szlachcic 19.04.09, 16:22 Juz w 1 biegu robi dobra robote dla swojego klubu Zenek Plech mowi. Sedzia takie ma prawo bo to 1 luk Czy sedzia okaze sie wazniejszym zawodnikiem niz Emil S? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szlachcic Niewiarygodna decyzja sędziego w biegu 11 19.04.09, 17:32 Dlaczego sedzia wyklucza Jonssona? To skandal Winni byli Kosciecha i Sullivan jadacy w tym biegu i nie bez winy byl Jagus w parkingu. Potwierdzic to moze zapewne Zenon Plech Niewinnosc Adreasa w tym biegu byla dokladnie taka sama jak Emila w 1 Dlaczego wiec sedzia podjal taka decyzje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muvon200 Re: Niewiarygodna decyzja sędziego w biegu 11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 19:49 Szlachcicu, wiesz co? Ty chyba rzeczywiście jesteś chory z nienawiści. O co Ci chodzi powiedz mi ale to szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Niewiarygodna decyzja sędziego w biegu 11 19.04.09, 20:31 Gość portalu: muvon200 napisał(a): > Szlachcicu, wiesz co? Ty chyba rzeczywiście jesteś chory z >nienawiści. O co Ci chodzi powiedz mi ale to szczerze. Normalnosc polega na tym ze ja mam pretensje ze sedzia PODLIZUJE SIE GOSPODARZOM obojetnie czy te punkty bylyby wazne czy tez nie Tekst pisalem dokladnie w chwili rozgrywania biegu. I mimo ze to oszustwo nie wypaczylo meczy problem jeast ty swoim postem kolejny raz sprawiasz ze po tym meczu trzeba przejsc do porzadku dziennego bo nic sie nie stalo ja mowie ze sedziowie to dupy i utwierdzaja tylko to ze ten sport jest prowincjonalny I to ze ty tak mowisz to nie problem, problemem jest to ze do porzadku dziennego przejda tez dzialacze a predzej czy pozniej taka decyzja wypaczy mecz ale ty jak widac tego zrozumiec nie mozesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muvopn20 Re: Niewiarygodna decyzja sędziego w biegu 11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 21:20 No wybacz ale nic nie rozumiem z tego bełkotu. To znaczy, że co? W innych dyscyplinach sędziuje się ok bez błedów i przekupstwa i dlatego np piłka nożna nie jest sportem prowincjonalnym a żużel gdzie tylko oszustwa np w przypadku upadku 3 zawodników na 1 łuku powtarza się w pełnym składzie jest prowincjonalny. Ktoś Ci punty zaberał czy jak? O co Ci chodzi? Bełkoczesz tylko i pianę toczysz. Myślę że jednak powinieneś coś wziąć wiesz? Jakieś piguły albo w płynie albo jak inni wypić sobie piwko cieszyć się ze zwycięstwa i żyć dalej. Jak Twoja psychika znosi to, że wokoło wszyscy głupi i musisz wśród nich żyć? Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Niewiarygodna decyzja sędziego w biegu 11 19.04.09, 21:34 podszywajac sie pod muvona udowadniasz ze jestes prymityw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o_!_o Re: Niewiarygodna decyzja sędziego w biegu 11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 23:17 szkoda, że emil s. nie zabrał ze sobą jakiegoś bydgoszczanina pod kołem... by go dowiózł, to chocioaż raz byłoby 5:1 dla tyfusów... a tak puszczają chama póki co, ale jeszcze się Cieślewicz na Eila S. znajdzie. tak to widzę zamiast tytułów i zaszytów radzieckiego nomen omen gwiazdora. Odpowiedz Link Zgłoś
hobbes1980 Re: Sędzia ósmym zawodnikiem Polonii 19.04.09, 20:23 Rany jaki ty durny jesteś. Musisz cholernie żałować że wygralismy ten mecz, wtedy mogłbys sobie jeszcze troche ponarzekać. Usuń sobie wreszcie piasek z pochwy i spojrz na świat nieco życzliwiej, zamiast notorycznie szukac dziury w całym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muvon200 Re: Sędzia ósmym zawodnikiem Polonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 21:21 garatulacje za zasłużone zwycięstwio. Odpowiedz Link Zgłoś
el_kujawiako Re: Sędzia ósmym zawodnikiem Polonii 19.04.09, 21:37 brawo szlachcic!!! wielki kibic ktory podczas wielkich derbow nie ruszy dupy sprzed komputera!!! brawo brawo i jeszcze raz brawo, jestes naprawde wielki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /lwfnou Re: Sędzia ósmym zawodnikiem Polonii IP: *.aster.pl 19.04.09, 21:43 Mimo porażki jestem spokojny. Bo Lechu jak obiecał medale, to bedą ! Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Sędzia ósmym zawodnikiem Polonii 19.04.09, 21:47 nastepny ktory chcial mi dopiec ale sie nie udalo jestem kontuzjowany, ale i tak pewnie powiesz ze prawdziwy kibic nawet kontuzjowany jedzie na mecz. Zapewniam cie ze nikt by nie pojechal Odpowiedz Link Zgłoś
br594 Re: Sędzia ósmym zawodnikiem Polonii 19.04.09, 22:27 No cóż czytając te Twoje prowokująco zaczepne posty mozna nawet Ci uwieżyć, że jesteś "kontuzjowany" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FZ-DW-GD Re: Sędzia ósmym zawodnikiem Polonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 00:04 Szlachcic ma rację sędziowie(niektórzy) wypaczają ten sport i to jawnie i w Bydzi i w Lesznie to miało miejsce choć w Bydgoszczy nie miało to wpływu na wynik meczu to w Lesznie mogło mieć taki wpływ.Dlatego nie możemy mówić że jest wszystko OK. Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Sędzia ósmym zawodnikiem Polonii 20.04.09, 09:20 ale wg niektorych ja jestem chory z nienawisci razem z dzialaczami Unibaxu Make peace Sedzia sedziowal bardzo dobrze, jego decyzje byly jedynie sluszne. a na powaznie wkur... tez to ze Stepniewski nie wysle zadnego pisama do centrali bo jak mowil Gajewski nie ma co sie kopac z koniem Tyle tylko ze to jest woda na mlyn dla takich sedziow I sedzia ma poparcie w takich forumowiczach jak wy i zaniechaniu walki u dzialaczy Odpowiedz Link Zgłoś
kid_cassidy Re: Sędzia ósmym zawodnikiem Polonii 20.04.09, 09:41 fusy, tak sie spinacie, a derby znów przegrywacie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Sędzia ósmym zawodnikiem Polonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 10:32 Szlachcicu odpuść sobie i podaruj nam te poniżające dywagacje na temat sędziowania derbów itp itd. Tylko niepotrzebnie dym zasiałeś. Polonia bez względu na decyzje sędziego ani przez chwilę nie była w stanie zagrozić dobrej drużynie z Torunia. Przykro stwierdzić ale o Polonii nie można nawet powiedzieć "Emil i spółka" bo Rusek nie ma z kim współpracować. Ciekawe czy chociaż mu płacą tak jak "liderowi" z Bozej łaski? Bo choć Ruskich nie cierpię zaczyna mną targać jak widzę jak się u nas panoszy cały ten szwedzki zaciąg. A co do medali które były obiecywane przed sezonem - tak samo jak jeden z przedmówców wierzę że będą. Tylko jakiego medalu nie załatwił sobie jeszcze pan prezes? Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Sędzia ósmym zawodnikiem Polonii 20.04.09, 12:53 Gość portalu: Szrek napisał(a): > Tylko niepotrzebnie dym zasiałeś. Dlaczegio nioepotrzebnie? Takich sedziow trzeba tepic a aby tepic trzeba o tym mowic aby zasrani granatowomarynarkowcy cos zrobili z sedziami > Polonia bez względu na decyzje sędziego ani przez chwilę nie była >w stanie zagrozić dobrej drużynie z Torunia. ale jakosc pracy sedziow nie ma nic z tym wspolnego a predzej czy pozniej przyjdzie mecz ze taka decyzja wypaczy wynik, mistrzostwo kraju czy kwestie spadku > przedmówców wierzę że będą. Tylko jakiego medalu nie załatwił >sobie jeszcze pan prezes? ale w temacie Tylingera tez zostalem skrytykowany przez jednego z bydgoszczan, a moze to sam Tylinger udziela sie na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muvon200 Re: Sędzia ósmym zawodnikiem Polonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 18:03 Szlachcicu! Czy Ty tylko udajesz czy na serio nie jarzysz o co chodzi. Przecież ludzie tu nie piszą o tym, że nie należy piętnować źle pracujących sędziów. Chodzi o ton i tytuł wypowiedzi. Z tytułu i pierwszego wpisu wynika, że winna jest polonia i że z jakichś niewyjaśnionych ;) przyczyn sędzia sędziował dla nas i ogólnie to zawsze dla Polonii tak było. Teraz odwracasz kota ogonem Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Sędzia ósmym zawodnikiem Polonii 20.04.09, 19:42 >Z tytułu i pierwszego wpisu wynika, że winna >jest polonia i że z jakichś niewyjaśnionych ;) przyczyn sędzia >sędziował dla nas i ogólnie to zawsze dla Polonii tak było. Teraz >odwracasz kota ogonem masz problem ze zrozumieniem prostego tekstu czy tak bardzo chcesz sie nie zgadzac z tym co pisze? osmy zawodnik znaczy ze pomaga i tylko tyle do Plecha mam pretensje za to ze potwierdzil ze to sluszna decyzja jakby byl inteligentny powiedzialby "sedzia podja taka decyzje i koniec" Jednak byl po stronie sedziego bo to co powiedzial to poparcie jego decyzji Odpowiedz sobie sam czy ta decyzja byla dobra czy skandaliczna Reasumujac w moim poscie wysmiewam sedziego i Plecha jako Plecha a nie jako rzecznika calej bydgoskiej druzyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Sędzia ósmym zawodnikiem Polonii IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.09, 22:50 Łoj Śreku jacy Szwedzi taki zaciąg hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muvon200 Re: Sędzia ósmym zawodnikiem Polonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 10:44 może i tak myślisz, ale brzmi tak jak napisałem. Stąd ta dyskusja. Przecież chyba nie wierzysz, że ktokolwiek chce nieuczciwego sędziowania. To tak jakbyś napisał zamiast "znowu dali znać o sobie kibole Elany" napisał "Toruńscy kibice zrobili zadymę i zostali aresztowani" Drugie zdanie wyraźnie wskazuje na złośliwość pod adresem drużyny miasta innych kibiców. Mimo oczywiście, że nie można zarzucić kłamstwa prawda? To samo u Ciebie. Zamiast napisać "nieuczciwe sędziowanie na meczu polonia apator" Ty pisze "Sędzia 8 zawodnikiem Polonii" No czy to nie wskazuje wyraźnie na złośliwość itp.? MOże i myślałeś inaczej ale niestety wydźwięk jest taki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Do Szlachcica i Muvona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 11:26 Panowie: czy moglibyście wspólnie przemyśleć jedną kwestię? Spieracie się o konkretną decyzję sędziego, napiętnujecie Plecha za jej poparcie, itp itd. Dlaczego jednak - nawet jeśli decyzja sędziego nie była właściwa - nie rozpatrujecie jej w kategorii "błędna" tylko od razu "nieuczciwa"? Pamiętajcie proszę, że sędziowie podczas meczu nie mają niezbędnej perspektywy, muszą podejmować decyzję szybko. A być może jest coś na rzeczy w tym, że trener Plech, któremu braku doświadczenia zarzucić nikt nie może, w pierwszej chwili z decyzją sędziego się zgodził? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kid_cassidy Re: Do Szlachcica i Muvona 21.04.09, 11:40 pierdzielisz. zawsze może isc na podgląd do TVPSport. Jak trzeba było ocenić czy drugi był Ruski czy Miedzin sędzia wiedział gdzie to obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muvon200 to shreka IP: 82.146.250.* 21.04.09, 15:07 a czytałeś moje wpisy? Chyba raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kid_cassidy Re: to shreka 21.04.09, 15:10 a spogladałes na drzewko, dla kogo to odpowiedz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muvon200 do szreka nie Ci będzie IP: 82.146.250.* 21.04.09, 16:07 nie Ci będzie Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Sędzia ósmym zawodnikiem Polonii 21.04.09, 17:25 > może i tak myślisz, ale brzmi tak jak napisałem jak mialem opisacv 2 fakty jakie mialy miejsce 1 - sedzia powiem delikatnie skompromitowal sie swoja decyzja, o ile jeszcze nie byloby zapisu wideo mozna byloby miec jakies watpliwosci Zapis wideo jest i sedzia z niego korzystal 2 - komentarz Plecha do decyzji sedziego takze jego kompromituje bo tak jak wyzej, a inteligentny czlowiek nawet jak nie gra fair powiedzialby "to jest decyzja sedziego i jest ona ostateczna" ale do tego trzeba byc inteligentny NMapisz jakbys to napisam sam abys sam nie mial watpliwosci >To tak jakbyś napisał zamiast "znowu dali znać o sobie kibole >Elany" napisał "Toruńscy kibice zrobili zadymę i zostali >aresztowani" ja bym tego nie zrozumial tak jak myslisz. Doskonale zdaje sobie sprawe ze czesc "kibicow" robi zadymy a nie wszyscy Swoja droga nic nie napisano w GW o zachowaniu bydgoskich kibicow To pewnie ci sami ktorzy Chrzanowskiego wyzywaja od mordercow No ale jak Golloba czy Protasa nie potrafia wszyscy w B uszanowac wiec nie ma co sie dziwic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czechu Re: Sędzia ósmym zawodnikiem Polonii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.09, 18:59 Sedzia gut zrobił,ze puscił wszystkich. Rusek nie winny.Moim zdaniem, byłem naj blizej Word sam jest sobie winien. Zuciło go w koleine. Licze ,ze pokarzemy w nastepnym meczu,ze stac na wiecej.Medal musimy miec. Lwy bac sie Polonji. Odpowiedz Link Zgłoś