Gość: muvon200 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 09:07 Oby nic mu się nie stało i oby nie było potrzeby wygrywania meczu we Wrocu. Jeśli nie będzie wałków to będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kid_cassidy Re: Jonsson się wypierniczył 29.07.09, 09:48 wygrywania meczu we Wrocławiu? hehehehehe, niezła megalomania może na ćwierćfianł mentalnie juz sie nastawcie heheh Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Jonsson się wypierniczył 29.07.09, 10:02 Co Ty pierniczysz? Jaka megalomania? Jeśli zrobicie wałek z Gdańskiem i Czewa to samo z Wrocem to nie zostanie nam nic innego jak walczyć o zwycięstwo we Wrocu. Czy to jest megalomania? Byłaby gdybym napisał "Rozwealimy Wroca w niedzielę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Jonsson się wypierniczył IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 12:01 Wokół wrocławskiego żużla zaczął od jakiegoś czasu znów krążyć "obrońca piłkarskiej praworządności" więc wszystkiego najgorszego można się spodziewać. Mam jednak nadzieję, że zarówno w Częstochowie nie będzie wała jak i a Jonssonem skończy się na strachu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonasz Re: Jonsson się wypierniczył IP: *.aster.pl 29.07.09, 13:50 Jak donosi prasa Ajajkowi nic sie nie stało. Tylko plecki w okolicy tyłka go bolą. Więc do Wrocka pojedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Jonsson się wypierniczył 29.07.09, 13:53 Tylko jak na tym kartoflisku pojedzie? Cieślak będzie bezwzględny. Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: Jonsson się wypierniczył 29.07.09, 14:34 muvon200 napisał: > Tylko jak na tym kartoflisku pojedzie? Cieślak będzie bezwzględny. N ie ma to jak spiskowa teorii dziejów: "wszyscy na wspaniałą Polonię". Tymczasem siła klubu podobna jak Atlasu, z tym, że więcej szczęścia w tym roku miał klub z Bydgoszczy. Chyba nikt nie wątpi w to, ze Polonia nie miała prawa wygra meczu z Czwą, a wygrała! Gdyby i Atlasowi dane było jeździ z Włókniarzem w takim składzie sytuacja w tabeli wyglądałaby z pewnością inaczej. Gdybym chciał podobnie rozumować jak niektórzy kibice z Bydzi już po tym sławetnym meczu wrzeszczałbym o wałkach, ale swoje przeżyłem i mam dystans do takich sytuacji. Atlas oczywiście przegra w Częstochowie, bo i czemu miałby wygrać, jeżdżąc do tego bez Jelenia. Może to nie jest "AS", ale nie junior i nie Nicholls. Ewentualna wygrana Atlasa we Wrocławiu będzie miała znaczenie już tylko prestiżowe. Spokoju życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
city_blue Re: To wam doope złoją.Wrocek juz zaciera rece 29.07.09, 14:40 Pozniej dostaniecie 2x łomot od Torunia.Tak sie zakonczy ta nieprawdopodobna historia. Odpowiedz Link Zgłoś
czawez Re: Jonsson się wypierniczył 29.07.09, 17:42 Drogi Cancaro, Jak mawiał trener Górski:"do póki piłka w grze". Więc gratulacji jeszcze w Bydgoszczy nie przyjmujemy. Czekamy do niedzieli. Co do Częstochowy to słyszałem, że Mr.Nichols tez nie pojedzie, bo ma mecz w Anglii. Ale nie potrafie tego potwierdzić, to tylko plota. Co do szczęścia, to sprzyja ono lepszym! a przy ewidentnym pechu nikt nic nie wygra. A co do składu Włókniarza, to najwięcj zyskał Gdańsk. Przy teoretycznym założeniu, że Sparta spada, to najmniejsza strata do ekstraligi. W Bydgoszczy w czasie jednego biegu bywa więcej walki i mijanek na dystansie niż we Wrocku przez całe zawody! A Jason, Janowski i nawet Jędrzejak na 100% znajdą pracodawcę w extra. Także bez Wrocka może być tylko ciekawiej. Sorry nie chcę wzbudzać animozji, ale takie jest moje zdanie. Tak jak zaznaczyłem jeszcze wszystko może się wydarzyć i być może Sparta się utrzyma. Ciekawe czy Atlas jest gotowy sponsorować drużynę w pierwszej lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: Jonsson się wypierniczył 29.07.09, 18:14 czawez napisał: > W Bydgoszczy w czasie jednego biegu bywa więcej walki i mijanek na >dystansie niż we Wrocku przez całe zawody! Widziałeś czy powtarzasz zasłyszane opinie? Często są one krzywdzące dla wrocławskiego speedway'a. Niestety, upubliczniają je wrocławscy pismacy. Ile razy byłeś we Wrocku na meczu? Oglądam ligę w TV i stwierdzam, że liczba "mijanek" na innych stadionach nie odbiega od średniej we Wrocławiu. A że nie ma ich tyle ile by się chciało? Nie oczekujmy, że juniorzy będą mijać Rudego, albo że Rudy przegra z nimi strat. Zresztą wielokrotnie pokazał, że na wrocławskim torze da się wyprzedzać i nie tylko on. Czynią to także przyjezdni, no ale jak mawiał Pazura w "Sztosie": "pić to trza umić". >A Jason, Janowski i nawet Jędrzejak na 100% znajdą pracodawcę w > extra. W to nie wątpię! To markowi zawodnicy. > Także bez Wrocka może być tylko ciekawiej. E-liga bez Wrocławia ciekawsza? Może! Ugruntuje to jednak opinię speedway'a jako dyscypliny zaściankowej, niszowej, niepopularnej w dużych miastach. Po spadku Wrocławia największym miastem e-ligi będzie 450tys. Gdańsk. Sorry nie > chcę wzbudzać animozji, ale takie jest moje zdanie. Tak jak > zaznaczyłem jeszcze wszystko może się wydarzyć i być może Sparta > się utrzyma. Spadek Atlasu oznacza koniec żużla w tym mieście. Już dziś trudno przyciągnąć na trybuny więcej niż 10 tys. kibiców. Miasto interesuje tylko to co zielone (barwy piłkarskiego "Śląska") i co kopie gałę. > Ciekawe czy Atlas jest gotowy sponsorować drużynę w pierwszej lidze. Mnie ciekawi co innego. Crump w tym roku podpisał kontrakt na dwa lata, Co dalej? Podobno taki sam podpisał Janowski. Crumpa sponsoruje w ramach indywidualnego kontraktu firma Hasco-lek. Czy Atlas się wycofa? Chyba tak. Już sponsoruje koszykarską drużynę z Ostrowa. No cóż przyjdzie jeździć na mecze do Opola lub do Rawicza. Odpowiedz Link Zgłoś
czawez Re: Jonsson się wypierniczył 29.07.09, 19:19 No właśnie widziałem. Byłem z Polonią dwa razy, w 2007 i 2006 roku. Widziałem kilka GP w telewizji. To moja opinia. Co do meczu ligowego to nawet Andersen nie mógł nikogo minać po przegranym starcie i pierwszym łuku. Jedyne mijanki to Crump z czwartego na pierwsze i Buczek w 14 biegu na samej kresce minął zaskoczonego Gapińskiego. Reszta to nuda. Te biegi, które wygrała Polonia również roztrzygały się na pierwszym łuku. Co do kontraktów na 2 lata to przy braku strategicznego sponsora może byc żródło dochodu z "odstępnego". Ale mówię, jeszcze Cieślak coś wymyśli. Częstochowę zna na wylot! Jako bydgoszczanin tego się boję. A Polonia nie wygra we Wrocławiu! Ostatnimi laty wyjątkowo dajemy ciała na przyczepnych torach. Także do póki kręcą się kółka... Wrocław bez speedway'a? Cięzko to sobie wyobrazić, ale przecież Śląsk w koszykówce zniknął w ciągu tygodnia! Jeszcze w Bydgoszczy grali sparing z Prokomem a po kilku dniach upadek klubu. Dla mnie to był szok! Odpowiedz Link Zgłoś
