Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Angole to fanfaronadzi

IP: *.algx-houston.pdq.net 18.04.01, 21:17
    Anglicy to fanfaronadzi.
    Od 1966 nie zdobyli niczego, na ostatnich Mistrzostwach sie skompromitowali z
    kretesem.
    Ich Manchester United zdobyl cos tam kilka lat temu, a to za malo aby tak sie
    pysznic. Cala ta ich liga to NAJEMNICY: Wlosi, moc Francuzow, Brazylijczycy,
    Urugwajczycy, Hiszpanie itp. Legia Cudzoziemska.
    Jedyne co Angole maja wiecej niz inni to sa pieniadze.
    Ich kluby sa najbogatsze. Lub jedne z najbogatszych. Z taka forsa to powinni
    zdobywac tytul za tytulem, puchar za pucharem. Tym bardziej ze tak sie zawsze
    przechwalaja.
    Teraz dostali lanie od klubow hiszanskich.

O ich 11-nastce narodowej to szkoda gadac.

Obserwuj wątek
      • Gość: capulet Re: Angole to fanfaronadzi IP: 217.96.129.* 18.04.01, 21:48
        taaak
        tylko, że najlepszy od lat klub z Anglii (kto chyba nie muszę mówić) złożony
        jest głównie z zawodników brytyjskich a obecność obcokrajowców w zagranicznych
        klubach nie jest niczym dziwnym w dzisiejszej piłce
        • Gość: Zbyszek Re: Angole to fanfaronadzi IP: *.algx-houston.pdq.net 19.04.01, 01:48
          No dobrze Copulet, rozumiem cie, no ale nie jestes rozczarowany ich wynikami ?
          • Gość: capulet Re: Angole to fanfaronadzi IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 19.04.01, 10:46
            po ćwierćfinale jak najbardziej jestem, ale będę im wierny na dobre i na złe,
            zawsze i wszędzie, w zdrowiu i chorobie i ich nie opuszczę aż do... ups
            zagalopowałem się sorry :)))
            pozdrawiam wszystkich fanatyków MAN UTD, którzy wierzą, że za rok będzie lepiej
            i miejmy nadzieję, że będzie lepiej z Davidsem w składzie
            Pzdr
            • Gość: Zbyszek :-) IP: *.algx-houston.pdq.net 19.04.01, 16:22
              jak to mowia, z zakochanymi sie nie argumentuje
              No dobra
              Pozdrawiam
              • Gość: zbyszko re IP: 217.99.0.* 19.04.01, 16:30
                zgadzam się , że ich repreza cienka jest , ale za to ligę maja najlepszą na
                świecie czy ci sie to podoba czy nie!
                • Gość: Zbyszek Re: re IP: *.algx-houston.pdq.net 19.04.01, 19:32
                  Gość portalu: zbyszko napisał(a):

> zgadzam się , że ich repreza cienka jest , ale za to ligę maja najlepszą na
                  > świecie czy ci sie to podoba czy nie!

Nie wiem czy mnie sie to podoba czy nie, chcialbym po prostu zeby przestali
                  dostawac baty od Niemcow. Niewielkie zyczenie, prawda ?
                • Gość: capulet Re: re IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 19.04.01, 23:19
                  Angole nie mają najlepszej ligi
                  spójrz na Hiszpanię to jest najlepsza liga świata
                  ostatnie dwa sezony to ich niepodwarzalna dominacja
                  w tym roku do walki włczyła się też co prawda Anglia, ale bez MAN UTD to nie to
                  samo :((((
                  Pzdr
                  • Gość: zbyszko eeeee tam, hiszpańczycy do krów ganiania z dzidami sie nadają IP: 217.99.0.* 19.04.01, 23:24
                    nie wiem co wy w tych hiszpańczykach widzicie ale ja nawet skrótów z ich ligi
                    nie trawię, straszna nuuuuda. A jak angole grają to każdy mecz mogę oglądać, to
                    jest nieporównywalne! (i nie chodzi mi o konfrontacje w pucharach, bo to dla
                    anglika sprawa drugorzędna)
              • Gość: capulet Re: :-) IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 19.04.01, 23:16
                masz racje :)))
                • Gość: zbyszko Re: :-) IP: 217.99.0.* 19.04.01, 23:25
                  ano mam, mam, ;-)))
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka