Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Szlomciu, czekam na czacie do 0:30

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.01, 00:17
    Może wejdziesz na czat-sport?. Czekam ( od 20 minut ). Wiem, że tam jesteś.
    Jeszcze 20 minut. Nie pękaj.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Picasso Re: Szlomciu, czekam na czacie do 0:30 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.01, 00:33
        Czekam jeszcze 15 minut. Nie bój się. Wszystko będzie dobrze.
        • Gość: kkssss Re: Szlomciu, czekam na czacie do 0:30 IP: *.cs.bialystok.pl 11.04.01, 00:35
          kupa
          • Gość: Picasso Re: Szlomciu, czekam na czacie do 0:30 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.01, 00:40
            Szlomcio, choć z pewnością jest teraz w portalu gazety, ( 0:35) nie wszedł na
            czata. Wypękał? A może nie lubi bezpośrednio wymieniać poglądów? Cokolwiek by
            nie robił, nadal trzymam za niego kciuki. Niech zmądrzeje.
            Faktycznie, kupa. Cokolwiek by to znaczyło.
      • Gość: Dawcio Re: Szlomciu, czekam na czacie do 0:30 IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 01:25
        To sobie czekaj glupolu na czacie do 0:30.Ja dopiero przejme wachte po mojej
        siostrzyczce Judytce ok.1:00.Masz wielkie szczescie,ze moj tata,jeszcze nie
        nauczyl jej czystego jezyka,ktorym wy czerwoni,na codzien sie poslugujecie.Tata
        nie chce uczyc,bo za mala,ale ja to zrobie.A wtedy dostaniecie z trzech
        stron.Nosy wasze nie beda czerwone z sinym czubkiem,ale wy bedziecie dalej
        czerwoni z calkowicie sinymi nosami.Dawcio,synek Szlomcia.
        • Gość: scott Re: Szlomciu, czekam na czacie do 0:30 IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 01:33
          A moze chcesz ze scottem pogadac rezunie!!!
        • Gość: scott Re: Szlomciu, czekam na czacie do 0:30 IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 01:33
          A moze chcesz ze scottem pogadac rezunie!!!
          • Gość: gez Re: scott to knot IP: *.de.deuba.com 11.04.01, 12:40
            scott to knot, nikt nie chce z toba gadac patalachu i nieudaczniku, przegrancu zyciowy.
            Serdeczne i czule pozdrowienia
      • Gość: scott Re: Szlomciu, czekam na czacie do 0:30 IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 01:43
        Kutafonie jak masz odwage to porozmawiaj ze mna .Jutro mam dyzur ale w czwartek
        o tej samej porze .Czekam tamponie zuzyty!!!!
        • Gość: tomek Re: Szlomciu, czekam na czacie do 0:30 IP: 198.16.16.* 11.04.01, 03:53
          to juz sa dwa szlomcia????ale korna ciecie...hehehe
          co jest grane?????
          • Gość: Dawcio Re:do Tomcia IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 04:32
            Wkrotce bedzie ich wiecej.Obudzi sie Judytka,to wam tak wygarnie,ze nie
            bedziecie wiedzieli,ktora reka sparalizowanego kikutka w strone muszli
            klozetowej odpowiednio skierowac!wy pfuj,CZERWONI!
          • Gość: Dawcio Re: do Tomka IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 04:41
            Sorry Tomek,tata mnie za ucho pociagnal mowiac:Dawcio,Pan Tomek nie jest
            czerwony,czuje to,przepros.Wiec,przepraszam Pana Tomka,bo inaczej ucho
            strace.Dawcio,najzdolniejszy z dzieci mojego taty-Szlomcia.
          • Gość: scott Re: tomciu z przetoka odbytnicza!! IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 04:42
            Syfie!!!Jakies masz problemy?Moler dupy Ci nie dal
            wczoraj czy co?To u was w Murzasichlu wlaczyli prad ze
            brudna jape otwierasz paszczunie ?Wypierdalaj stad i
            nie zasmradzaj forum i tak zapaskudzonego oddechem
            twojego kopulanta!!!!
            • Gość: scott Re: tomciu z przetoka odbytnicza!! IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 04:45
              Pozdrowko dla drawcia!!!!
            • Gość: Dawcio Re: tomciu z przetoka odbytnicza!! IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 04:52
              Mowilem tacie ,ze nie bede przepraszal CZERWONYCH GNATOW.Uparl sie,ja balem sie
              o ucho.Teraz ma znowu noc nieprzespana,bedzie myslal.Mowilem mu zawsze,ze dobry
              uczen nauczyciela potrafi przescignac!Teraz powiem smialo po wypowiedzi
              Scotta,czerwone morele to swinie.Dawcio.
              • Gość: scott Re: tomciu z przetoka odbytnicza!! IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 05:12
                Ten klej do podpasek pewnie nie zrozumial .On kurwa nie wie co to sa morele .Na
                oscypkach z konskiego lajna chowany .Takim trolom trzeba prosto z mostu jak
                powiesz do takiego prosze pana to to wyszczerzy swoje przerzedzone siekacze i
                bedzie myslal przez trzy dni co to znaczy?Jak powiesz ty kutasie to od razu
                zacznie lizac obcasy!!!Farsz do kaszanki w dupe jebany!!!
                • Gość: Judytka Re: tomciu z przetoka odbytnicza!!do morelii IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 05:23
                  To juz ja,teras ja wam damcerwone swiniaki,tata i dawcio mnie uca.tata moj
                  mowil,zeby ludziom nie ublizac tylko cerwonym swiniaka,to teras maccie cerwone
                  kotasy.Judytka
                  • Gość: scott Re: tomciu z peknietym zwieraczem IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 05:41
                    Ta czerwona swinia siedzi we wlasnym lajnie i wpierdala to czego jeszcze nie
                    strawila .Rzucisz takiej stare jablko to zamiast do parszywego ryja w dupe se
                    wsadzi Zatka sobie i gowno zamiast dolem ryjem jej wychodzi Gownozerna bryla
                    zakilonego miesa!! Judytko powiedz szanownemu Tacie dobranoc bo ja pierdole na
                    razie to forum czerwonego pomiotu i ide spac Do uslyszenia w czwartek jutro te
                    makiety potiomkina znowu beda sie wyzywac i jebac swoje dupy nawzajem BYE!!
                    • Gość: Judytka Re: do cerwonych swiniakow IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 06:04
                      Juz jest wcesnie rano cerwone swiniaki a wasego wycia nikt nie slysy.tata mi
                      muwil ze nia zaryca jak clowieka z zarciem w recach nie zobaca.skoda was
                      cerwone swiniaki,ale wy to psetsymacze,hystori znacze,no nie.Judytka
                      • Gość: Judytka Re: do cerwonych swiniakow IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 06:13
                        Mui tata Szlomcio bardzo mi kohaci, on zawsze dotykac mnie w noca.I moja brat
                        Dawcio tesz to robic.A wojek Scott i moi tata to pedal.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka