Gość: marosław IP: 212.76.39.* 29.11.03, 15:41 Jeee!!!! Dzisiaj małysz na pewno wygra! Skoczy 150m. Na drugim będzie Mateja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rodriguez Tomislaw bedzie 74, Mateja 73, IP: 80.48.65.* 29.11.03, 15:56 na szczescie Malysz 1!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Tomislaw bedzie 74, Mateja 73, IP: *.lama.net.pl / 192.168.8.* 29.11.03, 15:58 Gość portalu: Rodriguez napisał(a): > Tomislaw bedzie 74, Mateja 73, Optymista z ciebie. hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodriguez Holender!!! Holender jest lepszy od naszych "orłów" IP: 80.48.65.* 29.11.03, 17:24 brawa dla skoczka z Pais Bajo!!! Los Polacos son fantasticos!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Małysz to śmierdzący CI-IUJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.03, 19:42 odwal się, makabra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zip Re: Małysz to śmierdzący CI-IUJ IP: *.aster.pl / 10.69.7.* 29.11.03, 21:20 debil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy oj, chyba sobie juz nie poskacza... IP: *.edox4.net 29.11.03, 16:04 Duje. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tad Tak ,Mateja bedzie drugi.......... IP: *.westk01.tn.comcast.net 29.11.03, 16:17 Tak ,Mateja bedzie drugi.............. od konca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renek Re: PŚ w skokach. Kwalifikacje odwołane, 74 zawod IP: *.tb.shawcable.net 29.11.03, 16:33 czy ktos ma informacje jak mozna ogladac skoki narciarskie, oraz inne sporty w Kanadzie, zalezy mi w Onterio, bo na polsacie i tv polonia to sama tandeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radu Re: PŚ w skokach. Kwalifikacje odwołane, 74 zawod IP: *.client.comcast.net 29.11.03, 21:17 Gazeta prowadzi "skoki na zywo". nie ma obrazu, ale sa aktualne wyniki itd. mam ten sam problem. Pozdrawiam,wszystkich normalnych,bo tych wulgarystow i ignorantow, nieukow,zyciowych nieudacznikow, zawistnikow - sam nic nie umie, a drugiego bluzga, az mnie trzesie, ze to z mojego narodu taka swolocz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM juz wiem co trzeba zeby sie nasi zakwalifikowali IP: *.ny5030.east.verizon.net 29.11.03, 16:55 do kokursu :) Odwalac kwalifikacje ...i prosze mamy 4 skoczkow w konkursie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: PŚ w skokach. Kwalifikacje odwołane, 74 zawod IP: W3CACHE3.verizone.com.pl:* / 10.3.9.* 29.11.03, 16:58 Ciekawe czemu TVP nie nadaje na żywo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrzu TVP nie ma praw do transmisji tego konkursu IP: *.client.attbi.com 29.11.03, 17:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carlos Morgenstern mial straszny upadek, koniec konkursu? IP: *.lodz.msk.pl / 10.120.48.* 29.11.03, 18:13 Ale spadl na kregoslup z wysoka. Chyba odwolaja konkurs... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xionc Hoffer to bandyta!!!!!!!!! IP: *.piaseczno.citystrada.com / *.citystrada.com 29.11.03, 18:27 W takich warunkach nie miał prawa odbyć się ten konkurs! Ta niemiecka świnia powinna stracić stanowisko za tragedię biednego chłopaka! Skurwysyńska chciwość znów zatriumfowała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zip Re: Hoffer to bandyta!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / 10.69.7.* 29.11.03, 21:22 Wyluzuj się... Jego wina, to fakt, ale nie zaraz bandyta, poza tym nie on sam decyduje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milk Re: Hoffer to bandyta!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 00:40 Dlaczego wyluzuj? Skurwysyństwo należy nazywać po imieniu! Na twój sposób zawsze tłumaczyli się niemcy - nie oni decydowali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYLWIA Re: PŚ w skokach. Kwalifikacje odwołane, 74 zawod IP: *.akademiki.uni.torun.pl 29.11.03, 18:21 TO BULWERSUJACE!!!!!!!KIBICE CZEKAJA KILKA MIESIECY NA SEZON NARCIARSKI,A TELEWIZJA FUNDUJE IM ODGRZEWANE DANIE,ZAMIAST PRAWDZIWYCH SPORTOWYCH EMOCJI NA ZYWO!!!!!!JAK TAK MOZNA?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYLWIA GLOS ZBULWERSOWANEGO KIBICA IP: *.akademiki.uni.torun.pl 29.11.03, 18:25 Gość portalu: SYLWIA napisał(a): > TO BULWERSUJACE!!!!!!!KIBICE CZEKAJA KILKA MIESIECY NA SEZON > NARCIARSKI,A TELEWIZJA FUNDUJE IM ODGRZEWANE DANIE,ZAMIAST > PRAWDZIWYCH SPORTOWYCH EMOCJI NA ZYWO!!!!!!JAK TAK MOZNA?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zip Re: GLOS ZBULWERSOWANEGO KIBICA IP: *.aster.pl / 10.69.7.* 29.11.03, 21:25 Jak się jest TVP, to można. Pozostaje tylko żałować, że nie wszyscy mają kabel z Eurosportem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carlos Re: PŚ w skokach. Kwalifikacje odwołane, 74 zawod IP: *.lodz.msk.pl / 10.120.48.* 29.11.03, 18:26 Spoko za tydzien bedziesz juz miala na zywo, chyba tylko ze 4 konkursy beda retransmitowane w ciagu calego Pucharu Swiata. Albo trzeba miec Eurosport:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyziek Oby T. Morgenstern szybko z tego wyszedł... IP: *.gemini.net.pl / 192.168.23.* 29.11.03, 18:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herr_Flick Ja tam wolę Eurosport... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.03, 18:38 Nie umiem słuchać jak bredzi Szaranowicz, który się kompletnie nie zna na skokach, ale po odsunięciu od innych dyscyplin musi coś robić. Na Eurosporcie można chociaż posłuchać fachowego komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trejo Re: Ja tam wolę Eurosport... IP: *.rzeszow.mm.pl 29.11.03, 19:12 Jaki tam z Rudzinskiego fachowiec od skokow.Opowiada banaly.Szaranowicz faktycznie moze byc czasami wnerwiajacy ale taki sam byl swego czasu Ciszewski a dzisiaj wszyscy ronia po nim lzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herr_Flick Re: Ja tam wolę Eurosport... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.03, 19:48 Ja oglądam Eurosport po angielsku :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trejo Re: Ja tam wolę Eurosport... IP: *.rzeszow.mm.pl 29.11.03, 20:14 No chyba ze,tak.Zwracam honor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: ITS A LIVE MORGERSTERN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.11.03, 18:37 ZAWODY ZOSTAŁY ODWOŁANE BO MORGERSTERN NIE PRZEŻYŁ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska ??? IP: 80.51.245.* 29.11.03, 18:39 Xibic >>> Hoffer jest Austriakiem, a nie Niemcem... Ale fakt, to co sie stało jest jego winą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ree Re: ??? IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.03, 22:29 niemcem jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaemi reanimacja Morgensterna IP: *.lodz.mm.pl 29.11.03, 18:43 jezu widzieliscie jak walnął???? to było straszne - oglądam skoki jeszcze sprzed czasow króla Adama i nic takiego nie widzialem wcześniej. a co do reanimacji - to pan redaktor sie myli - fakt był tam gościu z taką pompką, która mogła wyglącać jak aparat do oddychania i nawet jej używał - ale nie w tym celuuuuu - pompował po prostu termiczny śpiwór dla Austriaka!!!!! mam nadzieje, że nic mu nie będzie - choć wątpię żeby nic nie było - w najlepszym wypadku przetrącił sobie coś w krzyżu - nie chce juz wspominać o psychice - nawet jak sie pozbiera to nie wiem czy sie zdecyduje dalej skakac - mam jednak na dzieje ze 18 lat- mlody organizm - wytrzyma - ale sami pomyslcie - to tak jakbyscie wypadli przez szybe pedzacego samochodu 90km/h na jezdnie....... czekam na wasze opinie i pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: reanimacja Morgensterna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.03, 19:47 może zapomniałeś, ale w 1999 roku na Velikance (chyba) Valery'emu Kobelew'owi podczas lotu wypadła jedna narta, jednak Martin Schmitt bardzo pomógło kontuzjowanemu Rosjanowi płacąc za jego leczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielono_oka Re: reanimacja Morgensterna IP: *.lodz.mm.pl 29.11.03, 23:11 na szczescie żyje i mam andzieję, ze kręgosłup ma cały. Ja po takim wypadku bała bym się skakać ale to sport ludzi bardzo odważnych wiec mam nadzieję, że "Gwiazdka " niedługo wróci na skocznie i zabłyśnie na podium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Tomas wracaj do zdrowia Polacy są z Tobą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.03, 18:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Małysz to tylko...ek nic wiecej. IP: *.chello.pl 29.11.03, 18:47 A ten mlody co sie wywrocil ma za swoje. smialem sie jak nigdy. zawsze czekam na tekie potkniecia zawodnikow. Pilka nozna jest najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Małysz to tylko...ek nic wiecej. IP: 213.17.133.* 29.11.03, 18:48 Ty czlowieku chyba nie jestes normalny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaemi ty gościu chory jestes chyba sadysto.... IP: *.lodz.mm.pl 29.11.03, 18:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zip Re: Małysz to tylko...ek nic wiecej. IP: *.aster.pl / 10.69.7.* 29.11.03, 21:29 Jak takiego czytam, to jestem za karą śmierci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaemi Re: Małysz to tylko...ek nic wiecej. IP: *.lodz.mm.pl 29.11.03, 18:50 Gość portalu: antek napisał(a): > A ten mlody co sie wywrocil ma za swoje. smialem sie jak nigdy. > zawsze czekam na tekie potkniecia zawodnikow. Pilka nozna jest > najlepsza szkoda mi Ciebie sadysto..... obyś ty tak kiedyś walnąl to może zmienisz zdanie. kibic sie znalazl zasrany - a jakby twoja Matka miala wypadek pewnie tezbys sie smiał? co?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek_NSN Antek ty sam jesteś ...ek IP: *.tkk.pl / 192.168.2.* 29.11.03, 18:51 Kurwa antek jesteś jebnięty!!! Jak można tak mówić! Ciekawe co byś pomyślał jakby tobie się to zdarzyło! Ciekawe czy też się tak śmiałeś kiedy Foe zmarł w trakcie meczu!!! ZERO ROZUMU, a tym bardziej że stało się to w sporcie!! Dobrze że są ludzie, którzy są normalni a nie tylko tacy walnięci jak ty !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: Małysz to tylko...ek nic wiecej. 29.11.03, 19:00 Ludzie nie reagujcie na takie prowokacje. Prezciez nikt normalny takich glupot nie napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix olejcie głupka IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 29.11.03, 19:37 nie ma co odpisywać na takie brednie, on chyba kiedyś stał na bramce i wyrżńął czachą w słupek stad IQ (o ile wie co to takiego) zostało mu na poziomie 20. Szkoda Morgensterna, mam nadzieje ze to na prawde tylko złamanie nogi :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom lecz się z kretynizmu i debilizmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.03, 19:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: Małysz to tylko...ek nic wiecej. IP: *.chello.pl 29.11.03, 19:44 Antoś, niech ta piłka pierdolnie cię w łeb.EM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubaw więcej takich zawodów!!!:). IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.03, 22:34 Ale miałem ubaw!!!:)))) szkloda, ze przerwali , moze by sie jeszcze kilku wywaliło, śmiechu by było:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Morgensterna Re: więcej takich zawodów!!!:). IP: *.szczecin.mm.pl 30.11.03, 12:17 Ale ty jesteś nienormalny, jejku, ja normalnie nie rozumiem ludzi którzy nie myślą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Małysz to tylko...ek nic wiecej. IP: *.bnet.pl / 10.10.23.* 29.11.03, 23:02 antek co za dbil z ciebie!!! jak mozna smiac sie z cudzego nieszczescia??? tylko dlatego ze wolisz pilke? jestes beznadziejny - nie zycze ci takiego upadku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milk Re: Małysz to tylko...ek nic wiecej. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 00:47 Ja też uważam, że piłka jest najlepsza. I co z tego? Skoki są piękne a Adam to wspaniały gość. Żal mi cię kibicu arki lub innego gówna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: PŚ w skokach. Kwalifikacje odwołane, 74 zawod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.03, 18:48 Tomas wracaj do zdrowia Polacy są z Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Tomas wracaj do zdrowia Polacy są z Tobą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.03, 18:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamp5 Re: Tomas wracaj do zdrowia Polacy są z Tobą IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.03, 20:04 szkoda chłopa.młody i wogóle jakby nie wiatr to mogłoby się potoczyc inaczej.tylko dlaczego ja musze to wszystko ogl. live na EUROSPORCIE i to po niem. nic nie rozumiem nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaemi renimacja Morgensterna IP: *.lodz.mm.pl 29.11.03, 18:52 jezu widzieliscie jak walnął???? to było straszne - oglądam skoki jeszcze sprzed czasow króla Adama i nic takiego nie widzialem wcześniej. a co do reanimacji - to pan redaktor sie myli - fakt był tam gościu z taką pompką, która mogła wyglącać jak aparat do oddychania i nawet jej używał - ale nie w tym celuuuuu - pompował po prostu termiczny śpiwór dla Austriaka!!!!! mam nadzieje, że nic mu nie będzie - choć wątpię żeby nic nie było - w najlepszym wypadku przetrącił sobie coś w krzyżu - nie chce juz wspominać o psychice - nawet jak sie pozbiera to nie wiem czy sie zdecyduje dalej skakac - mam jednak na dzieje ze 18 lat- mlody organizm - wytrzyma - ale sami pomyslcie - to tak jakbyscie wypadli przez szybe pedzacego samochodu 90km/h na jezdnie....... czekam na wasze opinie i pozdrawiam wszystkich ----------------------------------------------------------------- --------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTY-BAJZEL Gdzie jest... IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.03, 23:22 gdzie jest ta Legia? Szpakowski gdzie jest ta Legia? Odpowiedz Link Zgłoś
janwol.1412 Re: PŚ w skokach. Kwalifikacje odwołane, 74 zawod 29.11.03, 18:53 To skandal, rozgrywanie zawodów w takich warunkach, po to żeby telewizja mogła nadać zakontraktowane reklamy. Zdrowie zawodników nie ma znaczenia, wobec presji komercyjnej. Pieprzę takie imprezy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Renimacja-Bzdura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.03, 18:59 Zawodnik nie był reanimowany. I nie trzeba być lekarzem, żeby o tym wiedzieć. Wyrażnie było widać, że nie stracił przytomności. A reanimacja jest konieczna wówczas, gdy człowiek nie tylko straci przytomność, ale przede wszystkim wtedy gdy nie może samodzielnie oddychać (wtedy robi się intubację, czyli wsuwa do tchawicy rurkę, którą pompuje się do płuc powietrze) i przede wszystkim, gdy ustanie akcja serca. Wtedy albo robi się masaż serca przy pomocy rąk lub, gdy posiada się sprzęt, defibrylację, czyli kopie się człowieka prądem. Tak na szczęście nie było. Ciekaw jestem na jakiej podstawie niekompetentny dziennikarz Gazety Wyborczej posłużył się słowem reanimacja. Może w oparciu o słowa komentatora Eurosportu, który też użył tego słowa, a nie miał ku temu żadnych podstaw? P.S. Bardzo współczuję zawodnikowi, to było straszne, co go spotkało. I czytam Wyborczą. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: Renimacja-Bzdura 29.11.03, 19:05 Oczywiscie ze nie byl reanimowany, a nawet sie usiadl na momencik, wiec moze z kregoslupem nic sie nie stalo. Ale kamerzyste, ktory nad glowami lekarzy filmowal biedaka to bym wykopala na cztery wiatry (niemiecki komentator ES tez sie na to oburzyl). Ale taki swiat - sensacja ponad wszystko. Ech.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: Renimacja-Bzdura IP: *.acn.pl 29.11.03, 19:08 potem bylo jescze widac wielu chamow, ktorzy robili z bliska zdjecia gdy byl wynoszony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaemi Re: Renimacja-Bzdura IP: *.lodz.mm.pl 29.11.03, 19:42 jezu widzieliscie jak walnął???? to było straszne - oglądam skoki jeszcze sprzed czasow króla Adama i nic takiego nie widzialem wcześniej. a co do reanimacji - to pan redaktor sie myli - fakt był tam gościu z taką pompką, która mogła wyglącać jak aparat do oddychania i nawet jej używał - ale nie w tym celuuuuu - pompował po prostu termiczny śpiwór dla Austriaka!!!!! mam nadzieje, że nic mu nie będzie - choć wątpię żeby nic nie było - w najlepszym wypadku przetrącił sobie coś w krzyżu - nie chce juz wspominać o psychice - nawet jak sie pozbiera to nie wiem czy sie zdecyduje dalej skakac - mam jednak na dzieje ze 18 lat- mlody organizm - wytrzyma - ale sami pomyslcie - to tak jakbyscie wypadli przez szybe pedzacego samochodu 90km/h na jezdnie....... czekam na wasze opinie i pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Życzcie ode mnie Thomasowi powrotu o zdrowia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.03, 19:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienia Re: PŚ w skokach. Kwalifikacje odwołane, 74 zawod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.03, 19:00 ten austriacki faszysta hoffer nie wroci do austrii tylko do pierdla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: PŚ w skokach. Kwalifikacje odwołane, 74 zawod IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.03, 22:40 to jest niemiec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kevin_spacey ODWOŁAĆ HOFFERA IP: *.lublin.mm.pl 29.11.03, 19:45 zawody powinny zostać przerwane już po upadku Koflera. ale oczywiście pan Hoffer zrobi wszystko dla show nawet narażając zdrowie zawodników. to dzieje się zbyt często, w poprzednim sezonie też było kilka groźnych upadków spowodowanych niewstrzymywaniem zawodów pomimo beznadziejnej pogody - Simon Ammann miał z tego powodu dość długą przerwę. Hofer powinien zostać odwołany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaemi 7.30 rano - ale kontynuacja czy od nowa? IP: *.lodz.mm.pl 29.11.03, 19:46 bo sie pogubiłem - nie zostało napisane, ze wyniki z dzis beda utrzxymane idokonczy reszta - tych bodajze 8 skoczkow czy tez od poczatku wszyscy skaczą? moze ktos mnie oświeci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herr_Flick Re: 7.30 rano - ale kontynuacja czy od nowa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.03, 19:58 Od nowa, poprzednie wyniki razem z zawodami zostały usunięte z historii. Zresztą nie możnaby porównywać dzisiejszych wyników i jutrzejszych z powodu warunków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney kurde jeszcze chca te zawody na sile rozegrac jutro IP: 217.153.143.* 29.11.03, 19:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Faulencer Re: PŚ w skokach. Kwalifikacje odwołane, 74 zawod IP: 62.148.85.* 29.11.03, 20:00 Po wynikach naszych skoczków poza Małyszem widać co sobą reprezentuje Trener Tajner.Trenerem Małysza może być jego żona a i tak będzie tak dobry jak teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zip Re: PŚ w skokach. Kwalifikacje odwołane, 74 zawod IP: *.aster.pl / 10.69.7.* 29.11.03, 21:37 głupiś jak but, tyle ci powiem, bo to nawet słów szkoda Odpowiedz Link Zgłoś