Gość: con_game_master Erin Andrews i afera sportowo-medialna w Ameryc... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 12:36 gdzie ten nude movie? Odpowiedz Link Zgłoś
borys996 Co za chamstwo. 22.07.09, 13:07 Goście którzy zdecydowali o wyemitowaniu tego materiału powinni pójść siedzieć. Laska została zredukowana do poziomu obiektu seksualnego. Dla uciechy widzów potraktowano ją jak przedmiot, bez przejmowania się co ona będzie czuć po wyemitowaniu tego materiału. Mam nadzieję, że feministki i prawnicy ESPN dobiorą im się do skóry. Jeżeli ujdzie to im na sucho to "dziennikarze" zaczną myśleć, że są świętymi krowami, którym wszystko wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nebeska Re: Co za chamstwo. IP: *.adsl.alicedsl.de 22.07.09, 15:42 Urzywajac slowa "laska" tez ja redukujesz do przedmiotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenio Re: Co za chamstwo. IP: *.acn.waw.pl 23.07.09, 06:38 Zenio> Laska została zredukowana do poziomu obiektu > seksualnego. Dla uciechy widzów potraktowano ją jak przedmiotu Co innego wybranie jej "najseksowniejszym dziennikarzem sportowym" :) To wcale nie redukuje do poziomu obiektu seksualnego ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B-holder Erin Andrews i afera sportowo-medialna w Ameryc... IP: *.acn.waw.pl 22.07.09, 13:39 Film (ok. 9 MB) zrobiony jest komórką. Naga laska kręci sobie włosy lokówką przed lustrem. Nic nadzwyczajnego. No, może poza faktem, że bardzo śmiesznie się wygina oglądając swój tyłek. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezportek Degrengolada i upadek obyczaju IP: *.unassigned.ntelos.net 22.07.09, 14:01 Zaiste, wiele sie w amerykanskich mediach zmienilo na gorsze. Po nienawistej, chamskiej kampanii "wyborczej" lewackiego obamstwa nie ma juz granic przyzwoitosci. Co prawda, tabloidy w trodzaju NYT i gadzinowka CNN nie oburzaly sie, kiedy czerwone stacje pokazywaly dziwki i striptiserki ucharakteryzowane na Palin, a grzebanie szpicli ACLU w aktach rozwodowych i dokumentach medycznych Republikanow nie oburzalo chamstwa z lewej nogawki. Teraz, kiedy ktos dla paru groszy wykrecil podobny numer bez blogoslawienstwa ze strony czerwonego motlochu, nagle publika nie posiada sie z oburzenia. Hipokryzja ciemniakow, uciesznie rechoczacych gdy Perez Hilton uwali obsceniczny dowcip albo stara ciota Penn opluje znienawidzonych hetero, wylazi jak smrod z onucy, kiedy kto zmalpuje lewackie chamstwo bez pozytku dla lewackiej polityki. Tak chamom bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Jesli NYT i CNN to tabloidy,to ty jestes bezportek 22.07.09, 14:09 I za duzo tego lewactwa-dzieciaku...Prawda jest natomiast stwierdzenie,ze do dziennikarstwa TV trafiaja wylacznie ekskluzywne laski z cycem i piekna doopa.Tam przeciez nie mozg decyduje,a design. Odpowiedz Link Zgłoś
bolobolo3 Re: Degrengolada i upadek obyczaju 22.07.09, 14:12 nie sądzisz, że Twoja wypowiedź też jest trochę chamska ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X. Andrzej Re: Degrengolada i upadek obyczaju IP: *.acn.waw.pl 22.07.09, 14:37 Zaprawdę wielka jest nienawiść w sercu Twoim, synu (lub córko) Kościoła. To przez nią stajesz się podobny wrogom naszej katolickiej wiary. Zaufaj Najświętszej Panience i zawierz jej swoje smutki i zgryzoty poprzez modlitwę, a Ona z pewnością odwdzięczy Ci się łaską spokoju duszy. Odmów po trzykroć Litanię Loretańską, ten przepiękny hymn na cześć Maryi, wysławiający jej wielkie cnoty i przywileje, jakimi obdarzył Ją Bóg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalalala Gdzie jest to zdjecie? IP: *.adsl.alicedsl.de 22.07.09, 14:11 Gdzie jest to zdjecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anon delivers to nie zdjecie tylko film! IP: *.skomur.pl 22.07.09, 19:04 film trwa ok 5min [zalezy od strony z ktorej sie ja sciagnie] i nie za duzo na nim widac... tzn widac wszystko, ale niewyraznie, wiec ja bym jej z twarzy nie poznal... chcesz sciagnac? wejdz na 4chana [ www.4chan.org ], dzial "rapidshares" [ rs.4chan.org/ ] i wpisz odpowiednia fraze, to znajdziesz wszystko co chcesz. [tylko ostrzegam: 4chan wyzera mozg od srodka!] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szef Erin Andrews i afera sportowo-medialna w Ameryc... IP: *.range86-155.btcentralplus.com 22.07.09, 14:20 Niezla lala. Figurka jak sie patrzy. Prawdziwie edukacyjne video. Odpowiedz Link Zgłoś
muminos1975 Erin Andrews i afera sportowo-medialna w Ameryc... 22.07.09, 14:28 e tam, myślałem ze okaże sie facetem Odpowiedz Link Zgłoś
patryk_z_wawy Erin Andrews i afera sportowo-medialna w Ameryc... 22.07.09, 14:28 afera bylaby jeszcze wieksza, gdyby ta pani byla na tyle ladna, zeby zajmowac pierwsze miejsca w rankingach pieknosci, wydaje mi sie, ze cos ma z nosem nie tak i to jej szpeci twarz, jakby nie miala takich ladnych wlosow, to pomyslalbym, ze pracuje wieczorami na kasie w lidlu, takie artykuly mozecie dawac w serwisie plotkarskim, tutaj ludzie chca cos o prawdziwym sporcie przeczytac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krav335 Erin Andrews i afera sportowo-medialna w Ameryc... IP: 80.54.62.* 22.07.09, 15:18 Najseksowniejsze reporterki to te, które prezentują pogodę, jak np. na Weather Girls TV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vader przeciez to wszystko jedna wielka ustawka IP: *.lutn.cable.ntl.com 22.07.09, 15:36 przeciez to wszystko ustawka laska sie umowila z fotografem a tera podbija swoja cene wzbudzajac sensacje wszystko jest ustawione od poczatku do konca po co sie emocjonowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Hołota amerykanska! IP: *.ghnet.pl 22.07.09, 15:57 zenujacy kraj i cala ta ich kultura! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wax Re: Hołota amerykanska! IP: *.icpnet.pl 22.07.09, 16:36 raczej "kultura" robią im wodę z mózgu, zeby łatwiej było nimi kierować Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_666 Erin Andrews i afera sportowo-medialna w Ameryc... 22.07.09, 16:13 co ci amerykanie mają w głowach... jak dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herman Erin Andrews i afera sportowo-medialna w Ameryc... IP: *.kompus.3s.pl 22.07.09, 17:29 Do sadu i odszkodowanie od stacji 200 miliardow dolarow i bylby spokój ze szpiegowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burka burka IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.09, 19:59 wlasnie dlatego burka rozwiazalaby wszystkie problemy i trzeba ja wprowadzic ci hamerykance przestaja juz byc smieszni, sa zalosni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rea Erin Andrews i afera sportowo-medialna w Ameryc... IP: *.centertel.pl 22.07.09, 20:43 Rywalizacja rywalizacją, ale posunąć się do czegoś takiego!? Szczyt chamstwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fryzjer09 Erin Andrews i afera 22.07.09, 22:03 prawdopodobnie sam grossman ja nagral i wspolnota.. a teraz udaje... Odpowiedz Link Zgłoś
georgeb Erin Andrews i afera sportowo-medialna w Ameryc... 22.07.09, 22:53 Coś mi tu śmierdzi kontrolowaną aferą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cham Erin Andrews i afera sportowo-medialna w Ameryc... IP: *.icpnet.pl 23.07.09, 09:21 chamstwo pierwszej klasy! ale i... jestem rozczarowany skala depilacji :D Odpowiedz Link Zgłoś