Gość: kck IP: 82.160.4.* 02.11.03, 19:51 No, panownie jak zwykle trzymają poziom. :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ron Dzik Re: Michał Rutkowski, Paweł Wujec: W Jezioranach IP: 153.19.192.* 02.11.03, 21:17 oprocz tego, ze w koszykowce nie ma rzutow "osobistych" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yzma Re: Michał Rutkowski, Paweł Wujec: W Jezioranach IP: *.chello.pl 02.11.03, 22:51 Gość portalu: Ron Dzik napisał(a): > oprocz tego, ze w koszykowce nie ma rzutow "osobistych" i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saper Re: Michał Rutkowski, Paweł Wujec: W Jezioranach IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 03.11.03, 01:14 a co z shawnem kempem. czy on nie trafill do nba zaraz po HS ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sklavos Re: Michał Rutkowski, Paweł Wujec: W Jezioranach IP: *.satfilm.net.pl 03.11.03, 15:32 ale tu wcale nie jest napisane, że to wszyscy gracze, którzy trafili do NBA po HS. Autorzy podali tylko kilku graczy po HS, którym akurat debiuty nie wyszły. Gość portalu: saper napisał(a): > a co z shawnem kempem. czy on nie trafill do nba zaraz po HS ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saper Re: Michał Rutkowski, Paweł Wujec: W Jezioranach IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 03.11.03, 23:54 a tak do konca nie jest. bo taki na przyklad Amare S. zdobyl 10 pkt, a Kevin G. 8pkt wiec jest to pewna niekonsekwencja bo dobrali sobie po prostu tylu graczy i z takimi zdobyczami punktowymi zeby wyszlo tyle ile zdobyl LJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yusuf Re: Michał Rutkowski, Paweł Wujec: W Jezioranach IP: 193.178.143.* 04.11.03, 11:30 Gość portalu: saper napisał(a): > a tak do konca nie jest. bo taki na przyklad Amare S. zdobyl 10 > pkt, a Kevin G. 8pkt wiec jest to pewna niekonsekwencja bo > dobrali sobie po prostu tylu graczy i z takimi zdobyczami > punktowymi zeby wyszlo tyle ile zdobyl LJ No moze i dobrali - jesli tak, to co z tego??? Przeciez nigdzie nie napisali, ze zdobyl tyle pktow ile _wszyscy_ kolesie, ktorzy przyszli do NBA prosto z liceum. Napisali "8 innych". Nie wymienili tez Rasharda Lewisa, Ala Harringtona, Jonathana Bendera czy DeSagany Diopa. Ani nawet Mojzesza Malona. I co z tego??? Wybrali chyba kolesi, ktorzy dzisiaj są mniejszymi badz wiekszymi gwiazdami. I jesli okazuje sie, ze LeBron zdobyl wiecej, niz w sumie w debiucie Amare, Garnett, T-Mac i Kobe - to na mnie to robi wrazenie. Wieksze niz twoje czepialstwo, ktore ani nic nie wnosi, ani do niczego nie prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saper Re: Michał Rutkowski, Paweł Wujec: W Jezioranach IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 04.11.03, 23:03 nawet jesli masz racje [bo faktycznie nigdzie nie jest napisane ze to wszyscy!, ktorzy bezposrednio z HS trafili do NBA] to nie znaczy ze nie mam tego skomentowac i do tego sie odniessc. wg mnie jest to dezinformacja i manipulacja majaca na celu dorobienie czesci artykulu pt niezle numery. bo mozna odniesc wrazenie ze mowa jest o wszystkich graczach. jest to tez niekonsekwencja, gdyz celem zliczania punktow starszych graczy jest odniesienie ich do LJ., a jak sam przyznales pominionych jest kilku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yusuf Re: Michał Rutkowski, Paweł Wujec: W Jezioranach IP: 193.178.143.* 05.11.03, 16:48 Gość portalu: saper napisał(a): > znaczy ze nie mam tego skomentowac i do tego sie odniessc. > wg mnie jest to dezinformacja i manipulacja majaca na celu > dorobienie czesci artykulu pt niezle numery. bo mozna odniesc > wrazenie ze mowa jest o wszystkich graczach. > jest to tez niekonsekwencja, gdyz celem zliczania punktow > starszych graczy jest odniesienie ich do LJ., a jak sam > przyznales pominionych jest kilku. Alez masz prawo, komentuj i sie odnos - wolny kraj. Ale ja tez mam prawo do komentowania tego, co piszesz. A piszesz straszliwe bzdury. Manipulacja? Dezinformacja? Celowo wprowadzaja w blad opinie publiczna!!! I mataczą jeszcze!!! Oszusci!!! Zlodzieje!!! Naogladales sie komisji rywinowej za duzo. Czy jesli za tydzien napisza, ze LeBron rzucil tyle punktow ile Kobe, to bedziesz sie ciskal, ze nie napisali, ze tyle samo punktow rzucilo tez 150 innych koszykarzy??? Proponuje, zebys przestal czytac artykuly tych popaprancow! Aha - i mowi sie "pominietych" a nie "pominionych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chan Sugeruje gazetke o nba ich autorstwa IP: *.laczpol.net.pl 03.11.03, 10:24 To sie czyta naprawde przyjemnie, a czesem- dla wtajemniczonych _ glosnym smiechem... malo kto tak pisze o nba, a to dlatego ze w ogole malo kto pisze o tej lidze.Wobec rozpoczecia transmisji przez c + moze powinni zapelnic wiekszy fragment gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
aztech Re: Michał Rutkowski, Paweł Wujec: W Jezioranach 05.11.03, 09:15 Mała prośba, czy moglibyście w imię dobrze rozumianej życzliwości wypełnić moją ankietę (potrzebne mi na zliczenie przedmiotu na uczelni z góry dzięki: www.worms3dpl.prv.pl/ankieta.htm Poniższa ankieta powstała w celu poznania Państwa zdania i opinii na temat zróżnicowania partnerów na stałe i na przelotny romans. Wyniki poniższej ankiety będą analizowane na przedmiocie "Psychologia atrakcyjności", który mam przyjemność studiować na Politechnice Wrocławskiej. Poniższa ankieta to jedna z cegiełek, które mogą Państwo dołożyć i przyczynić się do pozytywnego zaliczenia tego przednmmiotu przeze mnie. Za dobrowolne i szczere (bo na tym szczególnie zależy mi podczas tej ankiety) wypełnienie popniższego formularza bardzo serdecznie dziękuję. Proszę również pamiętać o zaznaczaniu odpowiedzi, które są przez Państwa akceptowane i uznawane za słuszne dla Państwa osobowości, a nie te które wydają się poprawnymi lub powszechnie uznawanymi za poprawne. Jeszcze raz dziękuję i zapraszam do wypełnienia ankiety. AZTECH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: Michał Rutkowski, Paweł Wujec: W Jezioranach IP: *.starnettelecom.pl 07.11.03, 17:40 Tak, panowie jak zwykle trzymają poziom - swój własny, więc nie ma się czym cieszyć. Jeśli już ciągle piszą o Bryancie, to mogliby to robić bardziej fachowo i zauważyć, że jego spadek formy nie wynika z procesu, ale z operacji ramienia i kolana, które zdarzyłyby się tak czy owak. Przy okazji: skąd głębokie wnioski, że KB nie przejmuje się sprawami drużyny? Ale liczy się to, że rzeczywistość tradycyjnie rozminęła się z ich prognozami. :-) Kobe już od 2. swojego meczu gra nadspodziewanie dobrze i coraz lepiej, jest 1. strzelcem Lakers, którzy mają bilans 5-0... i o to chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizi Re: Michał Rutkowski, Paweł Wujec: W Jezioranach IP: *.chello.pl 08.11.03, 11:43 Gość portalu: Wilt napisał(a): > lepiej, jest 1. strzelcem Lakers, którzy mają bilans 5-0... i o to chodzi! i przegrywaja z Nowym Orleanem co za dupy wolowe Odpowiedz Link Zgłoś