Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Senna, Klien, Sato, Patrick... Nowi kierowcy Fo...

IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.09, 11:28
    Ten w czarnym Lotusie to na pewno nie Bruno! Poprawcie to.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Rafaello Senna, Klien, Sato, Patrick... Nowi kierowcy Fo... IP: *.tktelekom.pl 30.06.09, 11:30
        Osobiście z tej całej bandy chciałbym ponownie zobaczyć J.P.Montoya i Pedro de la Rose
      • Gość: erwin Senna, Klien, Sato, Patrick... Nowi kierowcy Fo... IP: *.chello.pl 30.06.09, 11:37
        W F1 jest jest murzyn będzie kobieta.Brakuje jeszcze żyda i homośia.
        • Gość: job Re: Senna, Klien, Sato, Patrick... Nowi kierowcy IP: *.lublin.mm.pl 30.06.09, 11:41
          jeszcze niech dadzą eskimosa, indianina, szympansa, marsjanina lub kaczkę, wtedy będzie się działo!
      • Gość: lol Senna, Klien, Sato, Patrick... Nowi kierowcy Fo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 11:42
        "Patrick nakręciłaby ogromne zainteresowanie F1 i to nie tylko w USA. Sportowo
        zapewne nie jest warta ścigania się w elicie, ale F1 nie skupia najlepszych."

widze, ze wesolych fantazji pana-znawcy-f1-ceglinskiego ciag dalszy... jasne,
        ktos zatrudni kogos slabego (w ogole pytanie, czy ona jest slaba, pozwalam
        sobie w to mocno watpic:) ), tylko po to zeby nakrecic sobie reklam, bo jest
        kobieta ? przeciez to sie kupy nie trzyma..
        • Gość: tillo Re: Senna, Klien, Sato, Patrick... Nowi kierowcy IP: *.tktelekom.pl 30.06.09, 12:14
          Mądrę słowa, ale co można się spodziewać po panu ceglinskim, kolejny znawca F1.
          Zapewne zaczął oglądać wyścigi gdy dowiedział się że jeździ w nich Polak. (nic
          nie mam do Roberta uważam że bardzo dobry kierowca)Znawca pokroju Dowbor,
          Zientarski itp.
        • Gość: lol lol Re: Senna, Klien, Sato, Patrick... Nowi kierowcy IP: *.acn.waw.pl 30.06.09, 12:36
          > widze, ze wesolych fantazji pana-znawcy-f1-ceglinskiego ciag
          dalszy... jasne,
          > ktos zatrudni kogos slabego (w ogole pytanie, czy ona jest slaba,
          pozwalam
          > sobie w to mocno watpic:) ), tylko po to zeby nakrecic sobie
          reklam, bo jest
          > kobieta ? przeciez to sie kupy nie trzyma..

To ty chyba się nie znasz. W tym biznesie lepiej zatrudnić 1 dobrego
          kierowce i 1 dzięki któremu zyska się kilku milionowe kontrakty
          reklamowe niż np 2 dobrych, drogich kierowców, których nikt nie zna
          i za którymi nie przyjdą żadne pieniądze.

Zresztą wystarczy spojrzeć na zawodników takich jak młody Piquet czy
          swojego czasu Christijan Albers który ścigał się w Spykerze tylko .
          Nikt mi nie wmówi, że zatrudniono ich dlatego, że byli najlepszymi
          kierowcami jakich można było zatrudnić. (Albers jeździł tylko
          dlatego, że był holendrem, zaś Piquet ze względu na nazwisko). Pare
          przykładów by mi się znalazło ale szkoda mi czasu.

Cegliński może i czasami za dużo pisze artykółów i w kółko powtarza
          to samo, ale jednak trochę na tym sporcie się zna..
      • Gość: sal Re: Senna, Klien, Sato, Patrick... Nowi kierowcy IP: *.gwardii.osi.pl 30.06.09, 11:48
        Zanim zaczniesz szczekac na wszystkich, poszukaj troche...
        To jest Bruno Senna na "Goodwood Festival of Speed 2006"
      • Gość: fan PISu a gdzie miszczowie kieryki meleksów z Cypru: IP: *.static.korbank.pl 30.06.09, 12:05
        Carlo Karski i jego kolega?
      • Gość: Lukasz Szopa Nie ten Senna na zdjeciu! IP: *.versanet.de 30.06.09, 12:21
        Drodzy Panstwo!
        Na zdjeciu obok artykulu wstawiono zdjecie nie Brunona Senny, a Ayrtona Senny,
        jego slynnego wujka! Chodzi o zdjecie z czarno-zlotym bolidem Lotusa z nr. 12,
        z 1986 roku!
        Bruno Senna nie tylko nigdy to tego bolida nie zasiadl, ale samego teamu nie
        ma juz od ponad 10 lat!
        • robur1978 Re: Nie ten Senna na zdjeciu! 30.06.09, 12:30
          Nie masz racji, to Bruno jadacy Lotusem swojego wujka. Wpisz sobie Bruno Senna w
          google images i sie sam przekonasz.
          Na pierwszy rzut oka widac, ze to nie Ayrton, bo Ayrton mial inny kask.
      • flamengista "Sportowo zapewne nie jest warta" 30.06.09, 12:34
        Danica Patrick od 4-5 lat jest w elicie IndyCar, w ostatnim roku zajęła w
        generalce 6 miejsce i wygrała pierwszy wyścig.

IndyCar poziomem aż tak bardzo nie odstaje od F1, więc Danica na pewno zasługuje
        na szansę. Czy - jeśli ją dostanie - tą szansę wykorzysta, to już inna sprawa.

Jestem jednak pewien, że gorsza od Nakajimy i Piqueta nie będzie.
      • Gość: miszcz Senna, Klien, Sato, Patrick... Nowi kierowcy Fo.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 11:57
        W Camposie najprawdopodobniej zobaczymy jednego, doświadczonego Hiszpana (a więc
        de la Rosa lub Gene - tester Ferrari) oraz Giorgio Pantano, który od dawna
        rozmawia na ten temat z Adrianem Camposem - szefem tegoż teamu. Sam Hiszpan
        twierdzi, że Włoch jest jednym z faworytów do kokpitu. Moim zdaniem zasługuje na
        angaż, m.in. z tego względu, że zwyciężył w GP2 oraz nie pokazał się jeszcze w
        F1 (w 2004 nie miał czym).

W USF1 z pewnością będziemy mieli przynajmniej jednego/jedną
        Amerykana/Amerykankę. Tą Amerykanką na pewno będzie Danicka Patrick. Zgadzam się
        z niektórymi, że jej angaż głównie jest z przyczyn marketingowych, ale tak czy
        inaczej fajnie byłoby zobaczyc kobietę w akcji. A nóż coś osiągnie! Z płci
        męskiej stawiałbym z kolei na Speeda (doświadczenie), Andrettiego oraz Rahala,
        młodziutkich gniewnych, którzy całkiem dobrze radzą sobie na owalach, jak
        również na normalnych torach. Myślę również, że Takuma Sato ma tam szansę
        zaistniec. Argumenty są proste - doświadczenie oraz kasa! Peter Windsor - jeden
        ze współwłaścicieli zespołu - stwierdził również, że chciałby do swojego kokpitu
        Rubensa Barrichello. Tak więc jeśli Brawn GP nie przedłuży z nim kontraktu, z
        pewnością nie powinien pozostac na lodzie.

W Manor Grand Prix (o ile oczywiście wystartuje, gdyż oni zgłosili się tylkjo i
        wyłącznie dzięki limitowi 40 mln budżetu, który jednak na ich nieszczęście
        przynajmniej do 2011 roku nie wejdzie w życie) prawdopodobnie zatrudni "Anta"
        lub Paffeta, którzy mają doświadczenie z bolidem. W roli drugiego drivera
        widziałbym Adama Carrolla lub Paula di Restę. Jednym słowem Brytyjka ekipa
        powinna zatrudnic brytyjskich kierowców. Tak przynajmniej mi się wydaje.

Jeśli chodzi o Bruno Sennę i Lucasa di Grassiego, na prawdę nie mam pojęcia,
        gdzie byliby przyjęci. Christian Klien i reszta również. Osobiście mi jest
        obojętne, kto zasiądzie do kokpitów. Z kierowców, których chciałbym widziec są
        tylko Senna, di Grassi i Pantano - nikt inny mnie nie interesuje. Dla mnie może
        nawet zadebiutowac Gaschnang, ale byleby dostali szansę kierowcy, którzy powinni
        ją dostac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka