puri22 29.08.08, 17:22 Powiem tak błędy błędami ale jak można napisać w ataku Lechi Cetnarowicza? Dam sobie łeb uciąć że ten zawodnik nie zagra. Wiadomo że zagra Buzała i kowalczyk lub Rybski tylko ludzi w prosty błąd wprowadzacie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
30051989wowo Re: Przewidywane składy 29.08.08, 17:43 ha kto niby wprowadza? jest napisane ze zrodlo przegląd sportowy.. kto chce to korzysta z tego, juz tyle razy walkowany byl ten temat a i tak ktos ma problemy jakies Odpowiedz Link Zgłoś
puri22 Re: Przewidywane składy 29.08.08, 21:42 Ivanovski który już ma hat-tricka w tym momęcie meczu poloni nie był w przewidywanych składach Odpowiedz Link Zgłoś
dejv Re: Przewidywane składy 29.08.08, 23:00 No tyle tylko ze ja slyszalem ze buzala ma kontuzje. Odpowiedz Link Zgłoś
puri22 Re: Przewidywane składy 29.08.08, 23:02 To może słyszałeś to z 2 tygodnie temu bo wtedy miał. Teraz niema w tamtym tygodniu grał i w tym też. Lekki uraz ma Rybski. Odpowiedz Link Zgłoś
bnowy Re: Przewidywane składy 29.08.08, 23:13 puri22 napisał: > Ivanovski który już ma hat-tricka w tym momęcie meczu poloni nie był w przewidy > wanych składach i dlatego te składy nazywają się "przewidywane" puri :) ps. momENcie i polonII (już nie wytrzymałem ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
ssignum Re: Przewidywane składy 30.08.08, 15:15 puri22 i jak tam przygotowany jesteś na obcięcie łba?? Odpowiedz Link Zgłoś
przemek555 Re: Przewidywane składy 30.08.08, 16:01 Ja rozumiem że te składy są często dość wątpliwe,ale tak musi być w składach,które są publikowane w piątek,a mecze są w niedziele.Nikt tak naprawde nie moze przewidziec jak zagra np lech po czwartkowym meczu w pucharach.Smuda może nektórym dać odpoczac,ale tego nie bedzie mowil tuz po meczu pucharowym.Jakby cos chcial powiedzic jakiemus dzienikarzowi to zrobi to dopiero w sobote albo w niedziele a to juz i tak jest za pozno PS Takie jeden prezes mogby teraz zachowac odrobine spokoju zanim zacznie krytykowac wszystko.Ja nie mowie ze te sklady sa dobre,ale kluczowe slowo to ze sa one PRZEWIDYWANE Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: Ja tne!!!! 30.08.08, 17:24 Nie ma to jak poraz kolejny się osmieszyc. Odpowiedz Link Zgłoś