Dodaj do ulubionych

Śląsk broni Rospudy?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 00:54
Nie, szanowni manipulanci z Wyborczej. Nie Śląsk broni, tylko kilkunastu
ekologów ze Śląska broni. Doskonale zdajecie sobie sprawę, na czym polega
manipulacja w tytule. Więc dlaczego manipulujecie?
Obserwuj wątek
    • terminal_slawkow Re: Śląsk broni Rospudy? 30.07.07, 01:27
      Odnoszę wrażenie, że jesteśmy manipulowani.
      Drogi powinny być budowane i to szybko. Wiadomo, że są to inwestycje
      uciążliwe dla środowiska i zawsze komuś będą się nie podobać.

• Gość: majkel Re: Śląsk broni Rospudy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 14:01
        Co do manipulacjii wyborczej to najlepiej opisuja ja Waldemar Lysiak w "salonie rzeczpospolitej klamcow" oraz Rafal Ziemkiewicz w "michnikowszczyzna , zapis choroby".Pamietam ze zawsze byli dyskriminowani jako pisarze spychani w niebyt literacki a w nagrodach NIKE jakis gniot wygrywal ale czasy sie zmienily na szczescie!
        To bardzo nieladnie napisac tekst "slask broni rospudy" bo to nieprawda , to tak jakby odkryc jakies cegly stare pod rondem i zablokowac budowe obwodnicy i tunelu na 10 -12 lat przeciez ludzie by tu szalo dostali.
        Nie wyobrazam sobie zyc w malej miejscowosci gdzie 24 godziny
        na dobe jezdza tiry , gdzie ludzie nie moga czuc sie bezpiecznie , gdzie dawno zapomniano co to cisza i spokoj.A jakas grupka oszolomow zielonych przyjezdza
        i pozbawia ich nadziejii na normalne zycie.Pamietam jak blokowali budowe autostrady a4 na wroclaw na gorze sw.anny wiem o tym ze przez ten rok kiedy tam blokowali w obronie tych cholernych sowek i zab zginelo kilkanascie osob stara droga na wroclaw.A droge i tak wybudowali i nikt nie wyobraza sobie jechac innaczej do wroclawia niz a4.Czyli co czlowiek ma mniej praw niz sowka? bo na to wychodzi.Jest mniej wazny.A przypominacie sobie historie z misiem knutem w Niemczech?
        Te zielone oszolomy stwierdzily ze trzeba zabic misia knuta bo on bez matki nie moze sie normalnie wychowywac i co? jakos mis knut swietnie sie ma! a oni chcieli go zabic, to ja sie nie dziwie ze oni ludzi uwazaja za cos gorszego niz zabe bo cos im sie pomyli w tych glowach!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka