Gość: mauger IP: 10.10.73.* 21.09.03, 19:36 No własnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mario Re: TOMEK BAJERSKI - katastrofai IP: *.inferno.neostrada.pl / 192.168.20.* 21.09.03, 19:39 A tam zaraz katastrofa,on przeciez postawil na Grand Prix ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: TOMEK BAJERSKI - katastrofai IP: 62.233.167.* 21.09.03, 19:43 -------------------------------------------------------------------------------- Gratulacje dka CKM'u. Byli lepsi . Zabrakło kilku biegów, albo trzeba było się wcześniej obudzić. Szkoda było blisko. Zawodnicy Apatora są słabi psychicnie, tak mi sie wydaje, bo trudno upatrywac inej przyczyny. Zagraniczni pojechali standardowo, ani dobrze ani zle. Chociaż można od nich wymagać odrobinę więcej (przynamniej od Crumpa) Zawodnicy krajowi: totalna poraszka Jedynie Protas ojechał dostatecznie oraz Miedziński. Bajerski powinien zająć się inną profesją która chyba lubi bardziej (wszyscy wiedzą jaką. Temu zawoodnikowi brakuje profesjonalizmu. Ma sponsorów wobec tego kase na wzystko do uprawiania speedway'a na wysokim poziomie. Efekty mizerne. Wstyd. Jaguś ogólnie słaby. Troche gorzkich słów przelałem na ekran. Może to nie powinienem jako kibic Apatora. ale myślę że się należało. Cieszmy się ze srebra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: TOMEK BAJERSKI - katastrofai IP: *.torun.mm.pl 21.09.03, 21:10 Może by tak podziekowac temu Panu. Szkoda jego czasu i naszych pieniądzonerwów. Może by tak T.Ch. lub/i R.K. w to miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: TOMEK BAJERSKI - katastrofai IP: *.inferno.neostrada.pl / 192.168.20.* 21.09.03, 21:17 Na dyskusje o personaliach przyjdzie jeszcze czas,najpierw trzeba poznac regulamin.Ale R.K. odpada,bardziej T.Ch.- tylko czy bedzie chcial wrocic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beeee Re: TOMEK BAJERSKI - katastrofai IP: *.alfa.pl 22.09.03, 00:08 Błagam tylko nie wysyłajcie Go do Bydgoszczy, jak Kowalika. Jedna toruńska piąta kolumna tutaj wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: TOMEK BAJERSKI - katastrofai IP: *.szel-sat.com.pl 22.09.03, 16:00 Cholera, miałem nadzieję że nikt w Bydgoszczy się nie zorientuje:) No nic- pozostaje jeszcze Grudziądz. Moim zdaniem przyczyna porażki jest prozaiczna- cały zespół myślał że mecz zaczyna się o 17:30 a prędzej jest próba toru. Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: TOMEK BAJERSKI - katastrofai 22.09.03, 19:11 Nie nie wywalajcie takich postow. NIE CHCE TOMASZA BAJERSKIEGO W BYDGOSZCZY. ROBERTA SAWINY TEZ NIE CHCE. tak sie zlozylo, ze do Bydgoszczy trafili juz ci zawodnicy z Torunia, ktorych lubie - tyle starczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: TOMEK BAJERSKI - katastrofai IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 02:10 to moze inaczej. bydzia wezmie bajerka a my (ze wzgledu na Wasze problemy z $) bedziemy placic za pkty ktore przywiezie ;) w zamian mozecie oddac mirka, ja mu sam czerwony dywan rozwine przy bramie wjazdowej, bo choc forma nie blyszczy to szanuje kibicow. bajer natomiast ma wszystkich w dupie, liczy sie tylko czubek jego nosa (krzywego zreszta i nie wiem na co te wszystkie panny w szwejku leca, bo przeciez nie na figure). ale o tym sza bo jeszcze nikt go wziasc nie bedzie chcial. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał anioł Re: TOMEK BAJERSKI - katastrofai IP: *.nat.ino.tvknet.pl 22.09.03, 19:28 Łezka w oku się kręci wspominając jazdę Bajerka-juniora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: TOMEK BAJERSKI - katastrofai IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 02:13 jak mowia historia zatoczyla kolo. kiedys lezka sie krecila jak jezdzil i odchodzil z torunia. dzis sie lzy leja jak jezdzi i wszyscy beda plakac jak zostanie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: TOMEK BAJERSKI - katastrofai 23.09.03, 13:33 sawina juz zapowiedzial odejscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał anioł Re: TOMEK BAJERSKI - katastrofai IP: *.nat.ino.tvknet.pl 23.09.03, 17:28 Przynajmniej zachował honor,przyznając,że na okres teraźniejszy jest za słaby na E-ligę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: TOMEK BAJERSKI - katastrofai IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.09.03, 00:02 sawina byl slaby ale tez nie dostawal tylu szans co bajer i permanentnie siedzial na lawie. moze i troche z tym przesadzam ale to z sentymentu. roberta mimo wszystko lubie i wolalbym zeby zostal (tylko moglby zaczac jezdzic lepiej, przeciez alzheimera nie ma i nie zapomnial) poniewaz zawsze podkreslal dobro druzyny, to ze nie jezdzi dla siebie tylko dla zespolu i ze jego wynik jest sprawa drugorzedna, a bajer wiadomo... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś