Gość: marjush IP: 212.160.141.* 07.10.03, 18:16 co to byla ta kuriozalna wpadka janusza jojki? cos mi sie przypomina ale to chyba z 10 lat temu musialo byc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tatanka Re: Między słupkami wciąż dobrze IP: *.magma-net.pl 07.10.03, 20:44 A Marek Bęben, Jak można o nim zapomnieć. Oj nieładnie Panie Redaktorze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlodyjorg Re: Między słupkami wciąż dobrze: Mainka IP: *.proxy.aol.com 08.10.03, 20:17 Artykul pominal Mainke. Mainka byl bardzo utalentowanym bramkarzem bytomskich Szombierek. Mnie wiecej wtedy, kiedy komuna odbrala Ernestowi Pohlowi litere H, Mainka stal sie Manka (z kreseczka nad n). A wkrotce potem wybral wolnosc - bodajze w Austrii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jester Re: Między słupkami wciąż dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.03, 00:45 Nie ujmując nic wysokiej klasie Bębna pragnę zauważyć, że artykuł traktuje o bramkarzach śląskich klubów, a Marek Bęben przez większą część swojej kariery grał w Zagłębiu (nie liczę schyłku kariery w Górniku). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Między słupkami wciąż dobrze IP: 80.51.157.* 07.10.03, 22:22 sam sobie wrzucił piłke do bramki robiąc zamach jak dyskiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marjush Re: Między słupkami wciąż dobrze IP: 212.160.141.* 08.10.03, 15:03 Gość portalu: pp napisał(a): > sam sobie wrzucił piłke do bramki robiąc zamach jak dyskiem :))) hyhyhy... cos sobie przypominam :)) nie wiecie czy gdzies w necie mozna znalezc jakies video z tej akcji? :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Między słupkami wciąż dobrze IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.03, 22:27 w takim towarzystwie sprzedawczyk jojko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: Między słupkami wciąż dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.03, 07:44 Gość portalu: olo napisał(a): > w takim towarzystwie sprzedawczyk jojko? Jojke możesz nazywać sprzedawczykiem ale to dobry bramkarz! W KSZO bronił po czterdziestce i aż miło było popatrzeć na jego interwencje. Wpadki mu się zdarzały to fakt ale bronić potrafił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wicio Kibic Wiem wiem.... IP: proxy:* / 192.168.10.* 08.10.03, 08:12 Wiem co zaraz będziecie pisać, ale powiem. W sobotnim meczu wspaniale spisywał się również A. Bledzewski ze Szczakowianki. Gdyby nie on Ruch mógłby nawet wygrac, ale nie wygrał :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bender Re: Wiem wiem.... IP: *.chem.uw.edu.pl 08.10.03, 15:00 no, niezle. po jednym niezlym meczu juz wpisywac delikwenta na liste najlepszych bramkarzy? rozumiem, ze lokalny patriotyzm, ale poczekajcie jeszcze kilka lat. moze niech zagra w kilku meczach o mistrzostwo albo w europejskich pucharach i cos obroni, wtedy pogadamy, bo teraz to bramki nie puscil jak strzelal drugi taki jak on polski ligowiec, a to chwaly nie przynosi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bender Re: Wiem wiem.... IP: *.chem.uw.edu.pl 08.10.03, 15:01 to bylo oczywiscie o bledzewskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antonio A co ze stadionem POLONII BYTOM ? IP: *.arcor-ip.net 09.10.03, 17:46 Jako kibic POLONII BYTOM pytam: jezeli Szymkowiak mial takie zaslugi dla Polski, Slaska i mojego kochanego Miasta i KLUBU to dlaczego nic sie nie robi na stadionie Jego imienia w Bytomiu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurek Władek Grotyński IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 10.10.03, 11:32 pokłony dla hanysów - ale Władek Grotyński był najlepszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irena Re: Władek Grotyński IP: *.elartnet.pl 06.11.13, 01:56 I Stachurski i Antek i Wojtek i Bożena i Maciek i Jacek i Irena............i cała'' legia'' przyjaciół,którym przywiózł z Monachium różne ciuchy a sobie rękawice bramkarskie,takie prawdziwe i pokazywał nam z radością.Był to rok 1967 lub 68!! Odpowiedz Link Zgłoś