Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Oszuści!!!!!!!!

01.12.03, 13:49
    Na tym forum poznałem wiele osób które założyło własne federacje.Myślałem że
    polega to na wymianie numerów federacji "ja do ciebie ty do mnie".Ale byłem w
    błędzie bo okazało się że ja należę do 22 federacji a do mojej raptem
    zapisało się 7 .Teraz widzę że wiadomym faktem jest że ten co ma najwięcej
    federacji jest na przodującym miejscu.Reasumując są tu tacy którzy chcą żeby
    się zapisać do nich ale oni do kogoś to już nie .Pozdrawiam wszystkich .
    Obserwuj wątek
      • gregorbird Re: Oszuści!!!!!!!! 01.12.03, 14:37
        Witam!!! Niestety, nie wszyscy wywiązują się ze składanych obietnic - tak to
        już pewnie działa i wszystkim "naciągaczom" należy się ostra krytyka. Myślę
        jednak, że i tak się tym nie przejmują, więc radzę nie martwić się tym tak
        bardzo - może zapisze się do Ciebie akurat tych pięciu najlepszych... Federacje
        mamy w sumie dla własnej satysfakcji i liczy się dobra zabawa i rywalizacja w
        gronie, powiedzmy, przyjaciół a nie chęć liderowania na siłę. Jeśli to poprawi
        Twój humor, zapisuję się do Twojej Federacji natychmiast. Życzę "wysokich
        lotów". Pozdrawiam, hej!!! Mac;-)
        • serbiust Re: Oszuści!!!!!!!! 01.12.03, 16:36
          gregorbird napisał:

> Witam!!! Niestety, nie wszyscy wywiązują się ze składanych obietnic - tak to
          > już pewnie działa i wszystkim "naciągaczom" należy się ostra krytyka. Myślę
          > jednak, że i tak się tym nie przejmują, więc radzę nie martwić się tym tak
          > bardzo - może zapisze się do Ciebie akurat tych pięciu najlepszych...
          Federacje
          >Możesz podać swój numer z przyjemnością się dołącze do Twojej federacji!
          Pozdrawiam
          > mamy w sumie dla własnej satysfakcji i liczy się dobra zabawa i rywalizacja w
          > gronie, powiedzmy, przyjaciół a nie chęć liderowania na siłę. Jeśli to
          poprawi
          > Twój humor, zapisuję się do Twojej Federacji natychmiast. Życzę "wysokich
          > lotów". Pozdrawiam, hej!!! Mac;-)
        • serbiust Re: Oszuści!!!!!!!! 01.12.03, 16:38
          Kuboss właśnie zapisałęm się na Twoją liste federacji!Pozdrawiam.
        • serbiust Re: Oszuści!!!!!!!! 01.12.03, 16:40
          Gregorbird podaj numer?
      • damianma nie łam się ja sie do ciebie wpisze tylko daj kod 01.12.03, 14:40
        • karptychy Re: nie łam się ja sie do ciebie wpisze tylko daj 01.12.03, 15:48
          Nie zapominaj ze są tez ludzie uczciwi.!!!
      • kuboss Re: Oszuści!!!!!!!! 01.12.03, 16:06
        nie martw się podaj numer a zapiszę się z przyjemnością po dwóch kolejkach mam
        400pkt.Jak będziesz miał życzenie to zapraszam do mnie 1187064699 federacja
        BIELSKO-BIAŁA Nie obawiaj się ja nie oszukuję zapiszę się napewno a ty jak
        będziesz chciał.
        Pozdrawiam
      • pilanin4 Re: Oszuści!!!!!!!! 01.12.03, 16:42
        witaj zgadzam sie ztoba jest wielu naciagaczy ale nie mozna tez generalizowac
        daj numer ja ci sie wpisze a Ty jak bedziesz chciał MOJ KOD 2816063679.
      • serbiust Re: Oszuści!!!!!!!! 01.12.03, 16:43
        Kuboss moj numer to 9628063007
        • pilanin4 Re: Oszuści!!!!!!!! 01.12.03, 16:44
          juz do ciebuie dołaczyłem
      • serbiust Re: Oszuści!!!!!!!! 01.12.03, 16:49
        Pilanin4 gdy wpisuję Twoj kod wyskakuje mi napis że kod jest wpisany
        nieprawidłowo,!
        • pilanin4 Re: Oszuści!!!!!!!! 01.12.03, 16:51
          2816063679
      • pilanin4 Re: Oszuści!!!!!!!! 01.12.03, 16:49
        jak nazywa sie twoja federacja weszłem na numer 9628063007.
        podaj dokładna nazwe
      • serbiust Re: Oszuści!!!!!!!! 01.12.03, 16:52
        Przepraszam wszystkich których uraziłem,ale rozchodziło mi się o pokazanie
        trochę tej ciemnej strony jaką niesie ze sobą ta wspaniała gra.Jeszcze raz
        wielkie soorki.
        • pilanin4 Re: Oszuści!!!!!!!! 01.12.03, 16:53
          wpisałes 2816063679
      • serbiust Re: Oszuści!!!!!!!! 01.12.03, 16:53
        ISOVER
      • serbiust Re: Oszuści!!!!!!!! 01.12.03, 16:55
        Tak,takie właśnie cyfry.
      • kuboss Re: Oszuści!!!!!!!! 01.12.03, 16:56
        właśnie się dopisałem
      • serbiust Re: Oszuści!!!!!!!! 01.12.03, 17:03
        Pilanin4 przepraszam ale nie mogę wpisać się na Twoją listę ,wyskakuje ciągle
        mi że jest"wpisany niepoprawny kod"
      • zdzicho01 Re: Oszuści!!!!!!!! 01.12.03, 17:05
        Cześć nie jest tak do końca z tym oszukiwaniem. Ja na przykład juz nie panuje
        nad tym kto dopisuje się do mojej Federacji. Codziennie przybywa po pare osób,
        choć ja dawno na forum nikogo nie zapraszałem. Gdy na bieżąco śledziłem forum
        to do każdego kto proponował sam lub ja go zapraszałem robiłem wpisy do
        federacji tych osób. Niektóre osoby nie informują o wpisie i niewiadomo że
        oczekuje rewanżu. Ja osobiście naprawiłem swój błąd i zapisałem się do Ciebie.
        Z pozdrowieniami zdzicho01 Federacja TRÓJMIASTO 1136062985.
      • gregorbird serbiust - zaproszenie poszło mailem, hej!!! 01.12.03, 18:45

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka