Gość: Dedek IP: *.chello.pl 02.03.09, 09:02 co kilka godzin komenttor Leniarski ma nowe wieści o Adamku: najpierw Golota, potem walka w Polsce, a teraz B-Hop, a informacja o Hopkinsie pochodzi z ESPN, pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojtek Re: Sensacyjna wypowiedź Bernarda Hopkinsa. Bajec IP: *.chello.pl 02.03.09, 09:43 Hopkins jest za stary,chociaż jeśli wybierać pomiędzy nim a Gołotą....załamka,może jeszcze Foremana ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klepson już zacząłem się bać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 12:41 zazwyczaj Polacy jak już dostają szansę i są u szczytu - spadają szybciej ani się ktokolwiek obejrzy... tak było z Gołotą, Małyszem, Kubicą (może w końcu wystartuje) z Otylią z piłką nożną. Mamy to w nawyku, że docieramy do szczytu i... tyle nam wystarczy - zaczynamy spadać, nie radząc sobie kompletnie z sukcesem, po roku jestesmy wspomnieniem. Nie umiemy utrzymywać zwycięstwa przez dłuższy czas. Dlatego już się boję - dojdzie do walki, Adamek padnie w czwartej rundzie i będą mówić o pięknej przegranej. Mam nadzieję oczywiście, że się tak wreszcie nie stanie. Ale bać to się boję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el torero Re: już zacząłem się bać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 13:09 Gadasz jak potłuczony, byle palnąć swoje mędrcowskie trzy grosze i zasiać nasz słodki, rodzimy defetyzm. Ooooch jak to u nas beznadziejnie i źle. Gołotę i piłkę nożną zostawmy, leżących się nie kopie. Zresztą - czy piłkarze albo Gołota byli kiedykolwiek na szczycie? A reszta: Małysz - trzy razy Puchar Świata, trzy razy mistrzostwo świata, wicemistrz i brązowy medalista olimpijski, zwycięzca TCS, kilka letnich Grand Prix - co najmniej trzy sezony niepodzielnego panowania. I wciąż nieźle skacze - a w tym sporcie dwa dobre sezony z rzędu to bardzo dużo... Otylia - złoto olimpijskie, rekordy świata, stale bije życiówki; podniosła się do złota ol. po zabiciu brata w wypadku. Kubica - drugi sezon w F1, niezły choć nienajlepszy bolid, niepoukładany zespół, a na koncie wygrany wyścig + 4. miejsce w generalce. I wciąż się rozwija. A Kowalczyk? A Majewski? A piłkarze ręczni? A siatkarze? PS. widziałeś w ogóle tę walkę Adamka? Nie bój się, mama przytuli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mort Re: już zacząłem się bać IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.03.09, 13:13 o co ci chodzi? małysz, kubica? dobrze sie czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oloblo Re: już zacząłem się bać IP: 195.149.64.* 02.03.09, 13:30 >Gość portalu: klepson napisał(a): Małysz hmmmm... znasz bardziej utytułowanego polskiego sportowca w ostatnich paru latach czasie ? Masz pojęcie na czym polega sportowa rywalizacja ? Czy ty myślisz że ktoś może być mistrzem dożywotnio ? Klasyczny polski malkontent Odpowiedz Link Zgłoś
josef_miejski Re: już zacząłem się bać 02.03.09, 21:31 polaczki to krzyzówki azjatyckego czerwonoarmisty z tepym chlopem panszczyznianym. Dlatego wszedzie i zawsze dostajecie w dupe Gdyby wasze ochydne baby nie dawaly kazdemu obcemu dupy (przez ostanie 1000 lat), liczac na pare koralików, to mozna by ten material genetyczny jakos ratowac A tak po ptokach, polaczku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: już zacząłem się bać IP: 24.42.121.* 03.03.09, 04:40 ty sie od Malysza odczep ptasi mozdzku - niewielu poza nim bylo na topie tak dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Sensacyjna wypowiedź Bernarda Hopkinsa. Bajeczn... 02.03.09, 11:39 Dlaczego jak o boksie to od razu wtrącany jest Gołota?Dla mnie to zero było i jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulvan Re: Sensacyjna wypowiedź Bernarda Hopkinsa. Bajec IP: *.ip.netia.com.pl 02.03.09, 17:48 Żal, ale Ciebie człowieku. Nie wiesz co mówisz, nie znasz historii Gołoty. Nie mówię że jestem jego fanem czy coś podobnego ale darzę go wielkim szacunkiem za to co dokonał w swojej karierze. Żebyś mógł chodź odrobinę nadrobić braki wiedzy na temat Gołoty odsyłam na youtube... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Sensacyjna wypowiedź Bernarda Hopkinsa. Bajeczn.. IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.09, 12:52 A niech mordotłuki walą się po pyskach ku uciesze plebsu. Odpowiedz Link Zgłoś
zavadax Sensacyjna wypowiedź Bernarda Hopkinsa. Bajeczn.. 02.03.09, 13:07 Coś Hopkins spokorniał ostatnio w stosunku do Adamka.Po walce z Cunninghamem mówił o nim kolejny biały chłopiec ruszający się w ringu jak robot,a teraz jakoś nabrał respektu. Gołota zerem,dobre sobie.Weź człowieku prześledź jego kariere,a później się wypowiadaj.Tyson walił go z dyńki,a sędzia nie reagował.Po walce okazało się że ma złamaną kość policzkową,gdyby dalej walczył mógłby skończyć w kostnicy.Dwa razy powinien być mistrzem świata(w walce z Byrdem i z Ruizem),ale sędziowie ewidentnie oszukali Gołotę tak jak ostatnio Holyfielda z Wałujewem.Ośmieszał poza tym Gołota w dwóch walkach Riddicka Bowe,wówczas czołowego boksera na świecie.faktem jest tylko to że rzeczywiście Lewis i później Brewster wykorzystali brak koncentracji na początku Gołoty i skończyło się tak jak się skończyło.Ale reasumując całą karierę Gołoty nie rozumiem tych napinaczy,którzy nazywają Gołotę ciotą czy zerem.Jeżeli jest zerem to wyjdź z nim do ringu forumowy krytyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chakotay Re: Sensacyjna wypowiedź Bernarda Hopkinsa. Bajec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 13:34 zapomniales wspomniec o paru wyrokach i jak to dzielny zabijaka ukrywal sie przed mafia chcaca odzyskac swoje zielone........ Odpowiedz Link Zgłoś
zavadax Re: Sensacyjna wypowiedź Bernarda Hopkinsa. Bajec 02.03.09, 14:50 Każdy medal ma dwie strony.Don King mówił że "każdemu bokserowi śmierdzą jaja".A co do Gołoty to nie wiadomo do końca jak to było we Włocławku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sensacyjna wypowiedź Bernarda Hopkinsa. Bajec IP: *.chello.pl 02.03.09, 17:23 Za to wiadomo jak bylo na ringu, za kazdym razem zostalo to uwiecznione. Kazda walke o pas mistrzowski przegrywal z kretesem i tylko to sie liczy, a nie to co o nim mowia rozne "madrale". Facet skonczyl sie dawno dawno temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bokser Sensacyjna wypowiedź Bernarda Hopkinsa. Bajeczn.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 13:21 No ciekawe, czy Adamek się zdecyduje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wildcatApollo Kelly Pavlik :) IP: *.pool.einsundeins.de 02.03.09, 13:27 Taki zachwyt ze zwyciestwa nad Pavlikiem w ogole mnie nie podnieca. Sorry Winnetou, ale Pavlik jest po prostu glupi i jedzie na wymiane jak jaskiniowiec. Lubie sobie obejrzec jakas "nawalanke" szczegolnie w wykonaniu Meksykanow, Portorykanczykow itp., ale walka Pavlika z Edisonem "Pantera" Miranda, to byla chyba najbardziej przereklamowana walka ostatnich czasow, jesli chodzi o poziom. Strategia na poziomie ustawki. Mowi sie, ze byloby swietnie, gdyby menedzerowie dogadali sie w sprawie jego walki z Arturem Abrahamem. Ormianin by go przemielil w 4-5 rundzie, ale nie tylko on. Felix Sturm rowniez, jakby sie wagowo "dogadali" to i Marco "Captain" Huck tez bylby "na szczycie". Zycze Adamkowi tej walki, ale to nie byloby spotkanie tytanow; Hopkins nie ma szans juz z Adamkiem, tak samo jak Floyd Mayweather jr., nie mial nic do powiedzenia z Joe Calzaghe. Szacunek dla Bernarda, ale "it´s time to say goodbye". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u Re: Kelly Pavlik :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 13:37 a ja bym sobie obejrzał walkę Adamka z Tigerem, bez żadnych podniet, po przyjacielsku... Z Gołotą raczej p. Tomasz nie powinien walczyć, chyba ze też tak po przyjacielsku, bo popierwsze co mu ta walka da, a po drugie - jednak to nie ta waga i parę celnych ciosów Endrju mogłoby zrobić niezłe kuku Adamkowi.... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lord kibic Re: Kelly Pavlik :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.09, 14:08 myśle że walka adamek vs. hopkins byłaby dobra napewno lepsza niż z gołotą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elokwencja Jeden tyra całe życie i g. ma drugi ledwo dodaje IP: *.wroclaw.mm.pl 02.03.09, 14:42 i mnoży a ma miliony. Ot swiat. Jeśli komuś wydaje się to normalne to nie może byc normalny. Odpowiedz Link Zgłoś
zavadax Re: Jeden tyra całe życie i g. ma drugi ledwo dod 02.03.09, 14:55 To właśnie na tym polega żeby robić tak żeby się nie narobić.Zawsze możesz zacząć trenować boks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elokwencja Re: Jeden tyra całe życie i g. ma drugi ledwo dod IP: *.wroclaw.mm.pl 02.03.09, 15:09 Chodzi kurcze o to,że nie wiadomo jakbym był dobry w tym co robie to nigdy za dzień niedostanę tego co on za sekunde życia. I to jest takie ani moralne, ani normalne. wiem,że to raczej kwestia filozoficzna,ale nie mogę nad tym przejśc. I to nie jest kwestia jakiejs zazdrości tylko chęci zrozumienia tego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poodel Re: Jeden tyra całe życie i g. ma drugi ledwo dod IP: 89.174.163.* 02.03.09, 17:41 Śmieszą mnie takie statystyki a'la Fakt/SE: "za sekundę walki dostał tyle a tyle". No tak, przecież później to on się na hamaku wyleguje... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Murdoch To kwestia energetycznej równowagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 15:52 Są tacy, którzy przyciągają pozytywną energię i mają jej w nadmiarze, zła energia skupia się wokół osób zwanych "odgromnikami". To na nich skupia się energia z nienawiści , złości i frustracji. "odgromnik" nawet jeśli bedzie miał do wyboru 99 losów z nagrodą i jednego bez nagrody wybierze zawsze ten jeden. Logicznie nie da się tego wytłumaczyć. Jesteśmy energetyczni i pola które nas otaczają kreślą w jakimś stopniu nasz los. "Palec Boga" to nie wymysł, lecz fakt. Dotknięci osiągają rzeczy niemożliwe. Choć ich władza i pieniądze okraszone są setkami ofiar ( pscyhicznych i rzeczywistych ) , pomimo klatw, przekleństw dożywają sędziwego wieku w dobrym zdrowiu, gdyż całe zło przejmują "odgromniki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanu Niech walczy z Lennoxem lub z Taysonem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 15:41 albo z Klitchką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzuchacz A ja zmuszam syna, aby się uczył w szkole...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 21:47 gimnazjum, dobre liceum, studia itd. Jutro kupię worek treningowy ! Odpowiedz Link Zgłoś