yanfhowah Re: Tomasz Adamek: Dla mnie ojciec Rydzyk to koza 25.06.09, 17:11 wiktorwspanialy napisał(a): > Ja wiedziałem, że Adamek ma coś nie tak z głową, ale nie wiedziałem, że aż tak! BOKS,,przyjacielu BOKS,,a mowia ze "SPORT TO ZDROWIE,,,Adamek jest tego przykladem,,,,,;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F ciekawe ilu POkracznych wymoczków powiedziałoby mu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 17:12 ... w twarz to samo, co tutaj wypisują swoimi nibyrączkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janow5 Ojej a Michnika i Owsiaka ma w nosie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.09, 17:13 Aj waj. To nie może być dobry interes z tym Adamek. On powinien lubić Michnik. Nasi w Brooklyn źle to widzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
ignacysyn ten pan w tym momencie 25.06.09, 17:15 stracił poważanie wśród kilku milionów fanów boksu ... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janow5 Re: ten pan w tym momencie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.09, 17:30 To w Izraelu było tyle milionów kibiców Adamka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a-jack Re: ten pan w tym momencie IP: *.sta.asta-net.com.pl 25.06.09, 17:38 Glupstwa wygadujesz,chyba tylko zyskal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kgbaca Re: Tomasz Adamek: Dla mnie ojciec Rydzyk to koza 25.06.09, 17:20 Gość portalu: wiktorwspanialy napisał(a): > Ja wiedziałem, że Adamek ma coś nie tak z głową, ale nie wiedziałem, że aż tak! > ! To że ma inne poglądy niz ty wcale nie oznacza że ma coś z głową, to raz. Po drugie, w stwierdzeniu: "- Dla mnie ojciec Rydzyk to kozak. On ma wielki dar od Boga i wie, jak z niego korzystać i go pomnażać - dodaje szczerze." jest bardzo dużo prawdy, bo tak zaradnego człowieka jakim jest OjDyr długo by szukać. Abstrahując oczywiście od tego, czy zakonnikowi przystoi wykorzystwyanie w ten sposób swoich talentów. Tylko, żeby tak "delikatne niuanse" dostrzec to samemu trzeba mieć z głowa w porządku. Niestety ciebie zaślepia przekonanie o swojej "ynteligencji". Szkoda tylko, że pewnie nigdy nie poświęciłes choc trochę czasu na posłuchanie Radia Maryja ale i tak uważasz że jesteś osobą odpowiednia do wypowiadania tak kategorycznych sądów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ski Tomasz Adamek: Dla mnie ojciec Rydzyk to kozak IP: 217.98.235.* 25.06.09, 17:22 Chyba Adamek za mocno dostałeś w "czajnik" w ostatniej walce. Uważaj bo następnym razem możesz myśleć że to Ty jesteś ojciec inwestor ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gandzia Adamej jak Maradona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 17:25 Dobry sportowiec i nędzny człowiek. Niegodny naśladowania. Maradona za dobrą grę miał koki od Camorry po pachy. Ideał. Adamek chwali gościa z Torunia za to, że po hasłami krzewienia wiary robi na ludziach kasę. Powinienieś Adamek być wielkim zwolennikiem krzewienia chrześcijaństwa w Amryce Południowej, gdzie miliony indian wymordowano by zagarnąć ich żyzne ziemie i wykorzystać jak tanią siłę roboczą pod auspicjami kođcioa katolickiego.. Ty byś pewnie jełopie z gór, z Twoim ukochanym tatkiem Rydzykiem, stał na czele tej zbożnej krucjaty.Dla mnie sportowiec aprobujący świństwo, złodziejstwo, szowinizm i antysemityzm to łajadak do kwadratu. Odpowiedz Link Zgłoś
van-ivan To głupek jest, łęb ma obity i tyle 25.06.09, 17:31 więc nie ma się co dziwić, kto by pomyślał, ze ro rydzykowy przydupas Odpowiedz Link Zgłoś
tomekk46 napinacze 25.06.09, 17:36 eh no przydupas,obity leb debil co chcecie od chlopaka ze jest wierzacy?nie jestem za radiem maryja ale kazdy moze modlic sie tak jak uwaza to za stosowne i nie jest to wstyd ze ktos jest gleboko wierzacy a wrecz przeciwnie,bo wyzywac to jest latwo ale pomodlic sie ciezej i jeszcze jedno wyzywacie go tu tak ciekawe czy to samo powiedzieli byscie mu w twarz hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fresh Re: napinacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 19:12 otoz to Tomasz:) racja Odpowiedz Link Zgłoś
lumpek_abc Re: To głupek jest, łęb ma obity i tyle 25.06.09, 18:49 Korzysta z wolności słowa, wolno mu. A co do rozumu - pewnie jest mądrzejszy niż niejeden michnikowy przydupas piszący na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red dred Tomasz Adamek: Dla mnie ojciec Rydzyk to kozak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 17:44 Podobno bóg zabiera rozum, chcąc kogoś ukarać.Za co ukarał Adamka? Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Tomasz Adamek: Dla mnie ojciec Rydzyk to kozak 25.06.09, 17:49 Nie mozna miec za zle ze ADAMEK jest wierzacy,, wiara jest jak OPIUM..i oglupia...NIE ON JEDEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Od dziś na walki Adamka wstęp tylko z beretem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 17:47 Już widzę te fanki. Jedna do drugiej : gdzie on jest ten Aadamek ?, dwa metry przed Tobą!! a za nimi Pan : tu mam lunetę popatrzcie obok Adamka Tatko Rydzyk, a z nim jego brat Don King. Podobno ma powstać firma King Rydzyk. Przed każdą walką Adamek będzie się kąpał w wodzie getermalnej sprowadzonej prosto z firmy King Rydzyk. Firma King Rydzyk zrobi teraz światową zbiórkę na ratowanie Stoczni Gdańskiej. Dadtki tylko w Euro i dolarach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Tomasz Adamek: Dla mnie ojciec Rydzyk to kozak IP: 217.8.184.* 25.06.09, 17:52 adamek 0 szacunku dla ciebie za to że sie zadajesz z tą bandą moherów i oszołomów myślałem żeś mądrzejszy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f1 Re: Tomasz Adamek: Dla mnie ojciec Rydzyk to koza IP: *.chello.pl 29.07.09, 22:10 > adamek 0 szacunku dla ciebie za to że sie zadajesz z tą bandą moherów i > oszołomów myślałem żeś mądrzejszy :( Adamek ma to w odbycie, palancie Bo i tak nie stać cię na bilet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lutek Powstaje firma King Rydzyk !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 17:52 Już niedługi zbiórka ogolnoświatowa na rzecz pomocy niewidomym bokserom katolikom. W celu krzewienia wartości Rydzykowych odbędą się liczne walki z których dochody przeznaczone będa na pomoc dla ubogiego Tatki Rydzyka. Każdy emeryt i emerytka by zaznać spokoju wiecznego dobrowolnie przekażą swe emerytury i renty za konto w bankach na Kajmanach co umożliwi szybką wycieczkę do nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maupa w czerwonym pięść może mocna ale mózg obity.... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.06.09, 18:02 przyjażń często jest ślepa, a jeśli księża mają być kozakami którzy oszukują państwo to lepiej niech kościół od razu zarejestruje się jako firma i płaci podatek vat nieważne że złodziej ważne ze kozak, dlatego polska chamstwem stoi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Gdbyby tak mowil o tusiu to bylby intelektualista: IP: *.89.101.10.static.crowley.pl 25.06.09, 18:07 Gdbyby tak mowil o tusiu to bylby intelektualista ja ten no aha Frasyniuk:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sosos co za skoorwiele tu piszą?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 18:18 Pan Adamek, człowiek wielce szlachetny, patriota,znakomity sportowiec,został zaatakowany przez wieprzów za to, że przyznał się, że jest katolikiem i lubi o. T.Rydzyka. Gdzie tolerancja , której uczy was guru nadredaktor A.Michnik ? Widzę za to groźne wściekłe psy, bez rozumu, pełne piany na ustach. Nie są to ludzie szlachetnie urodzeni.To tłuszcza, która jest zerem bez osiagnięć. Trupy intelektualne miejcie umiar w wypowiedziach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: co za skoorwiele tu piszą?! IP: *.aster.pl 25.06.09, 18:39 Gość portalu: sosos napisał(a): > Pan Adamek, człowiek wielce szlachetny, patriota,znakomity > sportowiec,został zaatakowany... Oświeceni przez swojego cadyka wyznawcy Jasnogrodu ruszyli od razu do ataku, bo Adamek w ich oczach stracił. Stracił bo ma charakter, a powinien być bezideowym wielbicielem szmalu i PO, wtedy mógłby być uznawany nawet za inteligenta. A tak jest tylko zwykłym moherem. Ale chyba mu to wcale nie przeszkadza i dlatego go szanuję. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 a co rydzyk ma wspólnego z katolicyzmem? krzyż? 25.06.09, 18:58 bo raczej nic wiecej:) aha... nikt nie atakował tu Adamka za to, że jest katolikiem, bo za to nikt normalny nikogo nie atakuje... żałość wzbudza jedynie oszołomienie toruńskim złodziejem, ale cóż... nie on pierwszy i nie on ostatni dał się temu sekciarzowi omotać... szkoda chłopa Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rydzykowe PO w tor Re: a co rydzyk ma wspólnego z katolicyzmem? krzy IP: *.chello.pl 25.06.09, 19:51 Niestety to prawda.Szkoda ,że w Toruniu nawet PO jest złodziejska i pewnie dlatego tak świetnie rozumie się z Rydzykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasażer 3 Wagonu Tomasz Adamek: Dla mnie ojciec Rydzyk to kozak IP: *.rako-lan.pl 25.06.09, 18:32 Widzę, że mam kolejny dowód na to, że boks szkodzi na zdrowie, zwłaszcza umysłowe. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folti Tomasz Adamek: Dla mnie ojciec Rydzyk to kozak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 18:36 Ty Tomku jesteś dobrym bokserem ale chyba już czas kończyć kariere bo jak tak mówisz to widocznie jestes bliski stanu w jakim jest mohhamet ali. aha i chciałbym sie zapytać....GDZIE BYLI RODZICE GDY DAWAŁEŚ TEN WYWIAD, GDZIE BYLI JAK TV TRWAM BYŁA U CIEBIE W DOMU.... PYTAM SIE GDZIE?!?!?!?!?!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sw.miasto Re: Tomasz Adamek: Dla mnie ojciec Rydzyk to koza IP: 193.138.241.* 25.06.09, 18:44 czytam i nie wierze:/.Jestem ciekaw czy gdyby pan Tomasz byl biedny a jego zona lub matka zaslepiona tym kozakiem oddawalaby mu polowe swej marnej emerytury/renty...,to ciekawe czy tez nazywalby to mnozenie darem od Boga.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azazel Re: Tomasz Adamek: Dla mnie ojciec Rydzyk to koza IP: *.range86-149.btcentralplus.com 25.06.09, 22:34 Rozum jest darem od boga.Najwyraźniej Adamek go nie otrzymał. Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 folti do doktora 25.06.09, 18:47 mozesz zrobic sobie kuku gdyż desperacja narasta u ciebie jak litery i znaki w końcowej fazie twojego postu. Choroba nazywa się "michnikolida złośliwa" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sw.miasto Re: folti do doktora IP: 193.138.241.* 25.06.09, 18:54 moze jeszcze podasz lacinska terminologie?? mam gdzies michnika jak i ludzi Twojego pokroju.Zrob cos lepiej dla ludzi a nie bron instytucji finansowej, ktora zarabia poprzez identyfikowanie sie z wiara i Bogiem...co jest dla mnie totalnie niedorzeczne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekarz Dla mnie też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 19:16 Dla mnie też ojciec Rydzyk to kozak. A Adamek tez. Uszy do góry i trenować... A na marginesie, to taki się lansuje ostatnio osąd że w Boga to wierzą tylko moherowe berety. A tu prosze: Ludzie z okładek: Adamek, Kubica, Kożuchowska, Gronkiewicz Waltz,... itd. "Kto przyzna się do mnie przed ludźmi - do tego i ja się przyznam w dzień sądu" - J.Chrystus, ok. 31-33 n.e. Nie wstydźmy się Chrystusa przed ludźmi. Są tacy co próbują ośmieszyć chrześcijaństo - ale zwykle to zindoktrynowane głąby, więc nie ma przed kim tak na prawdę się wstydzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekalog Re: gorzej, że wielu wierzy w rydzyka...:) a to g IP: *.chello.pl 25.06.09, 20:06 "Nie będziesz miał Bogów cudzych przede Mną" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Dla mnie też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 19:40 Czy czytelnikami gazet kozernej to sami idioci i buraczane czy ziemniaczane głąbie. Po treści wpisów trudno ich inaczej oceniać. Jeśli ktoś nie myśli jak Żyd jest oszolomem. Dlaczego czytelnicy koszernej i wielbiciele naczelnego rabina Polski i koszernej są istotami pozbawionymi mózgu a tym samym zdolności samodzielnego myślenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siać,siać Re: Dla mnie też IP: *.chello.pl 25.06.09, 20:02 Pytanie jedynie czy Rydzyk sam nie uważa się za Boga?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azazel Re: Dla mnie też IP: *.range86-149.btcentralplus.com 25.06.09, 22:31 >ale zwykle to zindoktrynowane głąby, więc > nie ma przed kim tak na prawdę się wstydzić... O katolikach napisałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Nic nowego IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.09, 19:34 Religijność Adamka jest powszechnie znana, a że rozumie ją troche opatrznie? Trzeba to uszanować. Chociaż trafił z tym talentem do pomnażania ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Adamek to facet , a nie niewolnik mediów,jak wy 25.06.09, 19:43 Ten pan ma charakter i mówi odważnie , a nie jak chórzysta klepiący banały medialne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siać,siać Re: Adamek to facet , a nie niewolnik mediów,jak IP: *.chello.pl 25.06.09, 20:09 Większość katolików na szczęście wierzy w Boga,a nie w Rydzyka. Nie daje omamiać i naciągać temu toruńskiemu zakonnikowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Adamek to facet , a nie niewolnik mediów,jak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 23:48 Mówi co myśli, za to wielki szacunek dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy Tomek rozwal wszystkich po drodze i zostań 25.06.09, 19:54 bezapelacyjnym mistrzem wszystkich możliwych pasów.. Odpowiedz Link Zgłoś
karlik.h Tomasz Adamek: Dla mnie ojciec Rydzyk to kozak 25.06.09, 20:20 Brawo trzeba w tym kraju sporej odwagi by to powiedzieć chylę czoła mimo że nie jestem fanem ojca dyrektora to łeb do interesów to on ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azazel Re: Tomasz Adamek: Dla mnie ojciec Rydzyk to koza IP: *.range86-149.btcentralplus.com 25.06.09, 22:27 Gdybyś ty miał taki łeb do interesów,już dawno byś siedział matole. Odpowiedz Link Zgłoś