Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

legia wisła 4:1

19.09.03, 22:00
    wisła przegrała bo była słabsza czy legia miała szczęście????????
    Obserwuj wątek
      • patient Re: legia wisła 4:1 20.09.03, 10:06
        przy wyniku 1:0 to pytanie byłoby zasadne.
        • chechaouen Re: legia wisła 4:1 20.09.03, 11:36
          Wisła przegrała mniej niż powinna. Była dużo słabsza. Legioniści byli lepiej
          umotywowani, zagrali pressingie
          • chechaouen Re: legia wisła 4:1 20.09.03, 11:41
            Wisła przegrała mniej niż powinna. Była dużo słabsza. Legioniści byli lepiej
            umotywowani, zagrali pressingiem i znowu wyszło, że Wislacy przycisnięci gubią
            się. Szkoda tylko ze Legia potrafi tak grac tylko z silnymi druzynami a z
            gorszymi, grającymi bardziej defensywnie, grają jak ostatnie lamuchy. Ale w
            kazdym razie ten mecz zamknie usta wszyskim pierniczącym głupoty, że Legia jest
            za słaba zeby reprezentować Polske w pucharach. Po tym jak nas zaprezentowali
            Dospel i Płock to... a zresztą wszyscy widzieli.
            • tychy17 Re: legia wisła 4:1 20.09.03, 12:26
              a u mnie kapitanem jest baszczyński :(((((((
      • fajnydarek Re: legia wisła 4:1 20.09.03, 12:51
        Legia wygrala bo trener wrzucil 5 w pomocy a wiemy ze wisla ma dobry atak i
        pomoc a slaba obrone. 5 pomocnikow Legii styanelo wiec klinem miedzy dobra a
        zla czescia Wisly pomagajac w obronie i rownoczesnie nekajac obroncow wislakow.
        kiedy Legia zarzucila presing miala wiec ogroma przewage po stronie wisly.
        zauwazylem tez ze Wisla zdobyla bramke po zmianach w Legii kiedy Kubicki wrocil
        do ustawienia 442
        • klembus Re: legia wisła 4:1 20.09.03, 19:42
          cos Ci sie pomieszalo;) Wisla ma dobry atak, ale pomoc to miala dobra w tamtym
          sezonie jak grali kosowski, szymkowiak, cantoro i uche. teraz wystarczy na
          dobra sprawe odciac szymkowiaka, bo brasilia nawet jak do pilki dobiegnie to
          potem nie bardzo wie co z nia zrobic, a strak i pater graja super przecietnie,
          zeby nie powiedziec zle. a bramki bardzo czesto padaja po glupich stratach w
          drugiej linii wiec nie mozna mowic ze wisla przegrywa bo ma slaba obrone
          (chociaz nawotczynski z jopem to klasowi zawodnicy napewno nie sa;)). gdyby
          wisla miala mocna druga linie to i obrona mialaby mniej do roboty a napastnicy
          strzelaliby wiecej.
          • fajnydarek Re: legia wisła 4:1 21.09.03, 01:31
            nie zrozumielismy sie :) nie mowie ze wisla ma pomoc na miare MU czy REALU
            MADRYT. ale na nasza lige jest to dobra pomoc i uwazam ze jakby wisla poprawila
            obrone ( i bramkarza!!!) to ta pomoc by przeszla. staralem sie sledzic mecze
            wisly i Legii i przed meczem (jestem fanem Legii) mocno sie obawialem - dotad
            surma, vukovic i cala paczka mnie mocno rozczarowywali ( w tym sezonie) a taki
            szymkowiak mi sie podoba. zreszta tak pomyslal trener Legii - walnal 5
            pomocnikow - Henio tego nie przewidzial - zauwazmy ze wszystkie 3 zmiany zrobil
            wlasnie w pomocy gdzie wiecej chcial wycisnac a bramka dla wisly padla po
            poworcie do starego ustawienia Legii. moje spostrzezenia sa na podstawie meczu
            z canal+
            • klembus Re: legia wisła 4:1 21.09.03, 23:12
              a ja twierdze ze ta pomoc moze nie wystarczyc nawet jak na nasza lige. i z
              tego co slyszalem to Szymkowiak tez tak uwaza;) a dzisiejszy artykul ktory
              znajdziesz pod tym linkiem takze potwierdza moje slowa:

www.wisla.koti.com.pl/news.php?id=176
              • fajnydarek Re: legia wisła 4:1 21.09.03, 23:41
                he he dzieki za linka. zabawna ta strona - choc widac ze to stronka wisly :) .
                beda ja czesto odwiedzal
      • siedla Re: legia wisła 4:1 21.09.03, 12:25
        Wisla jest cieniem samej siebie sprzed roku... smutne...
        w pucharze uefa na wiele bym nie liczyl...
        • fajnydarek Re: legia wisła 4:1 21.09.03, 23:38
          ja do meczu z Legia obstawialem ze wisla na bank przejdzie jeszcze jedna runde
          a potem out. teraz nawet nie wiem... ;)
      • m.a.v.e.r.i.c.k Re: legia wisła 4:1 21.09.03, 23:29
        Lepiej byscie sie przeniescie na lige angielska - tam jest poziom gry na
        poziomie dwa razy wyzszym...
        Pozdrawiam i zycze Keownowi dyskwalifikacji na dwa miesiace...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka