Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Berlin 2009. Włodarczyk: Nie wiem ile mogłabym ...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 09:32
    Polska szkoła rzutów. To się nie wzięło znikąd. Znakomici trenerzy
    doprowadzili kolejne pokolenie do wybitnych wyników. Teraz czekamy
    na serię kłótni i waśni jak to w szlacheckiej polsce bywało.
    Nadszedł juz czas by wszystko po Polsku roz.....lić i pogonić za
    granicę tych "mądrali" co wyniki pomogli zrobić.
    Obserwuj wątek
      • Gość: B-22 Niemiecka elegancja sportowa .. wobec Wlodarczyk IP: *.adsl.alicedsl.de 23.08.09, 09:41
        Najpierw podczas transmisji na zywo niemiecka telewizja ZDF wolala
        pokazywac kwalifikacje sztafet a nie rzut Polski. Powtorzyli go z
        dwuminutowym opoznieniem i tylko na sekunde pokazali.

Dzisiaj prasa niemiecka nie posiweca 3 rekordowi swiata- na
        Mistrzostwach swiata - zadnego artykulu. sa tylko wzmianki
        jednozdaniowe- w artykule o srebrze Niemki- takie niemieckie
        pocziucie soportowegho fair play. Der Spiegel- wspomina na kocu
        artykulu jednym zdaniem o Wlodarczyk, a FAZ - najpowazniejsza
        konserwatywna gazeta nazywa Polkę "Spielverdeberin" - "psujaczke" -
        co zepsula zabawe i zamiary zwycieskie Niemki. Juz w 1936 roku byl
        na tym stadionie taki "psujak" - nazywal sie Jessie Owens i "zepsul"
        olimpiade niejakiemu Hitlerowi...
        • Gość: Jojo Re: Niemiecka elegancja sportowa .. wobec Wlodarc IP: *.dip.t-dialin.net 23.08.09, 09:57
          Jak zwykle u z "okopu wojennego" plyna zale pokrzywdzonych
          zakompleksionych kartofli
        • Gość: elek Jezu znowu polskie kompleksy w stosunku do Polski IP: *.wroclaw.mm.pl 23.08.09, 10:16
          vCo was to obchodzi co sądzą niemcy??? Oni maja swoje podwórko my swoje. Chyba
          muszą wymrzeć całe pokolenie by żyło sie normalnie. Bo Niemcy nic nie napisali
          ręce opadają...
        • Gość: demokrata Re: Niemiecka elegancja sportowa .. wobec Wlodarc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.09, 10:16
          Bardzo ciekawa uwaga, tylko jak przedwczoraj jak Bednarek zdobył brąz, to później praktycznie w Polsce tylko o nim się mówiło i pisało, a mało o pozostałych medalistach w tej konkurencji. Każdy pisze głównie o swoich, ale jak ktoś szuka dziury w całym to ją zawsze znajdzie.
          • Gość: hr Uszaszowski Dziur trzeba szukac wszedzie i zawsze. IP: *.VIC.netspace.net.au 23.08.09, 10:30
            To jest narodowy obowiazek PISIAKOW!!!Dziury sa po to, by mozna
            bylo komus dowalic i wrzucic go/ja w te DZIURE.TAKI WPANIALY PLAZ,
            KANALIA I GNIDA JAK KURSKI powinien byc przykladem.
      • Gość: x Re: Berlin 2009. Włodarczyk: Nie wiem ile mogłaby IP: *.chello.pl 23.08.09, 09:42
        "Kiedyś chciałam mieć golfa, teraz ... pomyślimy."
        "Chodziło też o to, by pomścić moich kolegów"

Żenada.
        • Gość: andrzej Re: Berlin 2009. Włodarczyk: Nie wiem ile mogłaby IP: *.dyn.optonline.net 23.08.09, 10:02
          zenujaca to jest twoja wypowiedz pseudo kibicu
      • Gość: Female-pl Berlin 2009. Włodarczyk: Nie wiem ile mogłabym ... IP: *.chello.pl 23.08.09, 09:51
        Jaka zenada? Dziewczyna chcial miec golfa bo tak oceniala swoje mozliwosci
        finansowe. Wiadomo, ze golfami jezdzi mlodziez raczej malo wciagajaca
        gombrowicza ale nie uogulniajmy. A co pomszczenia kolegow, to zenada jest nie
        zrozumienie wypowiedzi sportowca.

Pani Anito GRATULACJE!!! Nawet lekko wypilismy pod ten rzut.
        • Gość: x Re: Berlin 2009. Włodarczyk: Nie wiem ile mogłaby IP: *.chello.pl 23.08.09, 12:33
          Ale to nie chodzi o tego golfa - tylko, że p. Anita ma takie "prostolinijne" podejście do życia. Wygrała sporo pieniędzy i ma zamiar zainwestować... w samochód.
          Natomiast ta wypowiedź o zemście, jeszcze oprawiona szowinistyczną antyniemiecką nutką, jest po prostu tragiczna. Czy o to chodzi w rywalizacji sportowej?

Gratuluję rekordu i medalu, ale nie jestem bezkrytyczny.
      • Gość: Kagan Re: Berlin 2009. Włodarczyk: Nie wiem ile mogłaby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 09:53
        Daj sobie spokoj. Ciesz sie lepiej, ze mamy drugi Wunderteam w
        historii polskiej LA.
        I gratulacje dla naszej Mistrzyni!
        • mikolaj.plank Re: Berlin 2009. Włodarczyk: Nie wiem ile mogłaby 23.08.09, 10:00
          Prawda jest tak, że ta cała Betty a z nią niemiaszki kompletnie się zachować nie
          potrafiły. Anita się cieszy, a ta krowa owinięta we flagę biega po bieżni i
          świętuje jakby wygrała. Wszystko to filmuje tv i z trudem udaje się jej pokazać
          Włodarczyk. W sumie niesmak, ale Anita Zuch dziewucha!
          ps. i niech sobie jeździ golfem, byle spokojnie, bo po sześciu latach od
          egzaminu to...
          • Gość: hej Re: Berlin 2009. Włodarczyk: Nie wiem ile mogłaby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.09, 10:09
            niemka to lokalna gwiazda, była u siebie, broniła tytułu, multum
            kibiców przyszło specjalnie dla niej, a ona umiała celebrować -
            zarowno ten srebrny medal jak i ... (to mnie śmieszyło) rekord
            kraju, przekuła mimo wszystko brak obrony tytułu w sukces.
            Niemiecki realizator tv spuścił się w gacie i nie zapanował nad
            emocjami i też Niemce poświęcił całą niemal uwagę. Ale też i Polka
            nie potrafi jeszcze celebrować i gwiazdować - nie reagowała na
            kamerę w trakcie zawodów, a później też nie za bardzo wiedziała co
            ma robić. Ale... nauczy się, miejmy nadzieję... Żeby tylko miała
            okazję, jak pamiętamy, różnie w tym sporcie bywa, Ziółkowski i
            Skolimowska byli na wyżynach na IO, potem już tak nie było.
            • Gość: radomianka Re: Berlin 2009. Włodarczyk: Nie wiem ile mogłaby IP: *.radom.vectranet.pl 23.08.09, 10:38
              "Ale też i Polka
              > nie potrafi jeszcze celebrować i gwiazdować - nie reagowała na
              > kamerę w trakcie zawodów, a później też nie za bardzo wiedziała co
              > ma robić. Ale... nauczy się, miejmy nadzieję... Żeby tylko miała
              > okazję, jak pamiętamy, różnie w tym sporcie bywa, Ziółkowski i
              > Skolimowska byli na wyżynach na IO, potem już tak nie było."
              a po co Polka miała reagować na kamerę?-ona tam pojechała rzucać młotem, a nie
              reagować na kamerę, wcale nie chcę mieć nadziei, że się nauczy-nie ma po co się
              uczyć, niech pozostanie sobą
              no i znów to nasze czarnowidztwo-cieszmy się wczorajszym sukcesem i trzymajmy
              kciuki za dalsze-ona już weszła do historii sportu, nawet jeśli, nie daj Boże,
              dalszych rekordów nie pobije
              jeszcze raz gratulacje dla naszej Mistrzyni
              • Gość: hej Re: Berlin 2009. Włodarczyk: Nie wiem ile mogłaby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.09, 11:39
                w sumie masz rację, mi chodziło o takie celebrowanie jakie
                zaprezentował Bolt - największa gwiazda MŚ, dzięki wynikom, ale
                potrafił też robić spektakl, który lubią media i kibice
          • Gość: Jacek Re: Berlin 2009. Włodarczyk: Nie wiem ile mogłaby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 10:19
            Niemka druga w konkursie poniosła kolosalną klęskę, ale na przekór latała z
            flagą po bieżni zamiast gratulować sukcesu i rekordu świata polce. powinna
            podejść do kontuzjowanej Polki i razem ze Słowaczką wspólnie powinny biec z
            flagami. No cóż, ryża wredna Niemka pokazała okropny szwabski charakterek, i to
            w czasie, gdy Polka miała robione zdjęcia przy tablicy z rekordem. Ależ Szwabka
            była zła wtedy, chociaż biegała do publiczności jakby to ona ustanowiła rekord.
