Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

World Grand Prix: Polska - Holandia na żywo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 11:33
    A ja postawiłem tysiaka na Tajki i Holenderki i sobie spokojnie
    oglądam jak "moje dziewczyny" niszczą te słabe Polki. Do boju..
    Obserwuj wątek
      • Gość: Misiek Holandia v Farmutil Pila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 12:00
        Na parkiecie same ulubienice Matlaka. Trener chyba jednak nie
        wypromuje żadnej zawodniczki. No chyba że chodzi o magazyn dla panów.
      • Gość: Manarinio Polki potrafią!! ME nasze!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 12:22
        A co nie gramy w Polsce?!!
      • Gość: kibic Jakieś wytłumaczenie zawsze się znajdzie...ŻENADA! IP: *.promax.media.pl 14.08.09, 12:27
        niech wracają do Polski i nie przynoszą wstydu w świecie i to
        jeszcze za państwowe czyli nasze pieniądze...
      • Gość: PabloZet World Grand Prix: Polska - Holandia 0:3. Holend... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.09, 12:29
        Dlaczego na tablicy jest wciąż wynik 0-2...???
        • Gość: . Re: World Grand Prix: Polska - Holandia 0:3. Hole IP: *.chello.pl 14.08.09, 12:53
          Matlak ty nieudaczniku. Co zrobiłś z naszymi dziewczynami?
      • Gość: Jac World Grand Prix: Polska - Holandia 0:3. Holend... IP: *.toya.net.pl 14.08.09, 12:53
        Zenujacy poziom w kazdym elemencie gry
        • Gość: zdruzgotany Re: World Grand Prix: Polska - Holandia 0:3. Hole IP: *.chello.pl 14.08.09, 13:01
          dlaczego one są tak dramatycznie słabe? oglądanie ich gry to
          bezustanne cierpienie... nie wiem czy da się gorzej grać w
          siatkówkę...
      • Gość: ja World Grand Prix: Polska - Holandia 0:3. Holend... IP: *.retsat1.com.pl 14.08.09, 13:07
        kilka z nich to fajne dupcie ale na tym kończą się atuty - zapomniały, że to
        siatkówka a nie zawody jędrnych pośladków - wracajcie do kraju, dajcie sobie
        spokój z grą, nie osłabiajcie nas. żenada !!!!!
      • zebrzec to turniej towarzyski, KASA ! 14.08.09, 13:07
        najwazniejsze sa eliminacje mistrzostw i ich finały, olimpiady!!!
      • Gość: bobo59 World Grand Prix: Polska - Holandia 0:3. Holend... IP: *.net.stream.pl 14.08.09, 14:09
        Podobno miało być coraz lepiej. Kielce : POL - HOL 0:3 (do 23, 20 i 21), Hong Kong : POL - HOL 0:3 (do 17, 17, 13). Co innego widać co innego słychać. Jak w DTV za minionych czasów. Żenada.
      • zibi4791 World Grand Prix: Polska - Holandia 0:3. Holend... 14.08.09, 16:46
        Czyż One nie są cudowne - te nasze ZŁOTKA .
        Tylko do ziemi żeby nam kto je nie ukradł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka