Gość: Fanka IP: *.cdma.centertel.pl 06.04.09, 08:35 Trzymam kciuki !! Agnieszka jest wspaniała i oby tak dalej. Tylko ten, kto kiedyś coś trenował na poważnie, wie ile to wymaga wyrzeczeń i poswięcenia.Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brentford Agnieszka Radwańska: Wspinać się było łatwiej 06.04.09, 09:46 radwanska jest twarza marki obuwia ????? klto ja wziol do tego, jakas spoldzielnia pracy niewidomych??? a moze jakis cwany menager chce doprowadzic firme do upadlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
info0 Dostać się do top10 przez granie... 06.04.09, 10:20 W tylu turniejach i ciułanie punktów. Tia. Nawet granie w tych marnych coś daje więc nie dziwota, że jesteś w top10. Tyle, że czy to odzwierciedla twoje umiejętności? Nie. Dla mnie jesteś ok 30 miejsca tak na prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Dostać się do top10 przez granie... IP: 80.48.251.* 06.04.09, 11:02 znaczy sie myślisz, że Radwańska to czyta? serio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Góra śmieci rośnie IP: *.chello.pl 06.04.09, 11:05 info0 napisał: > Dostać się do top10 przez granie... W tylu turniejach i ciułanie punktów. Tia. Nawet granie w tych marnych coś daje > więc nie dziwota, że jesteś w top10. Tyle, że czy to odzwierciedla twoje > umiejętności? Nie. > > Dla mnie jesteś ok 30 miejsca tak na prawdę. Kolejny post ignoranta, któremu zerowa wiedza o przedmiocie nie przeszkadza w ferowaniu stanowczych wyroków. Granie w licznych turniejach nie pomoże miernej tenisistce w uzyskaniu wysokiej pozycji w rankingu, bo do rankingu liczy się tylko 16 wyników z ostatnich 52 tygodni. Nie jest przy tym prawdą, że Agnieszka gra szczególnie dużo - znajdujące sie bezpośrednio za nią w rankingu Caroline Wozniacki i Marion Bartoli rozegrały w ciągu ost. 52 tygodni o dwa turnieje więcej. P.S. "Naprawdę" to jest jeden wyraz. Nie tylko nie masz pojęcia o meritum sprawy, ale i nie potrafisz się wysłowić poprawną polszczyzną. Powiększasz tylko i tak już potężną górę śmieci w polskim internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ask Jedrzej... IP: 213.185.212.* 06.04.09, 13:43 masz racje... Za chwile ten info0 bedzie sie 'fachowo' wypowiadal na temat gieldy, spraw politycznych itd... Wie najlepiej. Wie lepiej od samych tenisistow, komentatorow, wie lepiej od przslowiowego 'radio'. Radwanska byla (jest) w pierwszej 10tce nie bez powodu. Kiedy ogladam jej mecze na EusroSport, Jo Durie i Chris Bradnam zachwycaja sie jej 'inteligencja' na korcie. Jest drobna, nie ma zabojczego serwu ale udanie konkuruje z o wiele silniejszymi fizycznie rywalkami poniewaz mysli na korcie. Porownuja ja do Hingis i Seles. Pat Cash przezd ktoryms jej meczem wspomnial w studio ze to chyba najszybciej myslaca zawodniczka w top10. Mats Wilander stwierdzil ze Radwanska ma niesamowita zdolnosc przewidywania... Gdyby dac jej warunki fizyczne Sereny Williams - bylaby na luzie top3. ...Ale taki znawca tutaj na forum wytlumaczy ci inaczej i da jej pierwsza 30tke. D E B I L. Agnieszka trzymaj sie - powodzenia i sukcesow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jareczek Re: Dostać się do top10 przez granie... IP: *.chello.pl 06.04.09, 14:50 info jesli nawet nie wiesz ze miejsc w rankingu nikt nie rozdaje, to czemu zabierasz glos?, leczysz swoje kompleksy w anonimwym internecie? kazdy umnie spisywac cytaty ale tylko nieliczni umieja samodzielnie myslec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Agnieszka Radwańska: Wspinać się było łatwiej IP: 195.205.202.* 06.04.09, 14:20 szkoda ,ze agnieszka nie chce pozowac do playboya, ciekaw jestem jakie ma cycki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie drzyj mordy Nie baw się siusiakiem i nie porykuj tak tenisista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 15:46 To, że tenisista zamęczasz swojego frędzelka na 1000 i jeden sposobów, to twoja rzecz, pewnie w końcu ci odpadnie, ale nie musisz aż tak głośno drzesz ryja do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: debil to Ty jesteś i schowaj się z Radwańską IP: *.cust.tele2.se 06.04.09, 15:47 kolejny strumień nieświadomości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: debil to Ty jesteś i schowaj się z Radwańską IP: *.chello.pl 08.04.09, 00:25 Lepczenko 115 w rankingu ograla 18 w rankingu Patty Schnyder, co znaczy ograla ?? sprala ja na kwasne jablko a raczej na bardzo kwasne, oddal 18 rakiecie swiata DWA gemy, doslownie DWA gemy W jakich kategoriach to nalezy rozwazac?? kompromitacja??, katastrofa?? nie oddaja nawet w 10 % tego co sie stalo. Jakich slow nalezy uzyc?? Na ktore miejsce wa rankingu zasluguje Patty?? ile zawodniczek duzo nizej bedacych w rankingu jest od niej lepszych?? i bedzie ja prac kiedy i jak tylko zechca?? i co bedzie gdy Patty sie na nie natknie?? Zakompleksieni malkontenci dzieki ktorym nasz sport tak kwitnie ze mamy same problemy wyboru, gdzie jestescie?? czemu nie uswiadomicie jak beznadziejnie marna tenisistka jest Patty i ile miala szczescia przez kilka ostatnich lat i na ktora setke rankingu zasluguje?? Nie spijcie !!! Odpowiedz Link Zgłoś