Gość: x Re: b IP: *.proxy.aol.com 12.01.02, 22:41 Gość portalu: a napisał(a): > c chuje analfabety jenne.na alphabet siem nie znacze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: b IP: 168.143.112.* 12.01.02, 22:45 Gość portalu: x napisał(a): > Gość portalu: a napisał(a): > > > c > > jezdem gopi choj mieszkam za wielko wodom ? P.S.: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wladek Re: b IP: 193.178.143.* 12.01.02, 22:46 i ruchnac cie pizdo, dziwko, kurwo, szmato! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: b IP: *.proxy.aol.com 12.01.02, 22:51 Gość portalu: Wladek napisał(a): > i ruchnac cie pizdo, dziwko, kurwo, szmato! dobze perdolnoles tym pedalom panie Wladek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: e IP: 168.143.112.* 12.01.02, 22:59 Gość portalu: x napisał(a): > Gość portalu: Wladek napisał(a): > > > i ruchnac cie pizdo, dziwko, kurwo, szmato! > > ty mnie musiets pomylic z moja matka! ??? P.S.: . . . . . . . . . . . . . . . . . . g . . . . . . . . . . . . . . . . . h . . . . . . . . . . . . . . . . . . . i Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e x... to IP: 168.143.112.* 12.01.02, 23:25 . . . . . . . . j . . . . . . . . k . . . . . . . . l. . . . . . . . m . . . . . . . . n . . . . . . . . o . . . . . . . . p . . . . . . . . q . . . . . . . . r . . . . . . . . s . . . . . . . . t . . . . . . . . u . . . . . . . . v . . . . . . . . w . . . . . . . . x . . . . . . . . y . . . . . . . . z . . . . . P.S.: x-jojo to gay :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: x... to goscz IP: *.proxy.aol.com 12.01.02, 23:30 a wy pedaly gopie,a e najgopszy ot was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: x... to goscz IP: 168.143.112.* 12.01.02, 23:39 Gość portalu: x napisał(a): > Mam 23lata i pewien problem. > Od jakigos czasu jestem z dziewczyna iwkrotce planujemy si pobrac. Nie > probowalismy jeszcze seksu (oboje). > Mam pewna "watpliwosc" co do mojego penisa - mniej wiecej w polowie dlugosci > > jest lekko zakrzywiony w bok. Zastanawiam sie, czy to nie spowoduje > niemozliwosci odbycia stosunku. Chcialbym, aby "ten pierwszy raz" (w noc > poslubna) byl wspanialym przezyciem), a nie walka lub porazka... (OK - moze za > pierwszym razem nie wszystko pojdzie super, ale nie chcial bym nie miec > mozliwosci np. penetracji). > Moze ktos ma jakies "doswiadczenie" w tym temacie, lub wie, do jakiego > specjalisty najlepiej sie udac? > > Pozdrowienia > > X. Chyba pomyliłeś forum, no i zacząłeś po polsku pisać. Brawo! P.S.: DUPA x to dupa blada jojo = gay :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x f IP: *.proxy.aol.com 12.01.02, 23:44 widzem ze ciem dopa swendzi f ,to wluz so w niom banan jak som jusz w polksce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: f IP: 168.143.112.* 13.01.02, 00:00 Gość portalu: x napisał(a): > mój członek jest lekko zaokrąglony, jest z powodowane ( chyba ) tym, że > mam trochę obcisłe slipy i jak mi "staje" to zaokrągla się... > Jest tak zawsze nawet jak się masturbuje to podczas wzwodu jest zaokraglony... > co mam rbić, czy to jest coś groźnego? > pozdrawiam, jojo Że co? Człowieku, to nie forum "Seksuologia". Idź sobie!!! P.S.: o kurwa ale mam fazę :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP ale i tak jojo to gay Odpowiedz Link Zgłoś