Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tomek G. na 100% odchodzi z BTŻu !!!

IP: *.hipernet.ras.pl 29.12.03, 23:02
    Wiem tylko tyle, że TG odejdzie na 100 % z BTŻu !!! Tą wiadomość przekazał
    bliskiemu qmplowi sam TG ! To już nie są żadne żarty ! Jeśli można obstawiać
    tą opcję w TotoMix'ie to dajcie cynka !!! Sami zobaczycie i usłyszycie 2
    stycznia, jeśli TG nie przełoży terminu na później =) Zgadzam się z opiniami,
    że TG chciał mieć spokojne święta i sylwka ! Przecież blisko jego domeczku
    tydzień temu przy ul. Grajewskiej w nocy gangterzy wrzucili do domu
    dyrektorki Urzędu Kontroli Skarbowej podpalony kanister benzyny ! A
    jego "bliźniak" przy Spacerowej ** (nie będę taki i nie podam numeru :D) mógł
    się stać jeszcze bardziej smaczniejszym kąskiem dla bandytów (lub
    terrorystów). A tak święta i sylwek bezpieczny ...
    Wiadomo już dlaczego TG buduje sobie nową chacjędę na zamkniętym osiedlu w
    Niemczu. Współczuję ochronie tego osiedla :D
    Już nie będzie okrzyków i transparentów: "Tomek, Tomek G., Tomek Golob -
    ole!" oraz "Nie ma lepszego od Tomka naszego" ;(;(;(
    Ogromne brawa dla kibiców, którzy organizowali zbiórkę pieniędzy i wogóle !
    To są dopiero kibice ! Jak już ktoś pisał na forum, nikt z maszerujących
    przed każdym meczem na trybunę główną nie zainteresował się tym. Tak naprawdę
    nic to by jednak nie pomogło. Tomek ogląda się teraz tylko za kasą. W Bydzi
    za dużo nie zarobił, a kariera jest bliższą końcowi niż początkowi ...
    Smutne, ale prawdziwe. Nie załamujmy się jednak i bądźby w tych trudnych
    czasach z Polonią !!! Działacze nie są niczemu winni. Taką sytuację
    wypracowali Jasiakiewicz, Gruszka, Różycki, Chyliński i s-ka ! Dlaczego nikt
    nie wyżywa się na tych dziadach ?! Takich bankietów co oni organizowali nie
    powstydziłby się sam Tiger Woods ...
    Bierzmy sięwięc w garść. Zostały jeszcze 2 miesiące na kompletowanie składów.
    Warto jest powalczyć o utrzymanie się w extralidze, a kibice proszeni są o
    dalszy doping jak w latach wcześniejszych. Zobaczymy kto jest prawdziwym
    kibicem Polonii ...
    Obserwuj wątek
      • Gość: kibic Re: Tomek G. na 100% odchodzi z BTŻu !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.03, 09:11
        Zgadzam sie z Tobą. Gollob odracza powiadomienie kibicow bo boi sie
        terrorystow. Ja sie mu nie dziwie, Osama bin Laden od lat planuje wysadzenie
        Golloba w powietrze
        • Gość: Siodziu Co za głupoty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 09:22
          Kolejny "Nostradamus" !!!!!!!!!!!!Jeden juz pisał, że ma info od Malaka że
          gollob zostaje, a teraz to!!!!!!!!!!dlaczego Gollob okłamał Malaka :-)
          • m0nk Re: Co za głupoty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.12.03, 10:25
            nostradamus ma racje. mam podobne info. sorry, ze nie moge podac zrodla,
            mozecie mi zaufac albo nie.
            • Gość: Siodziu Re: Co za głupoty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 10:48
              Jeżeli m0nk tak napisał to musi byc prawda!!!!!!!!!
              • Gość: Bromberg Re: Co za głupoty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.hipernet.ras.pl 30.12.03, 11:06
                No i co Siodziu =) "Nostradamus" i mOnk mają rację ! Niedługo się o tym
                przekonasz ...
      • Gość: olek Re: Tomek G. na 100% odchodzi z BTŻu !!! IP: *.awacom.pl 30.12.03, 11:07
        kontraków nie podpisze gollob jagus i bajerski to mówie ja i dombrowicz niech
        wsiada na taczke i wraca z skad przybyl niech czysci fugi w kosciele na osowej.
        i wogóle niech sie zajmie tym co do niego nalezy a nie ciągle szuka afer...
        nazekal ze jasiakiewicz cos kombinowal z polonia a teraz sam tak samo z panem
        obremskim kombinuje w astorii
      • Gość: tez olek Re: Tomek G. na 100% odchodzi z BTŻu !!! IP: *.awacom.pl 30.12.03, 11:12
        jaki jasiakiewicz? byl jasiakiewicz byl mistrz polski za rok nie bedzie
        polonii bo dombrowicz i obremski to fanatycy koszykówki i siatkówki zuzlowi
        tylko przeszkadza bo boi sie ludu bo jak nie to zrobilby to samo co z sekcja
        pilki
        • m0nk Re: Tomek G. na 100% odchodzi z BTŻu !!! 30.12.03, 14:38
          ta informacja, ktora podalem miala miejsce jeszcze przed oferta Bonka ale to
          nie jest istotne. mnie zdziwilia tylko determinacja Tomka - tego sie nie
          spodziewalem.
      • Gość: Bromberg Re: Tomek G. na 100% odchodzi z BTŻu !!! IP: *.hipernet.ras.pl 30.12.03, 14:38
        Przed chwilą dalej szukałem mojego psa (temat w ogólnym forum Gazety
        Bydgoszcz). Niestety bez skutków :( Jeździłem z bratem i kolegą rowerem. Zaczął
        śnieg padać, więc utrudniało widoczność.
        Przejeżdżałem także ul. Przemyską obok garażu TG (wiadomo co tam chowa :P).
        Przed tymże garażem stał gollobowy Mercedes Sprinter, wysłużony Mercedes papy
        oraz jeszcze jakaś furgonetka. Gdy wjechaliśmy na Spacerową to wyszli z garażu
        i podjechali pod dom Tomka, gdzie wszyscy weszli. Kryją się przed bydgoskimi
        kibicami :D Ale przed bydgoskimi kibicami nie ma tajemnic ...
        • sdb Re: Tomek G. na 100% odchodzi z BTŻu !!! 30.12.03, 15:55
          ja chrzanie jak ci kibice musza go kochac skoro boi sie ze spala mu dom... z
          Holta w Czewie byly takie same glosy ale to nie sa wyjatki- czesto zawodnik
          ubostwiany staje sie dla niektorych znienawidzonym wrogiem nr 1
        • Gość: Siodziu Tomkowi sie oberwie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 17:15
          Zanim zaczniecie mnie bluzgać przeczytajcie. Słyszałem, że kilka lat temu zanim
          Tomek był aż tak popluarny dostał po ryju od kogoś. Nie byłem świadkiem, ale
          słyszałem od kogos kto tam był. Jest to osoba wiarygodna. Nie życzę Tomkowi aby
          sytuacja sie powtórzyła...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka