izambr 06.05.06, 14:51 Dobra wiadomość dla miłośników zakupów w supermarketach. Kaufland otwierają 16 maja pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izambr Re: kaufland 02.06.06, 15:32 jest już otwarty i jest fajny tylko ciekawe jak długo będzie tyle ludzi tam chodziło na tak małe miasto tyle supermaketów? a słyszałam że budują jeszcze tesco i 2 lidle Odpowiedz Link Zgłoś
mikkosza Re: kaufland 07.06.06, 17:44 izambr napisała: > Dobra wiadomość dla miłośników zakupów w supermarketach. > Kaufland otwierają 16 maja > pozdrawiam ciekawy jestem czy tak samo jak ty zadowoleni są pracownicy zatrudnieni w tym sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
izambr Re: kaufland 08.06.06, 12:14 jeśli w mieście panuje tak ogromne bezrobocie to napewno są zadowoleni że mają pracę za którą im płacą a jeśli ktoś jest niezadowolony to prawda jest brutalna - wielu chętnych w Giżycku może być przyjęta na to miejsce albo nie jesteś z Giżycka i nie znasz tamtejszych realiów albo jesteś tym niezadowolonym pracownikiem który musi a nie chce pozdrawiam ps. więcej optymizmu i wiary w siebie Odpowiedz Link Zgłoś
mikkosza Re: kaufland 11.06.06, 20:49 wiem że ludzie zarejestrowani na 1/2 etatu pracują tam po 12 godzin na dobę zarabiąc 400 zł Odpowiedz Link Zgłoś
mikkosza Re: kaufland 11.06.06, 21:08 mikkosza napisał: > wiem że ludzie zarejestrowani na 1/2 etatu pracują tam po 12 godzin na dobę > zarabiąc 400 zł jeśli chodzi o bezrobocie to ciekawy jestem ilu producentów z rejonu Giżycka może produkować na potrzeby KAUFLANDU czy któryś z rolników może tam sprzedać swoje produkty Ciekawy jestem ilu miejscowych chandlowców będzie musiało zwinąć swoje interesy zwalniając przy okazji pracowników Odpowiedz Link Zgłoś
izambr Re: kaufland 13.06.06, 12:07 gdybym to ja była w takiej sytuacji zgłosiłabym sprawę do PIPy można anonimowo powiadomić o nieprawidłościach w danej jednostce a wtedy PIPa musi wysłać kontrol a poza tym w Giżycku istnieją inni pracodawcy (wiem że bardzo mało) którzy tak nie wykorzystują Odpowiedz Link Zgłoś