bezszelestny 19.09.03, 22:00 wisła przegrała bo była słabsza czy legia miała szczęście???????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patient Re: legia wisła 4:1 20.09.03, 10:06 przy wyniku 1:0 to pytanie byłoby zasadne. Odpowiedz Link Zgłoś
chechaouen Re: legia wisła 4:1 20.09.03, 11:36 Wisła przegrała mniej niż powinna. Była dużo słabsza. Legioniści byli lepiej umotywowani, zagrali pressingie Odpowiedz Link Zgłoś
chechaouen Re: legia wisła 4:1 20.09.03, 11:41 Wisła przegrała mniej niż powinna. Była dużo słabsza. Legioniści byli lepiej umotywowani, zagrali pressingiem i znowu wyszło, że Wislacy przycisnięci gubią się. Szkoda tylko ze Legia potrafi tak grac tylko z silnymi druzynami a z gorszymi, grającymi bardziej defensywnie, grają jak ostatnie lamuchy. Ale w kazdym razie ten mecz zamknie usta wszyskim pierniczącym głupoty, że Legia jest za słaba zeby reprezentować Polske w pucharach. Po tym jak nas zaprezentowali Dospel i Płock to... a zresztą wszyscy widzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
tychy17 Re: legia wisła 4:1 20.09.03, 12:26 a u mnie kapitanem jest baszczyński :((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
fajnydarek Re: legia wisła 4:1 20.09.03, 12:51 Legia wygrala bo trener wrzucil 5 w pomocy a wiemy ze wisla ma dobry atak i pomoc a slaba obrone. 5 pomocnikow Legii styanelo wiec klinem miedzy dobra a zla czescia Wisly pomagajac w obronie i rownoczesnie nekajac obroncow wislakow. kiedy Legia zarzucila presing miala wiec ogroma przewage po stronie wisly. zauwazylem tez ze Wisla zdobyla bramke po zmianach w Legii kiedy Kubicki wrocil do ustawienia 442 Odpowiedz Link Zgłoś
klembus Re: legia wisła 4:1 20.09.03, 19:42 cos Ci sie pomieszalo;) Wisla ma dobry atak, ale pomoc to miala dobra w tamtym sezonie jak grali kosowski, szymkowiak, cantoro i uche. teraz wystarczy na dobra sprawe odciac szymkowiaka, bo brasilia nawet jak do pilki dobiegnie to potem nie bardzo wie co z nia zrobic, a strak i pater graja super przecietnie, zeby nie powiedziec zle. a bramki bardzo czesto padaja po glupich stratach w drugiej linii wiec nie mozna mowic ze wisla przegrywa bo ma slaba obrone (chociaz nawotczynski z jopem to klasowi zawodnicy napewno nie sa;)). gdyby wisla miala mocna druga linie to i obrona mialaby mniej do roboty a napastnicy strzelaliby wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnydarek Re: legia wisła 4:1 21.09.03, 01:31 nie zrozumielismy sie :) nie mowie ze wisla ma pomoc na miare MU czy REALU MADRYT. ale na nasza lige jest to dobra pomoc i uwazam ze jakby wisla poprawila obrone ( i bramkarza!!!) to ta pomoc by przeszla. staralem sie sledzic mecze wisly i Legii i przed meczem (jestem fanem Legii) mocno sie obawialem - dotad surma, vukovic i cala paczka mnie mocno rozczarowywali ( w tym sezonie) a taki szymkowiak mi sie podoba. zreszta tak pomyslal trener Legii - walnal 5 pomocnikow - Henio tego nie przewidzial - zauwazmy ze wszystkie 3 zmiany zrobil wlasnie w pomocy gdzie wiecej chcial wycisnac a bramka dla wisly padla po poworcie do starego ustawienia Legii. moje spostrzezenia sa na podstawie meczu z canal+ Odpowiedz Link Zgłoś
klembus Re: legia wisła 4:1 21.09.03, 23:12 a ja twierdze ze ta pomoc moze nie wystarczyc nawet jak na nasza lige. i z tego co slyszalem to Szymkowiak tez tak uwaza;) a dzisiejszy artykul ktory znajdziesz pod tym linkiem takze potwierdza moje slowa: www.wisla.koti.com.pl/news.php?id=176 Odpowiedz Link Zgłoś
fajnydarek Re: legia wisła 4:1 21.09.03, 23:41 he he dzieki za linka. zabawna ta strona - choc widac ze to stronka wisly :) . beda ja czesto odwiedzal Odpowiedz Link Zgłoś
siedla Re: legia wisła 4:1 21.09.03, 12:25 Wisla jest cieniem samej siebie sprzed roku... smutne... w pucharze uefa na wiele bym nie liczyl... Odpowiedz Link Zgłoś
fajnydarek Re: legia wisła 4:1 21.09.03, 23:38 ja do meczu z Legia obstawialem ze wisla na bank przejdzie jeszcze jedna runde a potem out. teraz nawet nie wiem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.v.e.r.i.c.k Re: legia wisła 4:1 21.09.03, 23:29 Lepiej byscie sie przeniescie na lige angielska - tam jest poziom gry na poziomie dwa razy wyzszym... Pozdrawiam i zycze Keownowi dyskwalifikacji na dwa miesiace... Odpowiedz Link Zgłoś