olosz1971 29.02.12, 14:39 Czyli umrę z głodu ale będę zdrowy :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafisze Re: Polaku, dbaj o wątrobę 29.02.12, 15:08 Nie ma żartów. Wirus HCV to naprawdę paskudna sprawa, wiem co mówię, walczę z tym dziadostwem. Zapraszam na mojego bloga Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
aekielski Polaku, dbaj o wątrobę 29.02.12, 16:14 Wątroba jak matka, jest tylko jedna. Nie pij, nie pal, a umrzesz zdrowszy. Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszygeorge Polaku, dbaj o wątrobę 29.02.12, 18:48 Zwariować po prostu można z tymi poradami, bo ja co chwilę czytam, że jednak lampka czerwonego winna codziennie to bardzo zdrowo na serce. Czyli co? Mam wybierać: serce albo wątroba? Co do jednego to jednak miałem rację: lepiej urżnąć się raz a dobrze, a nie pajacować przez cały wieczór z kielichem wina. Odpowiedz Link Zgłoś
inkwizytorstarszy Re: Polaku, dbaj o wątrobę 01.03.12, 04:29 olosz1971 napisał: > Czyli umrę z głodu ale będę zdrowy :) ???>Ale pracownicy firmy pogrzebowej będą zadowoleni... mała waga to plus. P.S. O zdrowie należy zadbać trochę wcześniej niż po 50 latach, służba zdrowia jeszcze nie umie robić cudów... (każdy ma to na co sobie zasłużył, z niewielką pomocą głupich rodziców) Odpowiedz Link Zgłoś
krakarak Pozostała tylko woda ... 01.03.12, 09:49 Jak się to stało, że nasi przodkowie jedni tylko mięso, ryby i warzywa a populacja ludzka rozrosła się do miliardów ? Nie wiedzieli, że to szkodzi więc żyli :-) Odpowiedz Link Zgłoś
makaron1234 Polaku, przeciez to prymitywna reklama 01.03.12, 10:53 Caly ten artykul, to nic innego jak prymytywna, ukryta reklama. Pani "redaktor" najpierw proponuje pocztac sobie pare podrecznikow akademickich: biochemie (np: Harpera), fizjologie czlowieka, podreczniki z zakresu chemii klinicznej, a pozniej wciskac kity firmy Teva Pharmaceutical Industries Ltd. Nie kazdy jest takim "burakiem" jak autoka tego artykulu. Odpowiedz Link Zgłoś
polakzidaho ciekawe, że Francuzi dożywają podeszlego wieku 01.03.12, 23:51 chociaż codziennie popijają wino. Może nie wiedzą, że to szkodliwe, i że powinni chorować i umierać? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryna.1 Polaku, dbaj o wątrobę 02.03.12, 12:42 Mój znajomy kończy właśnie 88 lat,ma jeszcze 24 syna.Uważa każdy dzień bez "dwuseteczki" za stracony.Głowa "6x9",usmiechnięty,sprawny,do tego wszystko je co podobno mu szkodzi,ale wątróbka jak świeżutka:) Naprawdę.Tak więc różnie to bywa i po co to pisanie? I tak lekarze mało wiedzą? A może ta odpadowa sól nam szkodzi a nie kielich?A najbardziej stres. Odpowiedz Link Zgłoś