leon_ze_zawodufki Re: Jonsson się wypierniczył 30.07.09, 14:38 > Widziałeś czy powtarzasz zasłyszane opinie? Często są one krzywdzące dla > wrocławskiego speedway'a. Niestety, upubliczniają je wrocławscy pismacy. Ile > razy byłeś we Wrocku na meczu? Oglądam ligę w TV i stwierdzam, że liczba > "mijanek" na innych stadionach nie odbiega od średniej we Wrocławiu Tak się składa, że mam okazję w ostatnim czasie ogladac mecze Atlasu ponieważ "chwilowo" zamieszkuję we Wrocku i porównując to do tego co się dzieje w Bydgoszczy czy Toruniu to niebo a ziemia - DOSŁOWNIE. Jestem fanem żużla od dziecka, ale na meczach Atlasu można dosłownie zasnąc z nudów, ale to oczywiście zasługa pana Marka C. Nie oczekujmy, że juniorzy będą mijać Rudego, albo > że Rudy przegra z nimi strat. Zresztą wielokrotnie pokazał, że na wrocławskim > torze da się wyprzedzać i nie tylko on. Czynią to także przyjezdni, no ale jak > mawiał Pazura w "Sztosie": "pić to trza umić". Dziwne, że wszyscy potrafią "pić" wszędzie tylko nie we Wrocławiu. > E-liga bez Wrocławia ciekawsza? Może! Ugruntuje to jednak opinię speedway'a jak > o > dyscypliny zaściankowej, niszowej, niepopularnej w dużych miastach ...a jak oceniasz popularnośc speedwaya we Wrocławiu, moim zdaniem to Właśnie jest doskonałym przykładem tworzenia ze speedwaya sportu zasciankowego, w innych miastach popularnośc tego sportu jest znacznie większa natomiast we Wrocławiu z roku na rok maleje. Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: Jonsson się wypierniczył 30.07.09, 19:50 Tak się składa moi Panowie, ze dysponuję nagraniem z ubiegłorocznego Złotego Kasku. Podajcie adresy na moją skrzynkę: cancro@gazeta.pl. Na płytkę i znaczek pocztowy jeszcze mnie stać! A co! Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: Jonsson się wypierniczył 30.07.09, 19:58 leon_ze_zawodufki napisał: > Dziwne, że wszyscy potrafią "pić" wszędzie tylko nie we Wrocławiu. Domagam się obiektywizmu! W tym sezonie jak dotąd tylko Toruń i Leszno pokazały, że potrafią "pić" (prawie) wszędzie. M.in. Polonia i Atlas pokazały, że nie potrafią tego (prawie) nigdzie! > ...a jak oceniasz popularnośc speedwaya we Wrocławiu, moim zdaniem > to Właśnie jest doskonałym przykładem tworzenia ze speedwaya sportu > zasciankowego, w innych miastach popularnośc tego sportu jest > znacznie większa natomiast we Wrocławiu z roku na rok maleje. Tu masz rację! Wrocław to jednak specyficzne w tym względzie miasto. Tu nie chodzi się na nic. Nawet I-ligowa kopanka gromadzi porównywalną widownię co żużel. Natomiast argument, że jest mniej popularny niż w Lesznie czy Zielonej Górze odrzucam. Na co jeszcze można tam chodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
leon_ze_zawodufki Re: Jonsson się wypierniczył 31.07.09, 20:31 cancro napisał: > Domagam się obiektywizmu! W tym sezonie jak dotąd tylko Toruń i Leszno pokazały > że potrafią "pić" (prawie) wszędzie. M.in. Polonia i Atlas pokazały, że nie > potrafią tego (prawie) nigdzie! No własnie Cancro, Toruń który potrafi "pic" prawie wszędzie nie potrafił tego we Wrocku, pamiętasz ile mijanek naliczono w całym meczu? zaledwie 2 (DWIE), więc na takiego "pijaka" jak Unibax to zdecydowanie za mało z innymi zespołami naprawdę wygląda to podobnie. Jeśli chodzi o moją opinię to jestem zadowolony, że Atlas opuści szeregi ekstraligi, ponieważ poprostu sie do niej nie nadaje, dlaczego? 1. Bardzo niskie zainteresowanie tym sportem w mieście www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/07/31/frekwencja-na-stadionach-zuzlowych-po-xii-i-xiii-kolejce/ Połowa klubów ligi słabszej ma lepsza frekwencję 2. Brak szkolenia i rozwoju zawodników w klubie www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/07/31/tabele-mdmp-po-3-rundzie/ jak widac kluby najnizszej ligii speedwaya mają lepsza grupę juniorów niż Atlas (Atlasu nie ma wogóle w rozgrywkach MDMP) 3. Mecze na niskim poziomie (mijanie, walka itp.) Analizując powyższe czynniki żużel we Wrocławiu nie jest w stanie zainteresowac osób zewnetrznych (sponsorów, kibiców, a nawet osoby chętne do uprawiania tego sportu w mieście), czyli niskie warunki rozwoju tej dyscypliny w mieście Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: Jonsson się wypierniczył 01.08.09, 16:10 leon_ze_zawodufki napisał: > No własnie Cancro, Toruń który potrafi "pic" prawie wszędzie nie > potrafił tego we Wrocku, pamiętasz ile mijanek naliczono w całym > meczu? zaledwie 2 (DWIE), więc na takiego "pijaka" jak Unibax to > zdecydowanie za mało z innymi zespołami naprawdę wygląda to podobnie. Zawsze zazdrościłem ludziom, którzy potrafili policzyć ile w meczu było mijanek, upadków, kto komu pokazał "fucka" itp. duperele. Nie potrafią jednak zauważyć, że jazda jest niemal przez cały czas w kontakcie "łokciowym", że atakowany na każdym z łuków odpiera ataki rywala, że walka często idzie dosłownie na łokcie. Tego z kolei tym ludziom nie zazdroszczę. > Jeśli chodzi o moją opinię to jestem zadowolony, że Atlas opuści > szeregi ekstraligi, ponieważ poprostu sie do niej nie nadaje, > dlaczego? > > 1. Bardzo niskie zainteresowanie tym sportem w mieście > www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/07/31/frekwencja-na-stadionach-zuzlowych-po-xii-i-xiii-kolejce/ I co z tego? Też mi argument! > Połowa klubów ligi słabszej ma lepsza frekwencję Byłbym wdzięczny za jakiś link, czy rzeczowe wyliczenie. W ten sposób powielasz stereotypy. > 2. Brak szkolenia i rozwoju zawodników w klubie > www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/07/31/tabele-mdmp-po-3-rundzie/ wroclaw.naszemiasto.pl/sport/1029533.html Od dawna wklejam linki i argumentuję, że klub, który w ciągu roku nie wychowa choć jednego juniora nie ma prawa kontraktować obcokrajowców. Jak zapewne wiesz obcokrajowcy w Atlasie jeżdżą. Chyba skopiuje sobie ten fragment mojego posta i będę go wklejał, zamiast pisać na nowo co pół roku. > jak widac kluby najnizszej ligii speedwaya mają lepsza grupę > juniorów niż Atlas (Atlasu nie ma wogóle w rozgrywkach MDMP) A to już inna para kaloszy.Janowski trafia się raz na 20 lat. Co jest w Toruniu? Od Miedzińskiego i Ząbika nie pojawił się tam utalentowany wychowanek. A w Bydgoszczy kto? Siopek?! Gdyby to było kryterium jazdy w e-lidze, spaś musiałoby 70% klubów! > 3. Mecze na niskim poziomie (mijanie, walka itp.) To twoja subiektywna ocena. 7-8 tys. kibiców na meczu uważa inaczej. > Analizując powyższe czynniki żużel we Wrocławiu nie jest w stanie > zainteresowac osób zewnetrznych (sponsorów, kibiców, a nawet osoby > chętne do uprawiania tego sportu w mieście), Jasne! Dotychczas zarząd klubu żebrał pod kościołami żeby uzbierac na kontrakty dla Crumpa i pozostałych. Zastanów się co piszesz! czyli niskie warunki > rozwoju tej dyscypliny w mieście Co to są niskie, a co wysokie warunki rozwoju sportu? Może stadion powinien być na górce?:-p Przypomnij sobie dwa sezony temu taka padczka była w Bydgoszczy. Nikt z kibiców Polonii nie przyjmował jednak do wiadomości, że ten klub nie nadaje się do e-ligi. Oj Leonie, coś mi się wydaje, że na siłę szukasz argumentów by uzasadnić zwykłą ludzką niechęć do klubu z Wrocławia. Rozumiem, nie lubisz pana Ruski i jego partnerki p. Kloc.Ja też tej pani nie lobię, ale staram się by obiektywny. W końcu komu mam kibicować, Rzeszowowi? Odpowiedz Link Zgłoś
leon_ze_zawodufki Re: Jonsson się wypierniczył 01.08.09, 22:42 cancro napisał: > Zawsze zazdrościłem ludziom, którzy potrafili policzyć ile w meczu było mijanek > , upadków, kto komu pokazał "fucka" itp. duperele. Nie potrafią jednak zauważyć > , że jazda jest niemal przez cały czas w kontakcie "łokciowym", że atakowany na > każdym z łuków odpiera ataki rywala, że walka często idzie dosłownie na łokcie > . Tego z kolei tym ludziom nie zazdroszczę. kontakcie łokciowym???? Bez urazy Cancro, ale w takim razie chyba wasi zawodnicy mają dwudziestometrowe łokcie. Mieszkając w Toruniu jeździłem także na wiele wyjazdów i naprawdę to co się widzi na innych torach porównując do Wrocka to niebo, a ziemia. Powaga, oczywiście nie musisz się zgadzac z moją opinią, ale naprawdę mam skalę porównawczą. Kiedy zacząłem chodzic na mecze we Wrocku po przeprowadzce(rekreacyjnie) przecierałem oczy ze zdumienia jak można ogladac takie nudne zawody, aż wreszcie przestałem odwiedza stadion olimpijski i to samo dzieje sie prawdopodobnie z wieloma uczestnikami tej imprezy - dlatego frekwencja jest jaka jest i sie naprawdę nie dziwię > > Jeśli chodzi o moją opinię to jestem zadowolony, że Atlas opuści > > szeregi ekstraligi, ponieważ poprostu sie do niej nie nadaje, > > dlaczego? > > > > 1. Bardzo niskie zainteresowanie tym sportem w mieście > > www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/07/31/frekwencja-na-stadionach-zuzlowych-po-xii-i-xiii-kolejce/ > > I co z tego? Też mi argument! wg. mnie argument! jedno jest zauważalne - tam gdzie wychowankowie i stały skład tam zazwyczaj wysoka frekwencja - oczywiście to jeden z kilku czynników > > > Połowa klubów ligi słabszej ma lepsza frekwencję > > Byłbym wdzięczny za jakiś link, czy rzeczowe wyliczenie. W ten sposób powielasz No przecież masz link podany, wystarczy przesunąc suwak w dół (na 1 ligę - 4 z 8 zespołów mają w sezonie lepszą frekwencję niż Atlas) > stereotypy. > > > 2. Brak szkolenia i rozwoju zawodników w klubie > > www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/07/31/tabele-mdmp-po-3-rundzie/ > > wroclaw.naszemiasto.pl/sport/1029533.html > Od dawna wklejam linki i argumentuję, że klub, który w ciągu roku nie wychowa c > hoć jednego juniora nie ma prawa kontraktować obcokrajowców. Jak zapewne wiesz > obcokrajowcy w Atlasie jeżdżą. Chyba skopiuje sobie ten fragment mojego posta i > będę go wklejał, zamiast pisać na nowo co pół roku. no to gratulacje, uważam że zdanie licencji przez 2 wrocławskich adeptów to największy sukces młodzieżowy atlasu w obszarze młodzieżowym w 2009 roku ...jak napisano "obaj chłopcy istotnie prezentowali się nienagannie. Tym bardziej że wystąpili w nowych klubowych kevlarach, a i porządne obszycia na motocykle się znalazły." ...a niech mnie... tarcze na kole mieli też? ...a może dzwonek na kierownicy? > > > jak widac kluby najnizszej ligii speedwaya mają lepsza grupę > > juniorów niż Atlas (Atlasu nie ma wogóle w rozgrywkach MDMP) > > A to już inna para kaloszy.Janowski trafia się raz na 20 lat. Co jest w Toruniu > ? Od Miedzińskiego i Ząbika nie pojawił się tam utalentowany wychowanek. A w By > dgoszczy kto? Siopek?! Gdyby to było kryterium jazdy w e-lidze, spaś musiałoby > 70% klubów! tylko co zrobic, żeby taki Janowski zamiast raz na 20 lat pojawiał sie raz na 3-4 lata - niestety klub się nad tym nie zastanawia raczej .. nie mówię o kryteriach jazdy w ekstralidze, tylko rozwoju młodzieży w klubie. Wystaw mi 4 juniorów Atlasu przeciwko 4 juniorom Krosna - nawet im nie pierdną na starcie wrocławianie i oto mi tutaj chodzi > > 3. Mecze na niskim poziomie (mijanie, walka itp.) > > To twoja subiektywna ocena. 7-8 tys. kibiców na meczu uważa inaczej. 7-8 tys. to bardzo mało w przypadku ekstraligi, ci co uważają inaczej poprostu nie przychodzą na stadion, a mogłoby byc 10-12 tys, w końcu stadion jest bardzo pojemny, a młodzieży w mieście full Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: Jonsson się wypierniczył 03.08.09, 10:24 leon_ze_zawodufki napisał: > wg. mnie argument! No dobra! To ja uważam, że z ligi powinien spaść Toruń, bo: 1. Stadion jest położony na lewym brzegu Wisły a większa cześć Torunia leży na prawym. W związku z tum "prawobrzeżni" torunianie mają utrudniony dostęp do zawodów. To samo dotyczy mieszkańców polski na wschód od Wisły. 2 W Toruniu ma swą siedzibę o. Rydzyk. :-P Uważam, że powyższe argumenty są równie sensowne jak twój o małej liczbie kibiców. zresztą jeśli przeanalizujesz wklejony link to zobaczysz, że w Częstochowie kibice przychodzą w podobnej liczbie, mimo to nie domagasz się spadku tej drużyny. > > > jak widac kluby najnizszej ligii speedwaya mają lepsza grupę > > > juniorów niż Atlas (Atlasu nie ma wogóle w rozgrywkach MDMP) wroclaw.naszemiasto.pl/sport/1031822.html Liga z udziałem młodzieżowców Wrocławia jutro o 17.30. Zapraszam, może zdążysz! A potem na kufelek do rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
leon_ze_zawodufki Re: Jonsson się wypierniczył 04.08.09, 02:17 cancro napisał: > leon_ze_zawodufki napisał: > > > wg. mnie argument! > > No dobra! To ja uważam, że z ligi powinien spaść Toruń, bo: > 1. Stadion jest położony na lewym brzegu Wisły a większa cześć Torunia leży na > prawym. W związku z tum "prawobrzeżni" torunianie mają utrudniony dostęp do > zawodów. To samo dotyczy mieszkańców polski na wschód od Wisły. > 2 W Toruniu ma swą siedzibę o. Rydzyk. :-P Masz w 100% rację, przekonałeś mnie, od dzisiaj kibicuję Atlasowi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: Jonsson się wypierniczył 04.08.09, 08:30 leon_ze_zawodufki napisał: > Masz w 100% rację, przekonałeś mnie, od dzisiaj kibicuję Atlasowi ;) Uffff! Było ciężko, ale się opłaciło. :-P Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Jonsson się wypierniczył IP: 195.85.249.* 05.08.09, 16:21 jak tak idze te Wasze teksty, to raczej do porozumienia nie dojdziecie:) ale poziom wypowiedzi jest duzo wyzszy niz na pilce noznej:) ja osobiscie kibicuje unii leszno, bo tam mam rodzine. bylem ostatnio na finale druzynowego pucharu swiata i bylo super. a co do Waszych wypowiedzi - moim zdaniem ilosc kibicow nie ma znaczenia - moze byc duzo kibicow, a slaby zespol, moze byc odwrotnie, itd. to zalezy od historii, od ilosci innych dyscyplin w danym miescie, itd. w takim lesznie nie ma na co innego pojsc. no moze poza koszykowka kobiet, ktora - umowmy sie - zbyt popularna nie jest. a w takim wrocku byla koszykowna na bardzo dobrym poziomie, sa miernoty pilkarze, ale dyscyplina popularna. wiec ilosc kibicow nie ma znaczenia. natomiast w jednym nalezy sie zgodzic - moim zdaniem wszystkie kluby powinny pracowac z wychowankami. i Oni powinni jechac nie jeden, a dwa wyscigi. i zadnych rezerw w takich biegach. pozdrawiam abc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniu Gustafsson Re: Jonsson się wypierniczył IP: 77.255.20.* 10.09.09, 10:55 kid_cassidy napisał: > hehehehehe, niezła megalomania > może na ćwierćfianł mentalnie juz sie nastawcie heheh > LOL Odpowiedz Link Zgłoś
czawez film 01.08.09, 13:57 svtplay.se/v/1640780/motor/har_kraschar_jonsson_i_malilla Od krawężnika: Zengota, Miedziński, Jonsson, King. Odpowiedz Link Zgłoś