Gość: leo Plagi kontuzji w reprezentacji Polski ciąg dalszy IP: *.chello.pl 12.06.08, 13:40 Beenhakker bedzi mial przynaajmniej wymowke z po tym jak znow przegramy mistrzostwa Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Nie wytrzymują dużych obciążeń 12.06.08, 14:12 Nie byli systematycznie przygotowywani i wzmacniani, żeby wytrzymywać bez szkody dla zdrowia w pełni profesjonalny trening. A Leo musi taki trening ryzykować, żeby w ogóle coś osiągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z LEO morduje nasze primadonny z cukru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 14:30 Leo wyluzuj Odpowiedz Link Zgłoś
maxencjusz Re: Plagi kontuzji w reprezentacji Polski ciąg da 12.06.08, 15:02 ...dobrze i niedobrze...nasi milusińscy przywykli do mało znaczących lig i niewielkiego treningu...ale to chyba wina nie tylko grania w danej lidze...jak wczoraj oglądałem Szwajcarów / pomimo że to zlepek różnych narodów/ to było widać niesłychaną waleczność i przygotowanie do tej waleczności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amam25 Banda nygusów ... IP: *.centertel.pl 12.06.08, 15:08 Banda nygusów, która nie potrafi grać. Woli wycofać się przez paluszek lub główkę, jako dobra wymówka. Biorą kasę za nic !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lukasik25 Re: Plagi kontuzji w reprezentacji Polski ciąg da 12.06.08, 15:10 Leo ze swoim sztabem trenerskim z Holandii chyba trochę za bardzo zajechał chłopaków. Odpowiedz Link Zgłoś
maxencjusz Re: Plagi kontuzji w reprezentacji Polski ciąg da 12.06.08, 15:28 lukasik25 napisał: > Leo ze swoim sztabem trenerskim z Holandii chyba trochę za bardzo zajechał chło > paków. nie przesadzaj...ME to nie tylko pokaz fryzur... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario66 Polacy winni grać w ME jeden mecz w miesiącu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 15:39 To niedopuszczalne , trzy mecze w 8 dni. Rany u nas tak w lidze nie grajom. Te frajery z zachodu tej swojej mody do Polski nie zaciagną. Jak chcom grać co trzy to prosze bardzo, a później na starość kości beda bolec i inne problemy zdrowotne. O to to nie , my Polacy się na takie dictum nie piszemy. Odpowiedz Link Zgłoś
barej Plagi kontuzji w reprezentacji Polski ciąg dalszy 12.06.08, 15:57 Ja się zastanawiam vczy LEO nie "zajechał" naszych piłkarzy! Daje im "popalić" równo i właściwie nic z tego nie wynika.Grają ospale i bez wigoru.Rosjanie grali super,czyli szybka gra,podania,i tzw.trzezwość na boisku i co przegrali sromotnie.Na dzień dzisiejszy nie mamy z nimi żadnych szans!!! {o Boże sptraw abym się mylił} Dziś gramy mecz OSTATNIEJ SZANSY!!!! Austria? No nie wiem czy ich pokonamy! Ale MUSIMY!!! Ale ja już mam dość tych spotkań gdzie walczymy o wszystko!!! Odpowiedz Link Zgłoś