Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Redakcjo!!! Żądam...

09.10.03, 10:39

...natychmiastowych wyjaśnień w sprawie zmian cen poszczególnych zawodników,
    które to w niekwestionowany sposób wypaczają rywalizację... Szczegóły do
    wglądu w wątkach, które bez trudu redakcja powinna odnaleźć... Pieprzę wasze
    nagrody, chodzi mi jedynie o czystą zabawę w gronie znajomych, którą mi w
    brutalny sposób psujecie... Jeśli nie ustosunkujecie się do mojego żądania -
    co jest u Was nagminną praktyką! - to zapowiadam rezygnację z udziału w tej
    farsie i będę namawiał prezesów do bojkotu całego (mocno już) śmierdzącego
    przedsięwzięcia (czyt. fajnej skąd inąd gry zwanej "Piłkarzykami")... Mamy
    zrobić zrzutkę na zegarek dla admina, aby ceny nie skakały bez ładu i
    składu? Wstyd! Żenada!

Około 50000 uczestników ewidentnie jest robionych w wała... Mam powody, aby
    przypuszczać, iż wtóruje temu ironiczny uśmieszek redaktorów...

Prezesi, apeluję o dopisywanie się do tego żądania!

PZDR! UgU
    Obserwuj wątek
      • boixos Re: Redakcjo!!! Żądam... 09.10.03, 11:10
        Dopisuje sie z miła checią...
        Ktos moze pomyslec ze robie to we wlasnym interesie...w koncu pozornie
        prowadzilem w klasyfikacji najcenniejszych klubow (pozornie bo nie znam
        rzeczywistego stanu kont innych prezesow - dopiero teraz zrozumialem ten "myk"
        dlaczego w klasyfikacji najcenniejszych klubow podawana jest cena jako suma
        wartosci 18 zawodnikow...bez wolnych pieniedzy ktore pozostaja na
        koncie...mozna zbierac sobie na koncie dowolna ilosc pieniedzy bez wzbudzania
        podejrzen innych prezesow skad sie one wziely w przeciagu tygodnia...dopiero po
        ostatniej rundzie gosciu taki robi sobie zakupy najdrozszych zawodnikow i
        wyskakuje z kosmiczna cena...co juz nie jest mozliwe do udowodnienia..chyba ze
        ktos prowadzi bardzo szczegolowe statystyki na podstawie cen...)
        Mowie to po to zeby niektorym przetrzec oczy...i nie pozostawic zludzen...
        Biorac udzial w wielu konkursach internetowych przyzwyczailem sie do takiego
        dymania...chociaz nie mowie ze sie z tym godze...
        Żeby nie ulegac za bardzo emocjom powoli zakoncze ten watek milym
        akcentem...bowiem nadal uwazam ze gra jest bardzo fajna...duze brawa za
        pomysl...niestety musze wygwizdac za prowadzenie i administracje....
        Przyznam sie ze nagrody sa wazne bo daja wiekszka motywacje(chociaz uwazam ze
        nie musza byc takie drogie ...i lepiej zeby bylo ich wiecej ale tanszych i
        kazdemu ambitnemu prezesowi cos skapnelo)
        Jednak juz sama rywalizacja i osiaganie dobrych wynikow daje duzo
        przyjemnosci...ktorą ostatnimi czasy redakcja pozwolila sobie nam troche odebrac
        P.S Zapisalem sie ostatnio do Hattricka :P ... zapraszam wszystkich prezesow
        ktorych powoli zaczyna irytowac gra w pilkarzyki....:P
        • boixos i wszystko jasne... 09.10.03, 11:25
          Juz rozumiem szanowna redakcjo...w tej sytuacji jestem w stanie zrozumiec
          redakcje...ale trzeba bylo wszystkim wyjasnic od razu na wstepie..prezesi sa
          wyrozumiali i pewnie by tez zrozumieli ze redakcji byl potrzebny jeden nowy
          zegarek...
          Wiec pozwole sobie wyjasnic...ze kochana redkacja robi to z mysla o nas
          szanowni prezesi...
          Teraz jak beda mieli ten zegarek juz nigdy wiecej nie powtorzy sie sytuacja z
          przed tygodnia ze typowania zostana zablokowane godzine wczesniej niz jest
          podane w komunikatach....:>
      • ugugunana Re: Redakcjo!!! Żądam... 09.10.03, 11:51

Dodam, że za dużo włożyłem w tą zabawę czasu i pieniędzy (tak,tak) aby puścić
        to płazem... Straty moralne i finansowe będą musiały być zrekompensowane,
        choćby do tego miało dojść na drodze sądowej... Mam nadzieję, że będzie to
        precedens w historii polskiego sądownictwa, który ukróci (wspomniane przez
        Boixosa) ewidentne oszustwa w grach internetowych... Ciekawe jak zareaguje
        zarząd Agory na takie praktyki uskuteczniane w swoim portalu... To bogata
        firma, na pewno nie zbiednieje zadośćuczyniając naszym stratom... W kupie siła
        prezesi!
        • ugugunana Apel... 09.10.03, 11:52

P.S. Prezesi, zbierajcie dowody!
          • patrax Re: Apel... 09.10.03, 11:58
            He he he Ugi powinieneś się skontaktować z Reskatorem on już też groził
            redakcji pozwem sądowym.
            • ugugunana W imię zasad... 09.10.03, 12:02
              patrax napisał:

> He he he Ugi powinieneś się skontaktować z Reskatorem on już też groził
              > redakcji pozwem sądowym.

Patrax, po prostu nie mam w zwyczaju mówić, że pada deszcz jak ktoś mnie
              opluwa... W sumie, spuściłbym na to zasłonę milczenia gdyby nie arogancja i
              buta administratorów... Pora przewietrzyć to grono! W sumie dzierżyłem dość
              długo...
            • miodzio_m Re: Apel... 10.10.03, 04:50
              Patrax czytając twoje wypowiedzi na forum zawsze broniące redakcję wydaje mi
              się,że albo ty sam jesteś redakcją,albo wtyczką redakcji.Kto w to wątpi niech
              przeczyta niektóre wypowiedzi na forum patraxa.gdzie wyśmiewa i obraża innych
              prezesów,gdy tylko piszą coś błedach i przekrętach redakcji.
      • ugugunana Re: Redakcjo!!! Żądam... 09.10.03, 12:29

Kochani uczestnicy, robię to wszystko z myślą o Was i dla dobra znakomitego w
        zamyśle projektu jakim są bez wątpienia "Piłkarzyki"... Wystarzyłoby je tylko
        troszeczkę "doszlifować" i poprowadzić bez zbytecznych zgrzytów... Ot, co...
        Przecież chcemy wszyscy (prawie) tego samego! *-)

P.S. W dalszym ciągu czekam na reakcję redakcji...
      • patient Re: Redakcjo!!! Żądam... 10.10.03, 03:12
        wszystko prawda, tylko tych uczestników to jest góra 10000, licząc tych co mają
        po jednej, regulaminowo pięć i tych co mają więcej drużyn.
      • miodzio_m Re: Redakcjo!!! Żądam... 10.10.03, 04:40
        Prezesi nie raz wypowiadełem się,że redakcja nas olewa{klony,kilka razy liczone
        pkt.za ten sam transfer i wiele innych potknięć].
        • bejrut4 Re: Redakcjo!!! Żądam... 10.10.03, 13:31
          na pewno Rywin przekupil redakcje :D
      • mufan Re: Redakcjo!!! Żądam... 10.10.03, 17:59
        Ugi daj sobie trochę na luz ;-).W naszej paczce chyba nikt nie korzysta na
        kontrowersyjnych zmianach,a reszta...i tak nas to nie interesuje. pozdr szkoda
        nerwów.
        P.S. To forum powinno zmienić nazwę na "Księga skarg i zażaleń" ;-)...warto to
        przemyśleć (zarówno redakcja jak i cała reszta)
        • boixos Re: Redakcjo!!! Żądam... 10.10.03, 20:51
          podoba mi sie ta bierna postawa kolegi:>
      • fajnydarek ODCZEPCIE SIE 11.10.03, 00:38
        generalnie zgadzam sie z Waszymi postami na tym forum - redakcja olewa nas
        jesli chdzi o afere z klonami a i cala gra jest jeszcze niedopracowana...
        jesli chodzi jednakze o problem cen to nie badzcie jakimis komunistami
        regulujacymi rynek. spojrzcie na realia w swiecie rzeczywistym - duze ceny za
        kiepskich graczy, nagle nieuzasadnione wzrosty cen, rozne ceny pilkarzy dla
        roznych klubow (np. zagranicznych , czy pierwszoligowych) itd. itd.
        jesli ktos chce jasnej regulacji cen to psuje ta gre bo w rzeczywistosci tego
        nie ma! wazne jest zeby ceny byly robione " w miare" - drobne odskocznie od
        tego co przewidujemy dodaja smaczku - jak w zyciu. a o tym jak redakcja ustala
        ceny juz redakcja pisala i to jest calkiem OK.
        wiec zejdzcie z redakcji i nie zasmiecajcie forum. a jakies glupie sciemy o
        agorze i rywinie to zenada...
        pozdrawiam!
        • fajnydarek Dodatek 11.10.03, 00:47
          po 1) grozenie procesem jest smieszne -nie ma podstaw.
          2) to ze ktos ciula pieniadze i przed ostatnia kolejka skupuje najdrozszych
          graczy nie jest oszustwem. no bo niby jak?
          3) redakcja nie ma zadnego interesu w jakichs przekretach. uwazam ze jakby
          chcieli bez problemu by nas mogli przekrecic tak ze nikt by sie nie dowiedzial
          4) nie jestem czlonkiem redakcji. wielokrotnie krytykowalem redakcje , jak
          rowniez innych prezesow
          pa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka