Gość: Picasso IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.01, 00:17 Może wejdziesz na czat-sport?. Czekam ( od 20 minut ). Wiem, że tam jesteś. Jeszcze 20 minut. Nie pękaj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Picasso Re: Szlomciu, czekam na czacie do 0:30 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.01, 00:33 Czekam jeszcze 15 minut. Nie bój się. Wszystko będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkssss Re: Szlomciu, czekam na czacie do 0:30 IP: *.cs.bialystok.pl 11.04.01, 00:35 kupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picasso Re: Szlomciu, czekam na czacie do 0:30 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.01, 00:40 Szlomcio, choć z pewnością jest teraz w portalu gazety, ( 0:35) nie wszedł na czata. Wypękał? A może nie lubi bezpośrednio wymieniać poglądów? Cokolwiek by nie robił, nadal trzymam za niego kciuki. Niech zmądrzeje. Faktycznie, kupa. Cokolwiek by to znaczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawcio Re: Szlomciu, czekam na czacie do 0:30 IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 01:25 To sobie czekaj glupolu na czacie do 0:30.Ja dopiero przejme wachte po mojej siostrzyczce Judytce ok.1:00.Masz wielkie szczescie,ze moj tata,jeszcze nie nauczyl jej czystego jezyka,ktorym wy czerwoni,na codzien sie poslugujecie.Tata nie chce uczyc,bo za mala,ale ja to zrobie.A wtedy dostaniecie z trzech stron.Nosy wasze nie beda czerwone z sinym czubkiem,ale wy bedziecie dalej czerwoni z calkowicie sinymi nosami.Dawcio,synek Szlomcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott Re: Szlomciu, czekam na czacie do 0:30 IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 01:33 A moze chcesz ze scottem pogadac rezunie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott Re: Szlomciu, czekam na czacie do 0:30 IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 01:33 A moze chcesz ze scottem pogadac rezunie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gez Re: scott to knot IP: *.de.deuba.com 11.04.01, 12:40 scott to knot, nikt nie chce z toba gadac patalachu i nieudaczniku, przegrancu zyciowy. Serdeczne i czule pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott Re: Szlomciu, czekam na czacie do 0:30 IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 01:43 Kutafonie jak masz odwage to porozmawiaj ze mna .Jutro mam dyzur ale w czwartek o tej samej porze .Czekam tamponie zuzyty!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Szlomciu, czekam na czacie do 0:30 IP: 198.16.16.* 11.04.01, 03:53 to juz sa dwa szlomcia????ale korna ciecie...hehehe co jest grane????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawcio Re:do Tomcia IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 04:32 Wkrotce bedzie ich wiecej.Obudzi sie Judytka,to wam tak wygarnie,ze nie bedziecie wiedzieli,ktora reka sparalizowanego kikutka w strone muszli klozetowej odpowiednio skierowac!wy pfuj,CZERWONI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawcio Re: do Tomka IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 04:41 Sorry Tomek,tata mnie za ucho pociagnal mowiac:Dawcio,Pan Tomek nie jest czerwony,czuje to,przepros.Wiec,przepraszam Pana Tomka,bo inaczej ucho strace.Dawcio,najzdolniejszy z dzieci mojego taty-Szlomcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott Re: tomciu z przetoka odbytnicza!! IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 04:42 Syfie!!!Jakies masz problemy?Moler dupy Ci nie dal wczoraj czy co?To u was w Murzasichlu wlaczyli prad ze brudna jape otwierasz paszczunie ?Wypierdalaj stad i nie zasmradzaj forum i tak zapaskudzonego oddechem twojego kopulanta!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott Re: tomciu z przetoka odbytnicza!! IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 04:45 Pozdrowko dla drawcia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawcio Re: tomciu z przetoka odbytnicza!! IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 04:52 Mowilem tacie ,ze nie bede przepraszal CZERWONYCH GNATOW.Uparl sie,ja balem sie o ucho.Teraz ma znowu noc nieprzespana,bedzie myslal.Mowilem mu zawsze,ze dobry uczen nauczyciela potrafi przescignac!Teraz powiem smialo po wypowiedzi Scotta,czerwone morele to swinie.Dawcio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott Re: tomciu z przetoka odbytnicza!! IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 05:12 Ten klej do podpasek pewnie nie zrozumial .On kurwa nie wie co to sa morele .Na oscypkach z konskiego lajna chowany .Takim trolom trzeba prosto z mostu jak powiesz do takiego prosze pana to to wyszczerzy swoje przerzedzone siekacze i bedzie myslal przez trzy dni co to znaczy?Jak powiesz ty kutasie to od razu zacznie lizac obcasy!!!Farsz do kaszanki w dupe jebany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judytka Re: tomciu z przetoka odbytnicza!!do morelii IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 05:23 To juz ja,teras ja wam damcerwone swiniaki,tata i dawcio mnie uca.tata moj mowil,zeby ludziom nie ublizac tylko cerwonym swiniaka,to teras maccie cerwone kotasy.Judytka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott Re: tomciu z peknietym zwieraczem IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 05:41 Ta czerwona swinia siedzi we wlasnym lajnie i wpierdala to czego jeszcze nie strawila .Rzucisz takiej stare jablko to zamiast do parszywego ryja w dupe se wsadzi Zatka sobie i gowno zamiast dolem ryjem jej wychodzi Gownozerna bryla zakilonego miesa!! Judytko powiedz szanownemu Tacie dobranoc bo ja pierdole na razie to forum czerwonego pomiotu i ide spac Do uslyszenia w czwartek jutro te makiety potiomkina znowu beda sie wyzywac i jebac swoje dupy nawzajem BYE!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judytka Re: do cerwonych swiniakow IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 06:04 Juz jest wcesnie rano cerwone swiniaki a wasego wycia nikt nie slysy.tata mi muwil ze nia zaryca jak clowieka z zarciem w recach nie zobaca.skoda was cerwone swiniaki,ale wy to psetsymacze,hystori znacze,no nie.Judytka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judytka Re: do cerwonych swiniakow IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 06:13 Mui tata Szlomcio bardzo mi kohaci, on zawsze dotykac mnie w noca.I moja brat Dawcio tesz to robic.A wojek Scott i moi tata to pedal. Odpowiedz Link Zgłoś