            Już niedługo Włodarczyk poprawi swój rekord, zobaczycie. Niemka w ostatnim
            rzucie prawie żył sobie nie wyrwała, ale dla niej to była totalna porażka.
            Porażka z piętnem okropnego chamskiego zachowania. A przecież inaczej
            zachowywali się np. skoczkowie wzwyż, Bednarkowi Niemiec pogratulował trzeciego
            miejsca ex aequo, gratulowano złotemu i srebrnemu medaliście. Zobaczcie jakimi
            kompanami po biegu na 200 metrów był zwycięski Bolt z przegranym Amerykaninem.
            • Gość: Sołtys Re: Berlin 2009. Włodarczyk: Nie wiem ile mogłaby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 12:47
              Pierdoły wypisujesz. Jaką kolosalną porażkę - to że poprawiłą rekord życiowy o ponad metr to była klęska ? A co do amerykanina to niejaki Gay ze złości że przegrał z jamajczykiem na 100 to znalazł sobie tanią wymówkę z kontuzją żeby znów nie zostać przegonionym przez Bolta.
      • stix Bić Niemców! 23.08.09, 10:09
        Bezradne Niemki i Polka spokojnie czekająca na koronację. Piękny widok. I tak
        ma być zawsze.
        • Gość: cukiernik Re: Bić Niemców! IP: *.dip.t-dialin.net 23.08.09, 10:25
          Srodek od kapusty i tyle.
        • bergman1 Re: Bić Niemców! 23.08.09, 10:28
          pomyśl troszkę głąbie zanim coś wybełkoczesz,tam pracuje pół mln naszych.
        • Gość: radomianka Re: Bić Niemców! IP: *.radom.vectranet.pl 23.08.09, 10:29
          "Wiadomo, ze golfami jezdzi mlodziez raczej malo wciagajaca
          gombrowicza ale nie uogulniajmy. A co pomszczenia kolegow, to zenada jest nie
          zrozumienie wypowiedzi sportowca. "
          a czym jeździ młodzież wciągająca Gombrowicza? czyżby tylko rowerami?
          właśnie-nie uogólniajmy,niech każdy jeździ czym chce, albo tym, na co go stać
          a Golf to skądinąd fajny samochód
          a dla Anity Włodarczyk-serdeczne gratulacje, oby tak dalej-trzymam kciuki z
          dalsze sukcesy i za mocną psychikę
      • Gość: Małgoś Re: Berlin 2009. Włodarczyk: Nie wiem ile mogłaby IP: *.171.96.34.static.crowley.pl 23.08.09, 10:33
        Gratulacje, Anita! Dla Niemki też, bo pobiła rekord życiowy i walczyła jak lwica!
        • pitland.pl [...] 23.08.09, 10:39
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: taka prawda Koniec zawodnika = koniec wspólpracy z Cybulskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 10:57
        Wielkie gratulacje za wspaniały, rewelacyjny sukces i piękny wynik, ale mam
        obawy, że będzie tak jak z Ziółkowskim - po rozstaniu z Cybulskim nie zbliżył
        się już nigdy do życiowych wyników...
      • Gość: aggi no comments IP: *.vodafone-net.de 23.08.09, 11:10
        Nie wiem ,dlaczego wszyscy tak pluja nienawiscia na Niemcow,na kazdym forum
        ktore przegladam-to jest zenujace, i komentarze te pochodza od osob,ktore
        chyba nigdzie poza Polska nie byly. Studiowalam w tym kraju, teraz pracuje od
        dluzszego czasu,czuje sie 100% Polka, ktora ma wolnosc osiedlenia sie
        gdziekolwiek mam na to ochote i naprawde nie moge zrozumiec tej nienawisci i
        zasciankowosci niektorych komentatorow na forum. To normalne, ze nieiecka
        telewizja ZDF pokazuje(kazdy to wie) prawie wylacznie osiagniecia niemieckich
        sportowcow, dlatego ogladam Eurosport po niemiecku, gdzie zwraca sie uwage na
        wszystkich sportowcow,bez wyjatku.Przepraszam, a kogo ma pokazywac niemiecka
        panstwowa telweizja i komu ma kibicowac,Polakaom?? W takich momentach wstyd
        mi, ze mojej Ojczyznie mieszka jeszcze tylu prostych ,waskomyslacych ludzi o
        ksenofobicznych pogladach. A odniesienia do 2WS sa nie na miejscu,rownie
        dobrze moglibyscie obrazac Wlochow.Japonczykow ,Austriakow. Wszyscy ida z
        duchem czasu, do przodu, chca zapomniec o dawnych konfliktach i otwierac sie
        na nowe kultury. Ale nie Polacy.Szkoda.
        • Gość: Rafi Re: no comments IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 11:26
          Nie można tego znowu uogólniać. To że pojawiają się jakieś debilne komentarze pisane przez jakichś niedorobionych pajaców nie ma co brać na serio.
        • poborowy102 Re: no comments 23.08.09, 11:42
          agii, nie filozofuj, powiedz no ile to dostajesz kieszonkowego od
          tego twojego Helmuta? Dużo chociaż, opłaciło się?
      • Gość: PolakSlowian Johann, gdzie jestes smierdzielu, zgnily pseudonie IP: 85.121.241.* 23.08.09, 11:34
        maszku?

Gdzie kraj 'ubermensch' na tabeli? Ile rekordow swiata pobili w tej imprezy u
        siebie?

Za 'Polnische untermenschen' siedza!Gdyby nie ten fart tego szwaba to by dalej
        siedzieli!
        • progics Re: Johann, gdzie jestes smierdzielu, zgnily pseu 23.08.09, 20:01
          Jaki ty tam Polak, jak po
          polsku pisac nie umiesz?
      • progics Te platne gazeciane komemtatory 23.08.09, 11:40

powinni byc troche temperowane
        za ich prostackie, napastliwe
        komentarze.
      • Gość: Skała Berlin 2009. Włodarczyk: Nie wiem ile mogłabym ... IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.09, 11:45
        Anita Twoi ziomale z Rawicza są tak samo dumni i szczęśliwi jak Ty.
        Dziękujemy za te wspaniałe emocje. Gratulacje!!!!!!!
      • Gość: icek wunder co ? IP: 80.48.151.* 23.08.09, 11:45
        co to za potworek językowy ?

wunder bund
        wonder team

czy jakos tak. juz k** polskiego jezyka nie ma ? (tak trolle, wiem, ze nie ma polfontow, przecinkow, wielkich liter)
        • gdabski Re: wunder co ? 23.08.09, 11:54
          Toż to sami Niemcy wymyślili kilkadziesiąt lat temu.

/Gdabski
      • Gość: waden15 25 - letnia studentka AWF IP: *.cdma.centertel.pl 23.08.09, 12:56
        Pani Anita ma 24 lata
      • Gość: aniakin Re: Niemcy zawsze byli zawistni i to sie nie zmie IP: *.nokia.com 23.08.09, 21:02
        To przez takich jak ty Polacy maja kiepska opinie w Niemczech. Jak ci sie tam
        nie podoba, to po co tam siedzisz??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka