 06:40 to nie pierwszy przypadek jak Niemcy zalatwiaja nam pilkarza, czy ktos mi powie czemu zarowno przed mistrzostwami swiata jak i teraz, przed euro kiedy na obydwu turniejach gramy z niemcami krzynowek pol roku siedzi na lawce? nie wierze w to ze to przypadek, bo jesien gra normalnie a na wiosne nagle trener na niego nie stawia? a po ms znow w pierwszej jedenastce. a Kubie przyplatala sie kontuzja wiec to bylo na reke, bo jak sie wyleczyl to za szybko poscili go na boisko, jak znow sie wyleczyl to 5 meczy pod rzad gra po 90min a jeden 108min! tak sie wprowadza do gry zawodnika po powaznej kontuzji ktoremu sie ona odnowila???!!! Tak sie sklada ze studiowalem Historie i nigdy ale to nigdy nie bedzie szans na to zebysmy z niemcami zyli w zgodzie nigdy tak nie bylo nie jest i nie bedzie. kiedys sie wypowiadalo wojny a teraz trzeba sie tolerowac bo jestesmy w jednej europie i takie tam bzdety! ale najbardziej wkurza mnie gadanina co niektorych na forum ze niemcy juz dawno wszystko zapomnieli i traktuja mecz z polakami normalnie jak kazdy inny. KAKTUS MI NA RECE WYROSNIE JAK TAK JEST!!!!!!! WOLA 100 RAZY Z ANGOLAMI PRZEGRAC NIZ RAZ Z POLAKAMI!!! NA MISTRZOSTWACH SWIATA KLINSMANN W SZATNI TAK MOTYWOWAL DROżYNE: Z KAZDYM MOZECIE PRZEGRAC ALE NIE Z POLAKAMI! Jestem fanem Schumachera wiec nie przemawia za mna zadna nienawisc czy cos w tym stylu. ASecjalisci od przygotowania fizycznego naszej kadry poprostu nie moga powiedziec wrost ze kube nam zajechali, bo pilkarza bazujacego na technice i szybkosci najlatwiej jest zajechac, z krzynkiem jest odwrotnie bo jest silny jak kon, ma najlepsze testy wydolnosciowe (lepsze mial tylko sobolewski), w jego przypadku wystarczy ze nie bedzie za duzo gral, reszte dospiewajcie sobie sami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoMo Re: Nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych ale IP: *.syskonnect.de 06.06.08, 10:42 Polecam: pl.wikipedia.org/wiki/Zesp%C3%B3%C5%82_paranoiczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzyk Re: Nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych ale IP: *.mn.man.de 06.06.08, 11:13 sluchaj kolego, to co piszesz to kompletne pierdy, teoria spiskowa i jakies kompleksy historyczne, zastanow sie, czy klub walczacy o urzymanie pozbywa sie swojego najlepszego zawodnika zeby go specjalnie zalatwic (mowi tu o borussi), po co piszesz takie pierdoly, pracuje od wielu lat w niemczech, sa to normalni ludzie, podobnie ja w polsce, zdarzaja sie lepsi i gorsi, wielu z nich ma swietne mniemanie o Polsce i wielu przyjaciol w naszym kraju, nie wiem po co wypisujesz takie brednie, magath nie stawia na krzynowka bo ma inna koncepcje i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Czuba Re: Nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych ale IP: *.zabrze.net.pl 06.06.08, 11:34 Zgadzam się. Nie wierzę, że trener klubowy kręcił by taki bat na własną dupę by zajechać najlepszego zawodnika w swojej ekipie tylko po to by być może nie zagrał na Euro przeciwko Niemcom. Musiałby być chory psychicznie by to zrobić. Przecież jego rozliczają za wyniki w klubie i najczęściej ma on w nosie czy kadra będzie musiała grać przeciwko Błaszczykowskiemu czy nie. Raczej nie wierzę w teorię, że to celowe działanie sztabu klubowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych ale IP: *.cne.de 06.06.08, 14:11 to dlaczego chorwaci (petric, olic, klasnic, simunic, rakitic, kovac) i austriacy (harnik, weissenberger,ibertsberger) w bundeslidze grają i to bez tam kontuzji. temu da silva nogę w angli złamali. dlaczego niemcy van de varta, ribery i luca toni nie niszczom? przeciesz to prawdziwi konkurenci, a nie tam polska, ludzie... jakis blaszczykowski tam...lub stary krzynowek... pozatym...niemieckie kluby sa 100% profesionalne...liczy sie tylko sukces, sportowy i finansowy...a czy tam grają sami niemcy, polacy czy chinczycy...to im wisi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Dramat w kadrze. Jak traciliśmy Błaszczykowskiego IP: *.chello.pl 06.06.08, 07:01 TRAGEDIA !!! JUZ PO EURO, SZKODA. PRZYNAJMNIEJ BEZ NAPIĘCIA BĘDE PODCHODZIŁ DO MECZU Z NIEMCAMI CZEKAJĄC KIEDY WPADNIE DLA NICH PIERWSZA BRAMKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Dramat w kadrze. Jak traciliśmy Błaszczykowskiego IP: *.ramtel.pl 06.06.08, 07:25 szkoda, ale łobodziński da radę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Dramat w kadrze. Jak traciliśmy Błaszczykowsk IP: *.ramtel.pl 06.06.08, 07:30 czyli został wariant II z przedwczorajszej gazety - Żuraw, Roger, Ebi i Krzynówek - będzie dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz45 Dramat w kadrze. Jak traciliśmy Błaszczykowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.08, 07:39 To wszystko źle wyglądało od samego początku. Najpierw kontuzja w klubie, długa przerwa, znów kontuzja. Wreszcie zagrał, w ostatniej chwili. I gdy już wydawało się, że wszystko będzie dobrze, że Kuba zdąży, znów pech. Ten chłopak musi coś zmienić w swoich treningach, nie wiem, zastosować jakieś specjalne ćwiczenia, coś tak jak Wlazły w siatkówce, bo inaczej stale będzie mu się coś przytrafiać. Więcej będzie się leczył, niż grał, a to zahamuje rozwój jego kariery. Jego strata to ogromne osłabienie dla naszej reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michka78 Dramat w kadrze. Jak traciliśmy Błaszczykowskiego IP: *.73.rev.vline.pl 06.06.08, 07:42 No to już po nas. Nie zagra jedyny akumulator jaki mogł mieć Leo dla tej drużyny. Przy naprawde wielu sprzyjajacych okolicznosciach moze sie ewentualnie wyczołgamy z grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omar Dramat w kadrze. Jak traciliśmy Błaszczykowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 08:02 Ten chłopak jest bardzo podatny na kontuzje i chyba nie wyleczy się już nigdy,zwłaszcza po tym jak pazerny na pieniądze jego wujek /Jerzy Brzęczek/ sprzedał go do Dortmundu gdzie musi nieustannie walczyć o miejsce w składzie.Bardzo jest mi go żal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzul Re: Dramat w kadrze. Jak traciliśmy Błaszczykowsk IP: *.cust-adsl.tiscali.it 06.06.08, 10:14 Slusznie, powinien grac w Izolatorze Boguchwala, tam nie musialby wlaczyc o miejsce w skladzie. Mam nadzieje, ze w lecie spokojnie wyleczy miesien i jeszcze wiele pokaze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wododo kolejny gość, któremu pismacy wmawiają "talent" IP: *.kcb.pl 06.06.08, 08:13 Jechałem właśnie do pracy, gdy w radiu Wojciech Mann ze swoimi gośćmi robili poranną "prasówkę" - o futbolu napomknęli tylko mówiąc o kontuzji, która eliminuje zawodnika z ME i że Polacy rozpaczają, ale nie wymienili nazwiska; stwierdzili, że podyskutują o "bardziej poważnych sprawach". Brawo, punkt dla nich. Z drugiej strony lubię futbol i jako kibic zachodziłem w głowę co to za tragedia się naszej reprezentacji przydarzyła, który z "orłów" nam się "rozsypał", że tak lud płacze: Lewandowski? Żewłakow? Żurawski? Boruc? Krzynówek? Ebi? NIE! Toż to sam Jakub Od-Wielu- Miesięcy-Głównie-Rekonwalescent Błaszczykowski, bohater milionów. Ja pewnie mało uważnie oglądałem eliminacje, bo mimo kilku zrywów JB mi w pamięci nie utkwił, w przeciwieństwie do pozostałych w/w. I do tego te komentarze "największy polski talent" etc. Krzywdzicie chłopaka, siebie ośmieszacie - ale kto to będzie pamiętał za kilka lat gdy JB będzie w krótkich przerwach między kontuzjami udzielał wywiadów o czasach gdy "wielkim talentem był"... Sorry, ale bez JB poradzimy sobie przynajmniej równie dobrze - za duże oczekiwania były wobec zawodnika, który się dopiero kurował; wszyscy wierzyli w niego jak w amulet. Mam nadzieję, że na boisku znajdą sie zawodnicy z krwi i kości, zdolni do walki przez cały czas jaki Leo im da. Przeciwników mamy silniejszych niż na ostatnich 2 mundialach: tam na papierze mieliśmy drugie miejsce w grupie, tu - trzecie. W tym wszystkim dobre jest to, że nawet po przegranej z Niemcami musimy grać do końca, bo jeśli z Austrią wygramy (a zapewne tak się stanie) będziemy potrzebować punktów przeciwko Chorwacji. Nie będzie więc zwycięstw na otarcie łez (nie wyobrażam sobie porażki z Austrią), a jesli polegniemy z Chorwacją to walcząc do końca o punkty i awans, zamiast tylko o "honor". Straszni z nas farciarze :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralkom Re: kolejny gość, któremu pismacy wmawiają "talen 06.06.08, 08:23 Jak ja lubi jak tacy ignoranci wypowiadają się na temat piłki... Niestety bez Kuby Błaszczykowskiego drużyna wiele traci. Jak można nie pamiętać jago akcji czy zagrań? Mamy bardzo niewielu zawodników "ponadprzeciętnych", dobrych technicznie, potrafiących grać nieszablonowo - "nie po polsku" Teraz został tylko Smolarek, może Krzynowek, Roger. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wododo Re: kolejny gość, któremu pismacy wmawiają "talen IP: *.kcb.pl 06.06.08, 08:38 Cieszy mnie, że ktoś jednak lubi "ignorantów" :D Z pewnością zdążyłeś już polubić Janka Tomaszewskiego :))) Ten cały lament jest po prostu śmieszny, a JB mimo talentu ma duże szanse skończyć jak Sebuś Mila albo jakiś inny Burkhardt. Wierzysz, że Germanie dali by mu na ME tak pobrykać jak na tych filmikach z youtube? Odbijałby się od tych wielkoludów i tyle. W najlepszym wypadku wywalczyłby jakiś wolny, a nasi z wolnych strzelać nie potrafią :/ Może w klubie się pokaże, ale tak go nie idealizujmy - umie podawać? Jest pomocnikiem, takie ma zadania i jeśli dobrze się z nich wywiązuje chwała mu za to. Ale bez boskiego uwielbienia, z nim gra jeszcze 10 facetów na boisku + koledzy z ławki, trener i cały sztab ludzi. Nie wszystko od niego zależy. No cóż, muszę przecierpieć kolejne godziny mędzenia w mediach o "narodowej tragedii" i czekać na początek ME. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzyk Re: kolejny gość, któremu pismacy wmawiają "talen IP: *.mn.man.de 06.06.08, 11:18 a ogladales spotkanie Polska-Belgia, w 1 polowie jak na prawej stronie biegal Lobodzinski nie potrafilismy stworzyc ani jednej sytuacji, wszedl Kuba i od raz min 3 w tym jedna bramkowa...a ogladales moze przypadkiem final pucharu Niemiec Bayern - Borussia, Kuba byl jednym z najlepszych na boisku, szkoda, ze pare osob nie dostrzeb wielkiego potencjalu u tego chlopaka, to wielka strata dla naszej druzyny, powtarzam wielka, przecitny Lobodzinski go nie zastapi... Odpowiedz Link Zgłoś
nils80 Re: kolejny gość, któremu pismacy wmawiają "talen 06.06.08, 11:22 jak można komuś wmówić talent?gdyby to było możliwe to 40 milionom Polaków by się to przydało.no może połowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar Re: kolejny gość, któremu pismacy wmawiają "talen IP: *.crowley.pl 06.06.08, 09:11 Brawo! Ogłośmy żałobę narodową - taaaki gracz! A Polacy i tak są najlepsi na świecie, tylko im nie wychodzi z przyczyn obiektywnych: spisku Rosjan, Niemców i Zydów, albo w odwrotnej kolejności. Pewnie ten pierwszy mecz potwierdzi tę tezę. A potem zbudujemy za miliard stadion na jeden mecz rocznie i będziemy dumni przed światem, który oczywiście, jak na złość, nic o tym nie będzie wiedzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Czuba Dramat w kadrze. Jak traciliśmy Błaszczykowskiego IP: *.zabrze.net.pl 06.06.08, 09:45 Nie popadałbym w depresję z tego powodu choć szkoda mi tego sympatycznego gracza.. Po pierwsze dlatego, że Jakub leczył się przez ostatni czas z kontuzji i według mnie w ogóle dużym ryzykiem było brać go na te mistrzostwa. Było duże prawdopodobieństwo, że się do końca nie wyleczy a mięsień może nie wytrzymać obciążenia i szlag go trafi znowu. I trafił. Po drugie dlatego, że takie rzeczy są wliczone w ryzyko wykonywania takiego zawodu. Chorwaci nie mają Da Silvy, Francuzi kłopot z Vieirą, Włosi z Cannavaro. Chłopaki są zajechani ciężkimi sezonami klubowymi i zamiast odpoczywać jeszcze muszą jechać na maksymalnych obrotach. Myślę, że takie sytuacje od jakiegoś czasu są na "porządku dziennym" i w czasie przygotowań do mistrzostw będą się zdarzały często. Zgadzam się jednak, że Kuby szkoda bo gdyby był w pełni zdrów mógłby zagrać nieszablonowo a i być może samemu wygrać nam mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wislak Re: Dramat w kadrze. Jak traciliśmy Błaszczykowsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 10:42 a mnie nikogo nie szkoda , jego sprawa jego pieniądze - wali mnie to . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Czuba Re: Dramat w kadrze. Jak traciliśmy Błaszczykowsk IP: *.zabrze.net.pl 06.06.08, 10:51 Czemu sprowadzasz wszystko do pieniędzy? A pasja jaką dla niego jest futbol? A jego zdrowie? Może o to chodzi raczej niż o kasę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kill B. Stupid IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.08, 10:16 You are only stupid, really stupid. What a bullhit you wrote. Poor Pole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Dolas Dramat w kadrze. Jak traciliśmy Błaszczykowskiego IP: *.gorzow.mm.pl 06.06.08, 10:19 Ogromna szkoda Kuby, ale czasami takie sytuacje sprawiają, że rodzi się cos nowego, wspaniałego. I tego właśnie życze sobie i wszystkim Polskim kibicom. POLSKA - NIEMCY 3:1. Dziękuję za uwagę. Franek Dolas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajzer A widzieliście wczoraj nogę Dr. House? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 06.06.08, 10:20 zła karma wraca, nie trzeba było odrąbywać tych głów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klon Dramat w kadrze. Jak traciliśmy Błaszczykowskiego IP: *.chello.pl 06.06.08, 10:33 Po cow ogóle zabierali chorego zawodnika? Mało jest w Polscezdolnych piłkarz? Odpowiedz Link Zgłoś
nils80 Dramat w kadrze. Jak traciliśmy Błaszczykowskiego 06.06.08, 10:37 niestety chyba niezbyt wielu.pewno gdyby wiedzieli że tak to się skończy to wzięli by kogoś innego.tylko kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: Dramat w kadrze. Jak traciliśmy Błaszczykowsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 10:45 Grosickiego może ? Odpowiedz Link Zgłoś
nils80 Re: Dramat w kadrze. Jak traciliśmy Błaszczykowsk 06.06.08, 10:46 a Jeleń? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodwino Cała Cz-wa trzyma kciki Kuba!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.08, 10:40 Do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Cała Cz-wa trzyma kciki Kuba!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 10:44 trzymajcie "kciki" - za torbe też się potrzymajcie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Dramat w kadrze. Jak traciliśmy Błaszczykowskiego IP: 193.172.179.* 06.06.08, 10:55 to skandal! musi poleciec czyjas glowa.... niewiarygodne, najsilnijeszy punt w zespole... debile, naprawde debile... Odpowiedz Link Zgłoś