Gość: scott IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 23:25 Hej -mowi Kirk do Picassa-Moler sie o Ciebie pytal! - Co znowu swedzi Go dupa?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: scott Re: dowcip o molerze IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 23:35 Moler po raz pierwszy w zyciu idzie na impreze.Tata wyraznie Mu powiedzial - Masz byc w domu przed dziesiata!!Zrozumiano?-Niestety biedaczek zapomnial sie i dlugo nie wraca .Juz prawie polnoc ojciec wkurwiony czeka az niedojda wroci do domu nagle otwieraja sie drzwi i wtacza sie synalek-Tato Tato krzyczy nigdy nie uwierzysz co sie wydarzylo -Mialem wlasnie sex po raz pierwszy w zyciu!!Ojca natychmiast ogarnela duma-Moj ty tygrysie ! brawo nareszcie prawdziwy z Ciebie mezczyzna!!Historia powtarza sie dnia nastepnego.Tym razem ojciec juz wie synus zalicza znowu wiec moze to troche potrwac oczekuje Go jednak w nadziei na pikantne szczegoly .W koncu pojawia sie Moler mina jednak nie ta co wczoraj- Synu -ojciec pyta -znowu miales sex?Nie tatusiu dupa mnie ciagle boli po wczorajszym!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawcio Re: dowcip o molerze IP: *.proxy.aol.com 12.04.01, 02:56 To nie dowcip,to molera geny.On to lubial od szczeniaka.Stara molerowa ,jeszcze w Zielonce wszystkim chwalila sie,ze kiedy jej synalek do sadzawki wchodzil,pijawki od dupy jego odessac sie nie mogly.Dzisiaj Moler to powaga,rucha go w dupe nie pijawka,a nawet w rolke zwinieta bumaga.Oh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szlomcio Re: dowcip o molerze IP: *.proxy.aol.com 12.04.01, 06:27 Przychodzi Dawcio do Scotta,a Scott lezy w lozku caly osrany.Dawcio-Scott co ci jest? Scott-nic takiego mam okres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judytka Re: dowcip o molerze-do morela IP: *.proxy.aol.com 13.04.01, 01:15 ale sie bzydko morel wyrazas,podpisujes sie za kogosz a to hodzi otobie i kyrka i zeussa i calo twjo cerwono bande,to u was cerwone swiniaki okres zawse jest bronzowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawcio Re: dowcip o molerze IP: 205.188.193.* 12.04.01, 06:39 Wracam raz z basenu a tu wujek Scott idzie na basen.I pyta sie mnie-jaka woda Dawcio.A ja-chujowa,Scott-to dobrze bede skakal na dupe!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott Re: dowcip o molerze do judytki IP: *.proxy.aol.com 13.04.01, 02:20 Ten smierdzacy czerw zchamial cos ostatnio Wazeliny brakuje lisci na drzewach jeszcze nie ma nie ma czym zyci podetrzec jak dupy daje na outsajdzie!Podszywa sie ale smrod dalej ten sam czuc baracude jak tylko wlacze komputer.Przez generala Burakonowa warchol jebany w oczodol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judytka Re: dowcip o molerze-do morelow IP: *.proxy.aol.com 13.04.01, 03:28 wy cerwone swinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judytka Re: dowcip o molerze-Do Pana Scotta IP: *.proxy.aol.com 13.04.01, 03:40 Sanowany Panie Scott,Pan sie ni martwi jak tata wrocy z Japan to tak da komohom ze beda blagac ksedzow zeby mogly do koscola weisc Pana Boga o pomoc prossyc,a bedze za pozno ih towazysze w ostatnej hwili ih dotluka za zdradem a w dupy im na konjec mlotem sierpa wbija,a ja sie bede smiala,jak komunysty zdyhacz beda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott Re: dowcip o molerze-Do judytki IP: *.proxy.aol.com 13.04.01, 03:48 Jebany czerwony pomiot armie psow organizuje!Wszystkie zablakane kundle za nagrode w postaci rekastracji lacza sie w czerwone psie bojowki Nie twojego szanownego taty tu trzeba tylko przecietnego hycla co ich za mordy i do budy dupami na zewnatrz powsadza !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judytka Re: dowcip o molerze-Do Pana Scotta IP: *.proxy.aol.com 13.04.01, 04:08 Ja Panu Panie Scott zyce,zeby Pan jak morze,tych cerwonych swiniakow wsystkih do piekla wyslal a w dupy na pozegnanie jesce im rakiety wcisnol Moj tata Panu pomoze,ja sie bede smiac jak dopy komonistuw w stsepy rozwalane beda,mysle ze caly swiat Panu podzekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott Re: dowcip o molerze-Do judytki IP: *.proxy.aol.com 13.04.01, 04:31 Czerwony pomiot teraz spi cisza przynajmniej nie slychac wycia wiatru ktory dmie pomiedzy sinymi uszami.Jak tata wroci z Japan czerwoni beda juz w piekle kazdy z widlami w dupie i jajami w dziaslach Wystarczy wypuscic jednego zasyfionego szympansa pomiedzy nich a wszyscy padna po dwoch dniach zarazeni choroba weneryczna!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judytka Re: dowcip o molerze-Do Szanownego Pana Scotta IP: *.proxy.aol.com 13.04.01, 05:08 Sanowny Panie Scott,ja jesce jestem mala,a juz wiem jak cerwonymi pomiatac,Pan to odwazny bo jich dawno poznal tyh swiniakuw,po ryjah ich,tata mowi zawse jak im w ryla pluc to ony gadajom ze desc pada,jezt to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott Re: dowcip o molerze-Do judytki IP: 205.188.198.* 13.04.01, 04:32 Czerwony pomiot teraz spi cisza przynajmniej nie slychac wycia wiatru ktory dmie pomiedzy sinymi uszami.Jak tata wroci z Japan czerwoni beda juz w piekle kazdy z widlami w dupie i jajami w dziaslach Wystarczy wypuscic jednego zasyfionego szympansa pomiedzy nich a wszyscy padna po dwoch dniach zarazeni choroba weneryczna!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sZLOMCIO Re: dowcip o molerze-Do judytki IP: *.proxy.aol.com 13.04.01, 04:59 Juz wrocilem z japan ,Scott wpadaj powalimy sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judytka Re: dowcip o molerze-Do judytki-do pedala morela IP: *.proxy.aol.com 13.04.01, 05:18 cHuju zasrany,MOJ TATA TO SZLOMCIO,NIE sZLOMCIO,sZanuj jego imie,bo cerwony swiniako swojej mamuszi lochy nie poznas,jak jej Felek demokrata w koncu ryj poderznie i juz zadnej swini w rodzinie na tym swiecie nie znajdzies.Bruner,pseprasam,morel TY SWINIAKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawcio Re: dowcip o molerze-Do judytki-do pedala morela IP: *.proxy.aol.com 13.04.01, 05:23 moj tato sZLOMCIO to pedal,zostawil mame dla Scott(spotkal go na meczu jak scott gral w pilke nozna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panna A Re: dowcip o molerze-Do judytki-do pedala morela IP: *.proxy.aol.com 13.04.01, 05:37 Moler,ja polska panna,juz cie wyczulam.Mala Judytka mnie przekonala,ty jestes jednak pedal,a zawsze myslalam o stosunku prawdziwym,jak polka z prawdziwym mezczyzna za zachodnia granica to na codzien robi,pfuj pedale,nie rob sobie nadziei moler(picasso i inne pedaly). Odpowiedz Link Zgłoś