Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mówi Tomasz Gollob

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 12:49
    Tomek zostań w Bydzi!!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Julia Re: Mówi Tomasz Gollob IP: *.icpnet.pl 09.12.03, 12:58
        Jestem kibicem Polonii od ponad 10 i wszystko co mi się z tym sportem kojarzy
        to Tomek. Myślę, ze nikt w Bydgoszczy nie wyobraża sobie tego klubu bez niego,
        dlatego bardzo wszystkich proszę!!! Zróbcie wszystko, żeby go zatrzymać!!! Ja
        tylko chcę, żeby był bo jest częścią mojego świata.
      • rok1978 Re: Mówi Tomasz Gollob 09.12.03, 13:33
        Chce zostać czy udaje ze chce?

Wlasnie... Ile zarabiają dzinnikarze? :)
      • Gość: Steimeß Re: Mówi Tomasz Gollob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 13:36
        Tomek nie odchodz !!!
        • Gość: pablo Re: Mówi Tomasz Gollob IP: *.awacom.pl 09.12.03, 15:17
          to ze Tomek odejdzie jest pewne na 100%:( on sie tak nigdy nie wypowiadał:(
          widac ze kasy zaczyna mu brakowac wiec raczej wybieze oferte rusko:(bedzie
          wiecej kasy czyli wieksze szanse na upragnionego mistrza świata 2004:)
          • snoop Re: Mówi Tomasz Gollob 09.12.03, 17:01
            Ehhh przykro na to patrzec ze filar Polonii odchodzi z klubu , ale to nie jego
            wina tylko pseudodzialaczy ktorzy nie potrafili rzadzic rozsadnie klubem
            A Tomek musi miec pieniadze aby moc z czegos zyc, przygotowac sie solidnie do
            sezonu no i do GP
            pozdrawiam
            • Gość: yogi Re: Mówi Tomasz Gollob IP: 195.85.209.* 10.12.03, 12:15
              Ale o ile pamiętam to Tomek także zasiadał w zarządzie klubu. To jak to jest
              właściwie , sam podcinał gałąź na której siedział , czy naprawdę o niczym nie
              wiedział , czy nie chciał wiedzieć , o sytuacji finansowej klubu , a może
              liczył na wygraną pan J. w wyborach prezydenckich .........
              • Gość: iks Re: Mówi Tomasz Gollob IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.03, 12:45
                Czesc yogi: nie wazne na co liczyl TG zasiadajac w zarzadzie Polonii, a na co
                nie liczyl. 1dno pewne, ze sie przeliczyl. W przeciwienstwie jednak do tych
                dzialaczy ktorzy juz siedza i do tych ktorzy dopiero siedziec pojda on ma
                komfortowa sytuacje: zawsze moze powiedziec, ze odchodzi nie z wlasnej woli,
                tylko z winy tych ktorzy mu nie zaplacili. On sam ma pewnie czyste sumienie z
                2ch powodow: 1: kiedy zarzad podejmowal uchwaly i przewalal kase czlonek
                zarzadu TG odbijal pileczke na kortach albo "ujezdzal" w kasynie i o niczym nie
                wiedzial. Po 2gie: powie ze nikt mu nie powiedzial wciagajac go na "czlonka"
                zarzadu, jakie obowiazki beda na nim spoczywac lub jaka odpowiedzialnosc
                ciazyc. A on sam, ze swoimi klasami, skad mial o tym wiedziec? Dlatego teraz
                byly czlonek bylego zarzadu bedzie szedl w zaparte, ze odchodzi do Wrocka z
                winy bylego zarzadu,to wisi mu kase. Ale, najwazniejsze, zebysmy zdrowi byli.
      • Gość: Bartosz Michalak Re: Mówi Tomasz Gollob IP: *.gdansk-husa.sdi.tpnet.pl 09.12.03, 17:11
        Tomek pieniądze są ważne, ale nie najważniejsze. Gdzie będziesz miał tak
        wiernych kibiców jak w Bydgoszczy. Prosimy
        zostań !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: zuzlowiec Re: Mówi Tomasz Gollob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 19:05
          Raczej z czego żyć jego Brydzia z mięsnego od Chwiałka (bo tam pracowała jak
          ktoś nie wie) a nie on. No i widać jak to Tomasz jeździ dla kibiców którzy w
          sile 20 tysi przychodzą go oglądać- nie oszukujmy się dla kasy! Tylko i
          wyłącznie! A poza tym jak on odejdzie to speedway w Bydzi zniknie z mapy
          Polski! Taki złodziejski klub i miasto! No Jasiakiewicz i Ci złodzieje z
          Polonii oddaliście kasę!
          • Gość: FANs Jak chce, to niech idzie, tylko kto go zastapi? IP: *.bydgoski.pl / *.bydgoski.pl 09.12.03, 19:25
            Po raz enty powtarzam, ze Gollob skasowal juz tyle kasy, ze mozna by za to
            wybudowac druga hale Luczniczka. Ja mu nie zazdroszcze, ale bez przesady, Skoro
            gosc zarabia kilka starych miliardow rocznie, do tego dochodza wplywy od
            sponsorow i z Grand Prix, to krzywdy nie ma!!! A wy juz tak nie szczajcie.
            Nie wydaje sie Wam - drodzy fani Tomasza - ze po jego odejsciu oczysci sie
            klimat wokol zuzla, ze moze po raz pierwszy klub zakonczy sezon bez dlugow???
            Najgorsze jest jednak to, ze kazdy byl wpatrzony w Tomaszka, a nie widzial, ze
            nie ma jego nastepcow - zwyczajnie mowiac wychowankow.Na tych juz kasy
            brakowalo, bo wszystko pozerali Gollobowie, a miasto stawalo na glowie, zeby
            spelnic ich zadania, bo taktyka byla zawsze ta sama. Negocjacje, strachy na
            lachy, jakis kredyt i podpisujemy. I co roku to samo. Ale jak nie ma kasy, to
            Jordan w Astorii nie zagra.
            Kiedys to byli - Proch, Ziarniki, Dolomisiewicz, Bizon, Rutecki, Cieslewicz,
            Sokolowski, Kornacki i jeszcze by dlugo wymieniac. Tez byly tytuly i 20 tysiecy
            na trybunach. Nie wiem, czy wszyscy byli wychowankami, ale byli zawodnicy do
            jezdzenia i zawsze te punkty robili, a teraz? Jak Gollobowie odejda (Jacek moze
            zostac, bo go lubie) to jakich Polonia ma wychowankow, prosze mi powiedziec?
            Jeden Robacki...
            Zgadzam sie, ze ostatnie medale i tytuly sa zasluga braci G, to jest
            niepodwazalne. Ale do czego to doprowadzilo? Wystarczy jedno powiedziec - klub
            upadl! I bez komentarza.
      • wchodzi Re: Mówi Tomasz Gollob 10.12.03, 15:26
        Witam !
        Tomek mam do Ciebie prośbę,odpuść sobie tą walkę z dziennikarzami.Badź ponad to, wiem że potrafisz.A jeżeli chodzi o kasę,to podpisz kontrakt z BTŻ oczywiscie razem z Jackiem i drużyna wystąpi w krajowym składzie.Oszczędności sa w tym przypadku dla Was.Wiem że w takim wariańcie drużyna,jest w stanie ulokowac się w trójce.Dobierz sobie odpowiednich chłopaków i do dzieła CZEKAMY.
        Pozdrowienia WiC
      • Gość: ja Re: Mówi Tomasz Gollob IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.12.03, 15:57
        Jak Gollob odejdzie to moga ten interes (BTZ Polonia) zwijac.
      • Gość: ZABA Re: Mówi Tomasz Gollob IP: *.zse.bydgoszcz.pl / *.zse.bydgoszcz.pl 12.12.03, 08:55
        Tomasz Gollob = POLONIA BYDGOSZCZ , jak jego zabraknie w naszym mieście
        to ........ - no nie mogę sobie tego wyubrazić.
      • Gość: vc Re: Mówi Tomasz Gollob IP: *.hipernet.ras.pl 12.12.03, 09:29
        jak Gollob odejdzie to tylko do tarnowa, nic nie przebije kasy jaka ma tarnow
        od rafinerii trzebinia (grupa orlen).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka