Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

dowcip o molerze

IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 23:25
    Hej -mowi Kirk do Picassa-Moler sie o Ciebie pytal! - Co znowu swedzi Go dupa??
    Obserwuj wątek
      • Gość: scott Re: dowcip o molerze IP: *.proxy.aol.com 11.04.01, 23:35
        Moler po raz pierwszy w zyciu idzie na impreze.Tata wyraznie Mu powiedzial -
        Masz byc w domu przed dziesiata!!Zrozumiano?-Niestety biedaczek zapomnial sie i
        dlugo nie wraca .Juz prawie polnoc ojciec wkurwiony czeka az niedojda wroci do
        domu nagle otwieraja sie drzwi i wtacza sie synalek-Tato Tato krzyczy nigdy nie
        uwierzysz co sie wydarzylo -Mialem wlasnie sex po raz pierwszy w zyciu!!Ojca
        natychmiast ogarnela duma-Moj ty tygrysie ! brawo nareszcie prawdziwy z Ciebie
        mezczyzna!!Historia powtarza sie dnia nastepnego.Tym razem ojciec juz wie synus
        zalicza znowu wiec moze to troche potrwac oczekuje Go jednak w nadziei na
        pikantne szczegoly .W koncu pojawia sie Moler mina jednak nie ta co wczoraj-
        Synu -ojciec pyta -znowu miales sex?Nie tatusiu dupa mnie ciagle boli po
        wczorajszym!!
        • Gość: Dawcio Re: dowcip o molerze IP: *.proxy.aol.com 12.04.01, 02:56
          To nie dowcip,to molera geny.On to lubial od szczeniaka.Stara molerowa ,jeszcze
          w Zielonce wszystkim chwalila sie,ze kiedy jej synalek do sadzawki
          wchodzil,pijawki od dupy jego odessac sie nie mogly.Dzisiaj Moler to
          powaga,rucha go w dupe nie pijawka,a nawet w rolke zwinieta bumaga.Oh.
          • Gość: Szlomcio Re: dowcip o molerze IP: *.proxy.aol.com 12.04.01, 06:27
            Przychodzi Dawcio do Scotta,a Scott lezy w lozku caly
            osrany.Dawcio-Scott co ci jest? Scott-nic takiego mam
            okres.
            • Gość: Judytka Re: dowcip o molerze-do morela IP: *.proxy.aol.com 13.04.01, 01:15
              ale sie bzydko morel wyrazas,podpisujes sie za kogosz a to hodzi otobie i kyrka
              i zeussa i calo twjo cerwono bande,to u was cerwone swiniaki okres zawse jest
              bronzowy
      • Gość: Dawcio Re: dowcip o molerze IP: 205.188.193.* 12.04.01, 06:39
        Wracam raz z basenu a tu wujek Scott idzie na basen.I pyta sie mnie-jaka woda
        Dawcio.A ja-chujowa,Scott-to dobrze bede skakal na dupe!!
        • Gość: scott Re: dowcip o molerze do judytki IP: *.proxy.aol.com 13.04.01, 02:20
          Ten smierdzacy czerw zchamial cos ostatnio Wazeliny brakuje lisci na drzewach
          jeszcze nie ma nie ma czym zyci podetrzec jak dupy daje na outsajdzie!Podszywa
          sie ale smrod dalej ten sam czuc baracude jak tylko wlacze komputer.Przez
          generala Burakonowa warchol jebany w oczodol
        • Gość: Judytka Re: dowcip o molerze-do morelow IP: *.proxy.aol.com 13.04.01, 03:28
          wy cerwone swinie
          • Gość: Judytka Re: dowcip o molerze-Do Pana Scotta IP: *.proxy.aol.com 13.04.01, 03:40
            Sanowany Panie Scott,Pan sie ni martwi jak tata wrocy z Japan to tak da
            komohom ze beda blagac ksedzow zeby mogly do koscola weisc Pana Boga o pomoc
            prossyc,a bedze za pozno ih towazysze w ostatnej hwili ih dotluka za zdradem a
            w dupy im na konjec mlotem sierpa wbija,a ja sie bede smiala,jak komunysty
            zdyhacz beda
            • Gość: scott Re: dowcip o molerze-Do judytki IP: *.proxy.aol.com 13.04.01, 03:48
              Jebany czerwony pomiot armie psow organizuje!Wszystkie zablakane kundle za
              nagrode w postaci rekastracji lacza sie w czerwone psie bojowki Nie twojego
              szanownego taty tu trzeba tylko przecietnego hycla co ich za mordy i do budy
              dupami na zewnatrz powsadza !!
              • Gość: Judytka Re: dowcip o molerze-Do Pana Scotta IP: *.proxy.aol.com 13.04.01, 04:08
                Ja Panu Panie Scott zyce,zeby Pan jak morze,tych cerwonych swiniakow wsystkih
                do piekla wyslal a w dupy na pozegnanie jesce im rakiety wcisnol Moj tata Panu
                pomoze,ja sie bede smiac jak dopy komonistuw w stsepy rozwalane beda,mysle ze
                caly swiat Panu podzekuje
                • Gość: scott Re: dowcip o molerze-Do judytki IP: *.proxy.aol.com 13.04.01, 04:31
                  Czerwony pomiot teraz spi cisza przynajmniej nie slychac wycia wiatru ktory
                  dmie pomiedzy sinymi uszami.Jak tata wroci z Japan czerwoni beda juz w piekle
                  kazdy z widlami w dupie i jajami w dziaslach Wystarczy wypuscic jednego
                  zasyfionego szympansa pomiedzy nich a wszyscy padna po dwoch dniach zarazeni
                  choroba weneryczna!!
                  • Gość: Judytka Re: dowcip o molerze-Do Szanownego Pana Scotta IP: *.proxy.aol.com 13.04.01, 05:08
                    Sanowny Panie Scott,ja jesce jestem mala,a juz wiem jak cerwonymi pomiatac,Pan
                    to odwazny bo jich dawno poznal tyh swiniakuw,po ryjah ich,tata mowi zawse jak
                    im w ryla pluc to ony gadajom ze desc pada,jezt to prawda?
                • Gość: scott Re: dowcip o molerze-Do judytki IP: 205.188.198.* 13.04.01, 04:32
                  Czerwony pomiot teraz spi cisza przynajmniej nie slychac wycia wiatru ktory
                  dmie pomiedzy sinymi uszami.Jak tata wroci z Japan czerwoni beda juz w piekle
                  kazdy z widlami w dupie i jajami w dziaslach Wystarczy wypuscic jednego
                  zasyfionego szympansa pomiedzy nich a wszyscy padna po dwoch dniach zarazeni
                  choroba weneryczna!!
                  • Gość: sZLOMCIO Re: dowcip o molerze-Do judytki IP: *.proxy.aol.com 13.04.01, 04:59
                    Juz wrocilem z japan ,Scott wpadaj powalimy sie.
                    • Gość: Judytka Re: dowcip o molerze-Do judytki-do pedala morela IP: *.proxy.aol.com 13.04.01, 05:18
                      cHuju zasrany,MOJ TATA TO SZLOMCIO,NIE sZLOMCIO,sZanuj jego imie,bo cerwony
                      swiniako swojej mamuszi lochy nie poznas,jak jej Felek demokrata w koncu ryj
                      poderznie i juz zadnej swini w rodzinie na tym swiecie nie
                      znajdzies.Bruner,pseprasam,morel TY SWINIAKU
                      • Gość: Dawcio Re: dowcip o molerze-Do judytki-do pedala morela IP: *.proxy.aol.com 13.04.01, 05:23
                        moj tato sZLOMCIO to pedal,zostawil mame dla Scott(spotkal go na meczu jak
                        scott gral w pilke nozna)
                        • Gość: Panna A Re: dowcip o molerze-Do judytki-do pedala morela IP: *.proxy.aol.com 13.04.01, 05:37
                          Moler,ja polska panna,juz cie wyczulam.Mala Judytka
                          mnie przekonala,ty jestes jednak pedal,a zawsze
                          myslalam o stosunku prawdziwym,jak polka z prawdziwym
                          mezczyzna za zachodnia granica to na codzien robi,pfuj
                          pedale,nie rob sobie nadziei moler(picasso i inne
                          pedaly).
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka