Gość: Adam IP: 172.25.55.* 12.12.05, 20:04 A o którego rzecznika chodzi Karolku chudszego czy grubszego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karol Re: rzecznik policji IP: 172.25.55.* 12.12.05, 20:08 Jest chyba tylko jeden teraz.Ciągle go pokazują w mediach.Wiecie coś o nim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksg Fan Re: rzecznik policji IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 12.12.05, 20:42 Rzymek..mieszka na podzamczu byly komendant komisariatu na bialym kamieniu.Nic dobrego o nim powiedziec nie moge Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daress Re: rzecznik policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 21:11 Pan Szczepan Malewicz oraz zmarły Ireneusz Smoła...to fachowi ludzi i gliniarze!!!Takiego jak był Smoła Komenda nigdy nie będzie miała. Jak trzeba było to zjechał na maxa a jak człek był w potrzebie to i pomógł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja :) Re: rzecznik policji IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.12.05, 20:33 P. I. Smoła i obecny rzecznik to chyba najlepsi rzecznicy wg mnie. A poza tym obecny mieszka niedaleko mnie :) A co złego o nim możecie powiedzieć - mi się wydaje że jest b. fajny ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walden Re: rzecznik policji IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 19.12.05, 00:51 ś.p. Irek Smoła był najlepszą wizytówką wałbrzyskiej komendy. Jego wybór na stanowisko rzecznika to jedna z najlepszych decyzji Marca. Szkoda chłopaka, że tak wcześnie odszedł. Miejmy nadzieję, że czuwa teraz nad naszymi gliniarzami u boku Archanioła Michała (patrona policji). Irku cześć Twojej pamięci [*]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 19:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: rzecznik policji IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.12.05, 19:25 Ludzie !!! Mamy Święta ! Kogo obchodzą policyjne rozgrywki? Dajcie spokój albo pogadajcie "po męsku" w cztery oczy. Wesołych Świąt !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laska Re: rzecznik policji IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 24.12.05, 23:42 Smoła był O.K. Szkoda Go! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Miodek Re: rzecznik policji IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.12.05, 11:18 Ten w okularkach jest smieszny, ostatnio powiedzial: kilka miesiecy temu wstecz. To go dyskwalifikuje jako rzecznika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: rzecznik policji IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 31.12.05, 23:40 Łatwo Panie Miodku z Walbrzycha krytykować i dyskwalifikować człowieka za błąd. Z tego co wiem, w naszej polskiej rzeczywistości rzecznikami w policji nie zostają wybitni poloniści ani wspaniali dziennikarze.Jestem ciekawa, czy szanowny Pan zawsze posługuje się idealną, poprawną polszczyzną? Należało by się przyjrzeć również politykom, lokalnym dziennikarzom(patrz dziennik DAMI) i wielu innym. Pozdrawiam i życzę więcej optymizmu w nowym roku a mniej żółci. Odpowiedz Link Zgłoś