Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

JAKI NAPRAWDĘ JEST TOMEK IWAN

IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 15:56
    jaki naprawdę jest tomek iwan.
    nie oglądam telewizji więc nie wiem jak on wygląda.
    jedni mi mówią, że nieciekawie ale przecież nieciekawych to do big brothera
    chyba nie zpraszają a on nawet podobno był na festiwalu w opolu i nagrody
    wręczał.
    błagam, opiszcie mi go bo za tydzień mam rozwiązanie i mojemu maleństwu chcę
    dać na pierwsze: tomasz, a na drugie: iwan (albo na odwrót, sama jeszcze nie
    wiem) ale jak tomek iwan nieciekawy to przecież nie będę dziecka krzywdzić bo
    jeszcze się zrobi do niego podobny.
    Obserwuj wątek
      • Gość: MFC Re: Po pierwsze ..... IP: *.liber.uw.edu.pl 06.08.01, 16:19
        Po pierwsze jest przystojny jak John Wayne !!!!!!!
        • campo Oto On - Baba Jaga !:)) 06.08.01, 16:22
          Oto masz piłkarskiego Babe Jage w całej okazałości,na zdjęciach a także na 2
          krótkich filmikach w "ruchu".
          Ocena należy do ciebie:
          http://www.dyskobolia.com.pl/0003.htm
          • Gość: WURST Re: Oto On - Baba Jaga !:)) IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 06.08.01, 16:45
            Tomek to bardzo ladne imie.Mysle jednak,ze Rysiu byloby lepsze.Gdyby jeszcze
            nazywal sie Staniek.....
          • lhp Re: Oto On - Baba Jaga !:)) 06.08.01, 16:56
            Ten flim jest doskonaly, co za technika bravo, majstersztyk jakie wyjscie do
            pilki i celny strzal na bramke ;-]

Pzdr
      • Gość: Hollow Re: JAKI NAPRAWDĘ JEST TOMEK IWAN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.01, 16:52
        Tomek wyglada jak polaczenie Baby Jagi z Kleidinstem :)))
        • Gość: andy Re: JAKI NAPRAWDĘ JEST TOMEK IWAN IP: 194.181.188.* 06.08.01, 16:56
          JAK CHCESZ ZOBACZYĆ NAPRAWDĘ PRZYSTOJNEGO MĘŻCZYZNĘ TY WYBIERZ SIĘ KONIECZNIE
          NA MECZ GÓRNIKA ZABRZE. TAM UJRZYSZ PIĘKNEGO APOLLO, KTÓREGO RYSOPIS PRZESTAWIA
          SIĘ NASTĘPUJĄCO: ŁYSY BLONDYN Z CZARNYMI KRĘCONYMI ZĘBAMI. NO TO BY BYŁO
          WSZYSTKO NA TEN TEMAT.
          • Gość: BERCIK Re: JAKI NAPRAWDĘ JEST TOMEK IWAN IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 20:48
            Gość portalu: andy napisał(a):

> JAK CHCESZ ZOBACZYĆ NAPRAWDĘ PRZYSTOJNEGO MĘŻCZYZNĘ TY WYBIERZ SIĘ KONIECZNIE
            > NA MECZ GÓRNIKA ZABRZE. TAM UJRZYSZ PIĘKNEGO APOLLO, KTÓREGO RYSOPIS PRZESTAWIA
            >
            > SIĘ NASTĘPUJĄCO: ŁYSY BLONDYN Z CZARNYMI KRĘCONYMI ZĘBAMI. NO TO BY BYŁO
            > WSZYSTKO NA TEN TEMAT.

>>>>>>>>>>>>>>>Chlopaki moze sie zrzucimy na telewizor??<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
            <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<Wtedy sama oceni<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

• Gość: BERCIK Re: JAKI NAPRAWDĘ JEST TOMEK IWAN IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 20:51
              Sorki za te znaczki ale jakas myszka popierdalala mi po klawiaturze...
              • Gość: schewa Re: JAKI NAPRAWDĘ JEST TOMEK IWAN IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 07.08.01, 12:43
                Tomek jest naprawdę boski ( nie ujmując nic Rychowi ) Stoczyliby wyrównany bój
                w konkursie na Mistera Polski, ale jednak Tomuś wygrałby o włos.
                • Gość: MFC Re: Teraz .... IP: *.liber.uw.edu.pl 07.08.01, 12:56
                  Teraz Tomek wygrałby z Rychem ,ale kiedyś ......w czasach fryzury Rycha ala
                  Enerdowski Metalowiec nie miałby zadnych szans !!!!!!!
                  • Gość: Laik Re: Teraz .... IP: *.waw.cdp.pl 07.08.01, 13:05
                    reczywiscie, kiedys Rysiek w parze z Tomkiem Sokolowskim byli chodzaca reklama
                    szamponu Head&Shulders. Niestety firma nie chciala im dluzej placic i chlopaki
                    obcieli wlosy a firma nieomal nie zbankrutowala. Rzezcywiscie w tamtych czasach
                    Tomek Iwan (czytaj ajwan)nie mial do nich startu, ale wowczas
                    najprzystojniejszy byl Bulgar Trifon Iwanow. notabene moze ktos cos o nim wie?
                    • Gość: fuzzy Re: Teraz .... IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 13:41
                      Podobno Iwan szuka nowego pracodawcy, a obiło mi się o uszy,że
                      Białostocka "Jaga" szuka klubowej maskotki może by się dogadali ??? Mamy
                      grających trenerów,może by tak spróbować z grającymi maskotkami ????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka