Gość: Myszkin IP: 155.91.64.* 04.07.08, 09:18 Przecież to nie Himilsbach grał tego prokuratora-weterana - ale Polska-The Times dała wtopę !!!! :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patman Spiskują za plecami Leo 04.07.08, 09:19 I wszystko jasne - nasi przerżnęli te mistrzostwa za sprawą dziadków z PZPN, którzy zamącili i zatruli drużynę, żeby tylko pozbyć się Beenhakkera. Odpowiedz Link Zgłoś
stasio_paluch Polska The Times - co za syf... 04.07.08, 09:28 Ja już pomijam kompromitującą nieznajomość "Rejsu" - ale relacja z tego spotkania jest zwyczajnie kłamliwa. Nie było żadnego aplauzu, było skryte kopanie dołków pod Leo. Nie potrafili powiedzieć mu tego w twarz więc spiskowali po jego wyjściu. I to daje najlepszy obraz ich karłowatej etyki i profesjonalizmu. Warci są tej gazeciny Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Spiskują za plecami Leo IP: 212.160.240.* 04.07.08, 09:24 A czego innego można spodziewać się po dziadostwie z PZPN i całej tej bandzie nieudzcznych działaczy zainteresowanych dojeniem pieniedzy z PZPN na własne konta? Po gościach zainteresowanych głównie pijackimi wyjazdami do luksusowych hoteli. Zygać się chce jak patrzy się na to całe skorumpowane towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
dagma15 Spiskują za plecami Leo 04.07.08, 09:27 Stare wyjadacze! To ich powinno się wyrzucić! Leo zrobił dla reprezentacji więcej niż wszyscy ostatni selekcjonerzy razem wzięci. Dobrze im powiedział, że to wina systemu, a tym systemem jest cały PZPN. Skoro cały organizm choruje to nie powinno się usuwać, tego co się chce, tylko to, co tą chorobę spowodowało. Zdymisjować cały PZPN! Niech ktoś wreszcie wyleczy polską piłkę, bo PZPN tego nie zrobi. Leo, jestem po Twojej stronie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ret Re: Spiskują za plecami Leo IP: 212.76.37.* 04.07.08, 09:35 no ale trener kadry robiący fochy że mu się wakacje przerywa i nie przygotowujący raportu z finałów to też objaw chorego systemu niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;o ... Re: Spiskują za plecami Leo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 09:45 @ to podaj mi przykład, gdzie p.Leo B. obraził się ? Było to gdzieś opisane ? Zresztą...nawet jak było to ja tego czytać zamiaru nie mam. A wracając do tematu - szkoda słów na ten cały PZPN. Jak są tacy cwani to czemu sami nie wezmą się za tą reprezentację? Piechniczkowi się udało przed przypadek coś wygrać - wszystko mu sie dobrze ułożyło i myśli, że jest kozak...co za zjeb ;| Odpowiedz Link Zgłoś
jazdek2 Re: Spiskują za plecami Leo 07.07.08, 10:12 NA PEWNO tego nie zrobi nie szanowny pan Listkiewicz . Mam jedno pytanko . Czy on wkońcu poda się do dymisji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk28 Panie Piechniczek! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.08, 09:41 Przestań pan p..., po występie w Meksyku nikt pana nie rozjechał. Ponadto nie pozwolił pan wystapić Żmudzie w żadnym meczu, a parę minut w jednym pozwoliłoby mu zapisać sie w histori mundiali. Od lat opowiada pan dyrdymały. W stanie wojennym przejął pan drużynę stworzoną przez Kuleszę i ona zagrała dla POLAKÓW (przed meczem z Peru wyglądał pan jak nie powiem co). Potem poszło, ale ile wtym pana zasługi przekonaliśmy się w Meksyku (żenada). Kończcie już dziadki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
airborell Re: Panie Piechniczek! 04.07.08, 09:50 >> Ponadto nie pozwolił pan wystapić Żmudzie w żadnym meczu, a parę > minut w jednym pozwoliłoby mu zapisać sie w histori mundiali. Kłamstwo. Właśnie _pozwolił_ Żmudzie wystąpić w meczu z Brazylią, dzięki czemu wyrównał rekord Uwe Seelera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk28 Re: Panie Piechniczek! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.08, 10:44 Przepraszam, nie kłamstwo a skleroza ..., ale ... "Gdy w 1986 r. pojawił się w końcówce meczu z Brazylią wyrównał rekord wszechczasów należący do Niemca Uwe Seelera – zagrał 21 mecz na MŚ. Do dziś jest to piąty wynik w historii! Żmuda jednak wciąż nie ukrywa żalu po meksykańskim Mundialu. Trener Piechniczek wpuścił go na boisko dopiero w czwartym, ostatnim meczu Polski, gdy przegrywała ona 0:4 z Brazylią. Wszedł na ostatnie 6 minut, tylko po rekord... Żmuda twierdzi, że gdyby zagrał we wcześniejszych meczach miałby nie tylko samodzielny rekord wszechczasów, ale i cała polska reprezentacja miałaby lepsze wspomnienia z Meksyku. " Jeszcze raz przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
airborell Re: Panie Piechniczek! 08.07.08, 10:31 >> Wszedł na ostatnie 6 minut, tylko po rekord... Żmuda twierdzi, że > gdyby zagrał we wcześniejszych meczach miałby nie tylko samodzielny > rekord wszechczasów, ale i cała polska reprezentacja miałaby lepsze > wspomnienia z Meksyku. Rekordu i tak już nie miałby, bo zabrałby mu Matthäus. Poza tym oczekiwanie od trenera, że powinien się kierować ambicjami zawodnika bicia rekordów statystycznych, a nie dobrem drużyny, jest niepoważne. Forma Żmudy w tym czasie była coraz słabsza. Inna sprawa, że zastępujący go Majewski stał się głównym antybohaterem meczu z Anglią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusek. zacznijmy od podstaw. IP: *.marymont.pl 04.07.08, 09:42 powinnismy zrobic tak jak w grecji.. Leo powinien pracowac kilka lat, zatrudnic expertow ktorzy by to wszystko usprwanili.. proste nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic neo Spiskują za plecami Leo IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.07.08, 09:45 Dymisja PZPN???? to za łagodne potraktowanie 10 lat do kamieniołomów, a później na stos, wszytskich wyjadaczy, oni tylko komentować potrafią mecze,czesto z marnym efektem i tylko mądralińskich udają, tylko jakoś wcześniej sami nic ostatnio nie pokazali. Powtarzam na Stos cały PZPN a nie trenera. Leo może zostać, chodź nie ździwię sie jak sam się wkurzy i powie do widzenia. Ma cierpliwość wysłuchiwać tych bzdur drobnych cwaniaczków z brzuchami co tylko gadać i marnować kasę potrafią.Niech powstanie nowy system stary PZPN do lochu.!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fudi Zadziwiające słowa Kasperczaka IP: *.polkomtel.com.pl 04.07.08, 09:45 Myślałem że Heniu Kasperczak jest inny od tych wszystkich dziadków leśnych, ale wczoraj słuchając jego wypowiedzi zawiodłem się, strasznie się zawiodłem :( Heniu dobitnie pokazał i potwierdził stare powiedzenie "sukces ma wielu ojców tylko porażka sierotą zostaje"! Chodzi mi o wypowiedź jak to powiedział, że za porażkę na Euro odpowiada Leo (powiedzmy że można się zgodzić w końcu trener bierze odpowiedzialność, aczkolwiek jeśli daje się komuś furmankę i każde ścigać z bolidami to już inna para kaloszy, no ale jakby nie było widziały gały co brały), następnie dodał, że należy jednak powiedzieć że sukcesem było awansowanie do Euro lecz nie należy zapominać, że to Polscy trenerzy przygotowali tych zawodników w klubach, że to Polska myśl trenerska. No i tymi słowami Heniu mnie "zabił" przez 5 minut nie mogłem uwierzyć, że to On powiedział. Czyli jak był awans to Polscy trenerzy przygotowywali zawodników w klubach a przed Euro Panie Kasperczak to już w klubach ich nie przygotowywali? Nie grali przez rok, tylko sam Leo ich trenował tak?! Dlaczego odpowiedzialność za marne przygotowanie nie zrzucił Pan również na "polską szkołę trenerską" (co prawda nie mam pojęcia jaka to szkoła)?. Spokoju mi nie dawało to co Heniu powiedział, ale tak po długim zastanowieniu, wiem dlaczego tak powiedział, żeby przypodobać się leśnym dziadkom z miodowej, żeby go poparli na prezesa PZPN, a wtedy im pokaże :)) Przynajmniej tak sobie próbuje to wytłumaczyć, bo do tej pory to był jeden z niewielu o ile nie jedyny, który gadał mądrze i do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Popieram Leo IP: *.subscribers.sferia.net 04.07.08, 10:04 Awans do ME był cudem! Dwa lata temu drużyna była rozsypana, skłócona, bez żadnych ambicji. Leo to wszystko ogarnął. Ale do zbudowania dobrej drużyny, selekcjonowanej spośród wielu dobrych, wyszkolonych technicznie, przygotowanych kondycyjnie i ogranych zawodników brakuje nam... zdrowego systemu zarządzania i szkolenia. Leo jest jak... szczoteczka do zębów ;-) Wypucował na ile się dało. Jednak samo mycie ząbków nie wystarcza kiedy z gęby wyziera próchnica, a dziąsła toczy szkorbut. Tu trzeba lekarza, a pacjent (PZPN) mówi "Nie, nie nie"... Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: Popieram Jerzego 04.07.08, 10:09 Awans do MS był cudem! Dwa lata temu drużyna była rozsypana, skłócona, bez żadnych ambicji. Jerzy to wszystko ogarnął. Ale do zbudowania dobrej drużyny, selekcjonowanej spośród wielu dobrych, wyszkolonych technicznie, przygotowanych kondycyjnie i ogranych zawodników brakuje nam... zdrowego systemu zarządzania i szkolenia. Jerzy jest jak... szczoteczka do zębów ;-) Wypucował na ile się dało. Jednak samo mycie ząbków nie wystarcza kiedy z gęby wyziera próchnica, a dziąsła toczy szkorbut. Tu trzeba lekarza, a pacjent (PZPN) mówi "Nie, nie nie"... Awans do MS był cudem! Dwa lata temu drużyna była rozsypana, skłócona, bez żadnych ambicji. Paweł to wszystko ogarnął. Ale do zbudowania dobrej drużyny, selekcjonowanej spośród wielu dobrych, wyszkolonych technicznie, przygotowanych kondycyjnie i ogranych zawodników brakuje nam... zdrowego systemu zarządzania i szkolenia. Paweł jest jak... szczoteczka do zębów ;-) Wypucował na ile się dało. Jednak samo mycie ząbków nie wystarcza kiedy z gęby wyziera próchnica, a dziąsła toczy szkorbut. Tu trzeba lekarza, a pacjent (PZPN) mówi "Nie, nie nie"... Odpowiedz Link Zgłoś
jazdek2 Re: Popieram Leo 07.07.08, 10:17 I na pacjenta trzeba użyć dobrej szczotki np. do butów oraz młot pneumatyczny na jego chore ząbki xD . Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Zabranie EURO 2012 ostatnią szansą polskiej piłki 04.07.08, 10:06 Można by wtedy wprowadzić komisarza i rozpędzić towarzycho od flaszy i lewej kasy. Niestety, nie zanosi się na odebranie imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bro speckomisja IP: *.cable.ubr05.shef.blueyonder.co.uk 04.07.08, 10:16 jak widze tych co maja oceniac leo to mnie szlag trafia. stary chlor strejlau czy najwieksza farsa engel. moze engel z janasem powinni oceniac? Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww przepraszam, a po co nam Jan deZeuw? 04.07.08, 10:20 Jana też ludzie kochacie, nie wystarczy wam boski Leo? Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww "oznacza jedno - chce zmusić" 04.07.08, 10:25 pardon, czy jakiś dziennikarz czytał kontrakt Leo i czy stoi w nim że Leo pracuje z Janem albo w ogóle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mim Re: przepraszam, a po co nam Jan deZeuw? IP: 84.38.160.* 04.07.08, 10:28 Niech sie sami zastanowią nad własna rezygnacją - skorumpowane pajace... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Spiskują za plecami Leo IP: 217.149.44.* 04.07.08, 10:31 A kto grał Prokuratora - Weterana? Szukałem na necie i nie mogłem znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beret Re: Spiskują za plecami Leo IP: *.stacje.agora.pl 04.07.08, 10:38 Pan A. Sobczak. Jest on emerytowanym sędzią sądowym. Więcej o nim i kręceniu Rejsu w książce Maciej Łuczaka (chyba pod tytułem) pt:”Rejs” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beret Re: Spiskują za plecami Leo IP: *.stacje.agora.pl 04.07.08, 10:44 Znaczy Sobczyk nie Sobczak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dąbro Spiskują za plecami Leo IP: *.lanet.net.pl 04.07.08, 10:44 Co za frajerzy! Siedzą i pilnuja stołków. To jest dopiero parodia polskiej pilki noznej...nie sama gra zawodnikow, a ludzie, ktorzy maja nimi zarzadzac :/ Leo musi zostac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Spiskują za plecami Leo IP: 217.149.44.* 04.07.08, 11:09 Dzięki za rychłą odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Jakie to polskie !!!!! 04.07.08, 11:06 za mali żeby ugryźć więc chociaż obszczekać i obsikać. Prymitywna zawiść . Odpowiedz Link Zgłoś
red.ken Re: Jakie to polskie !!!!! 04.07.08, 11:12 ba, lepiej dać mu w nagrodę kolejny order he he Odpowiedz Link Zgłoś
asimek Brak odwagi tym dziadom. Boją się kiboli. 04.07.08, 11:16 Powinni wywalić Holendra na zbity pysk. Jaki z niego fachowiec - każdy, kto miał oczy i nie był zaślepiony niedwzajemnioną miłością, doskonale widział. Tyle tylko, że on jest dla PZPN idealny. Stary, mieszak w Belgii, nikogo w związku nie zna, a do tego lud go bezkrytycznie kocha. Świetny sposób na powstrzymanie wszelkich reformatorskich frakcji w PZPN. Oczywiście zostanę teraz kilka razy obrażony. Obrażaliście mnie kibole po meczu z Armenią, z USA, kiedy twierdziłem, że wasz Leo jest taki sam jak Janasa i Engel. Kiedy okazało się, że mam rację obrażacie mnie nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koti Re: Brak odwagi tym dziadom. Boją się kiboli. IP: *.wroclaw.mm.pl 04.07.08, 11:59 a kogo powinni zatrudnić, wszystkowiedzący? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sofaspud fitforum.pl/artur IP: *.devs.futuro.pl 04.07.08, 11:29 Podziękujmy Arturowi Borucowi za fantastyczny występ na Euro2008; sam jeden uratował nas przed totalnym pośmiewiskiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koti Spiskują za plecami Leo IP: *.wroclaw.mm.pl 04.07.08, 11:47 PZPN PZPN je*ac je*ac PZPN Odpowiedz Link Zgłoś
scooby13 Spiskują za plecami Leo 04.07.08, 11:50 Niestety. Leo juz na dniach podziekuje PZPN za mila wspolprace, chociazby dlatego bo zeby efektywnie pracowac potrzebna jest wlasciwa atmosfera dookola. Poza tym zeby nie bylo tez tak wesolo specjalistom od burzenia spokoju w PZPN, UEFA na jesieni podziekuje Polsce, za organizacje Mistrzostw Europy. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicki Konflikt interesów IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.08, 11:58 Tolerowanie obecności Jana de Zeeuw w sztabie polskiej reprezentacji rodzi konflikt interesów. De Zeeuw to handlarz i menadżer piłkarski.Dopuszczenie go do sztabu to danie na tacy temu handlarzowi bezcennych informacji o polskich piłkarzach.Idę o zakład, że de Zeeuw osiąga z tego korzyści, handlując tymi informacjami w swoim środowisku a PZPN jeszcze mu płaci pensję. Skład sztabu Beenhakera:de Zeeuw,trener bramkarzy ( po co?) Hoek,fizjolog Lindeman był merytorycznie nieuzasadniony a raczej wyglądał na holenderski skok na kasę PZPN. Leo to fajny koleś,dał swoim rodakom zarobić na naiwnych Polakach.Wynik nie jest lepszy niż dotychczas a kasa poszła o wiele większa. Sztab polski to śmiechu warte postacie bez przyszłości.Gdzie te wykłady i szkolenia , które obiecywał Leo? Gdzie polski następca (przecież nie Bobo czy Dziekan)? Skoro Leo ma 2 letni kontrakt,niech zostanie ale Polacy powinni mu postawić twarde warunki i uzdrowić otoczenie wokół niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lala Spiskują za plecami Leo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 12:04 A może tak za rok, kiedy już będzie jasne - zrobimy Euro czy nam zabiorą (raczej nadal to drugie), wziąć i wy. całe to towarzystwo, zostawić Listka z Bońkiem na tytularnej prezesurze Euro a pzpn zrobić od nowa? Za rok nas już nie zawieszą ani nie odbiorą Euro, Listek sprzeda wszystkich, byle pensję dostać, razem z Bońkiem ugłaszczą Platiniego a my będziemy zdrowi. Oglądanie Listka przez kolejne lata w roli wolnosterującego wierzchołka piramidy jest chyba ceną do zaakceptowania za realne zmiany? :-) Których inaczej nie zobaczymy. Prezes Lato na kilometry pachnie katastrofą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackob cholerne tchórze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 12:11 Sami boją się go wywalić, to chcą żeby sam odszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: cholerne tchórze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 04.07.08, 12:15 po prostu zazdroszczą mu sukcesu - tego 1:1 z Austrią Odpowiedz Link Zgłoś
yanuss Spiskują za plecami Leo 04.07.08, 13:25 Engel bredzil dzis, ze pilkarza w Polsce trzeba szkolic 20 lat. Gdzie sa mlodzi zawodnicy ? Ronaldo by nigdy nie zagral w polskiej reprezentacji. Leo niczego szczegolnego nie zrobil. Euro zawalil zupelnie. Nie zbudowal nowej reprezentacji, gdzie sa jego mlodzi, nowi reprezentanci ? Wczoraj bzdurzyl, ze nie ma w Polsce dobrego szkolenia mlodziezy. Ale polskie mlode reprezentacje mialy powazne sukcesy, ilu z tamtych chlopcow gra w reprezentacji. Leo moze nic nie wiedziec ale po to mial polskich doradcow by mu pomogli. Sadze, ze jednak zawisci sa silniejsze niz chec wzajemnej pomocy i pracy. Ale powinien juz sobie dac spokoj, po tylu bzdurach, ktore Leo wmawial Polakom ja mam juz dosyc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozpędzić hołotę Poważne zmiany to byłby koniec dla tej hołoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 16:07 To zupełnie jasne, że gdyby miały nastąpić jakieś poważniejsze zmiany, to musiałby być koniec dla tej hołoty, dziadów i darmozjadów z PZPN-u. Dobrowolnie oczywiście nie zrezygnują i ponieważ przyssali się już na amen do tego koryta, to nijakich zmian nie będzie i skończy się na typowych w takich sytuacjach frazesach. Jedna szopka za drugą i tak w kółko. Niektórzy siedzą tam lat kilkanaście albo i kilkadziesiąt i gó.. zrobili. To typowe towarzystwo wzajemnej adoracji. Będą tak się poklepywać po plecach do usranej śmierci i "obcego" więcej się nie wpuści. Większość tego "towarzystwa" nic zawodowo nie robi i o czym tu jeszcze mówić. Politowanie i śmiech budzą zawsze obrady tej trzody chlewnej z tym ich napuszeniem, raportami, wnioskami i tym całym gównem. Odpowiedz Link Zgłoś
jazdek2 Re: Poważne zmiany to byłby koniec dla tej hołoty 07.07.08, 10:20 A wszystkie raporty kupili na Allegro.pl xD . Odpowiedz Link Zgłoś