Dodaj do ulubionych

rzecznik policji

IP: 172.25.55.* 12.12.05, 20:04
A o którego rzecznika chodzi Karolku chudszego czy grubszego?
Obserwuj wątek
    • Gość: Karol Re: rzecznik policji IP: 172.25.55.* 12.12.05, 20:08
      Jest chyba tylko jeden teraz.Ciągle go pokazują w mediach.Wiecie coś o nim?
      • Gość: Ksg Fan Re: rzecznik policji IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 12.12.05, 20:42
        Rzymek..mieszka na podzamczu byly komendant komisariatu na bialym kamieniu.Nic
        dobrego o nim powiedziec nie moge
        • Gość: Karol Re: rzecznik policji IP: 172.25.55.* 12.12.05, 20:50
          a nie dobrego?
          • Gość: daress Re: rzecznik policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 21:11
            Pan Szczepan Malewicz oraz zmarły Ireneusz Smoła...to fachowi ludzi i
            gliniarze!!!Takiego jak był Smoła Komenda nigdy nie będzie miała. Jak trzeba
            było to zjechał na maxa a jak człek był w potrzebie to i pomógł!
            • Gość: ja :) Re: rzecznik policji IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.12.05, 20:33
              P. I. Smoła i obecny rzecznik to chyba najlepsi rzecznicy wg mnie. A poza tym
              obecny mieszka niedaleko mnie :) A co złego o nim możecie powiedzieć - mi się
              wydaje że jest b. fajny ??
              • Gość: walden Re: rzecznik policji IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 19.12.05, 00:51
                ś.p. Irek Smoła był najlepszą wizytówką wałbrzyskiej komendy. Jego wybór na
                stanowisko rzecznika to jedna z najlepszych decyzji Marca. Szkoda chłopaka, że
                tak wcześnie odszedł. Miejmy nadzieję, że czuwa teraz nad naszymi gliniarzami u
                boku Archanioła Michała (patrona policji). Irku cześć Twojej pamięci [*].
            • Gość: gosc [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 19:10
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: Marcin Re: rzecznik policji IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.12.05, 19:25
                Ludzie !!! Mamy Święta ! Kogo obchodzą policyjne rozgrywki? Dajcie spokój albo
                pogadajcie "po męsku" w cztery oczy.

Wesołych Świąt !!!
                • Gość: Laska Re: rzecznik policji IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 24.12.05, 23:42
                  Smoła był O.K. Szkoda Go!
                  • Gość: Jan Miodek Re: rzecznik policji IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.12.05, 11:18
                    Ten w okularkach jest smieszny, ostatnio powiedzial: kilka miesiecy temu
                    wstecz. To go dyskwalifikuje jako rzecznika.
                    • Gość: Ewa Re: rzecznik policji IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 31.12.05, 23:40
                      Łatwo Panie Miodku z Walbrzycha krytykować i dyskwalifikować człowieka za
                      błąd. Z tego co wiem, w naszej polskiej rzeczywistości rzecznikami w policji
                      nie zostają wybitni poloniści ani wspaniali dziennikarze.Jestem ciekawa, czy
                      szanowny Pan zawsze posługuje się idealną, poprawną polszczyzną? Należało by
                      się przyjrzeć również politykom, lokalnym dziennikarzom(patrz dziennik DAMI) i
                      wielu innym. Pozdrawiam i życzę więcej optymizmu w nowym roku a mniej żółci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka