Gość: gosia IP: 62.121.73.* 31.08.04, 18:07 Czy aby sprawdzanie nie szwankuje? Rozwiązuję, moim zdaniem dobrze, wysyłam - a tu mi piszą, że źle :( Powiedzcie mi czy to ja się mylę czy oni: xxBDBxx xxAxDAD CxxxBCx xDxCDxx BAxxBAB CxxxDCx BDBDBxD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zorra Re: Puzeland: Przeplatanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 18:55 popieram. dwa razy dałam do sprawdzenia poprawną odpowiedź :/ cośnie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.penszko Rozwiązanie 01.09.04, 20:05 Tak, to prawidłowe rozwiązanie. Pomyliłem się przy zapisywaniu prawidłowego rozwiązania i dlatego system źle je rozpoznaje (a więc jednak to nie system jest wszystkiemu winny). Przepraszam. Jutro sprawdzanie rozwiązania powinno już działać poprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguś Re: Puzeland: Przeplatanka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.09.04, 21:52 macie rację... nie działa... Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Puzeland: Przeplatanka 01.09.04, 14:42 Łamigłówka banalna, ale nie dla sprawdzającego najwyraźniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: espanyolka Re: Puzeland: Przeplatanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 16:46 co za lipa! mam to samo!!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: Puzeland: Przeplatanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 16:04 Zgadzam się - nie jest akceptowane poprawne rozwiązanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaReNcY Re: Puzeland: Przeplatanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 16:09 administratorzy - poprawcie błąd bo psuje to całą przyjemność z układania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linkin Re: Puzeland: Przeplatanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 18:49 Jaja jakieś troszke mi szkoda :( Bo rozwiązałem dobrze a tu lipa. Coś jest nie tak z tym systemem sprawdzającym. Czy jest jakaś osoba której wyświetliło się że rozwiązanie jest prawidłowe???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Puzeland: Przeplatanka IP: 213.134.144.* 01.09.04, 20:55 komplentny chrzan - ukladanka prosta - nie działa system sprawdzania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daf coś sie poplątało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 21:01 trzy razy sprawdziłem swoje rozwiązanie wszerz i wzdłuz wszystko sie zgadza - dobrze wypełniłem a mi piszą że błędnie....Gazeto nie rób ze mnie głópka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the observer Re: coś sie poplątało IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.09.04, 23:08 Czy Wy nie potraficie czytać? pawel.penszko napisał: > Tak, to prawidłowe rozwiązanie. Pomyliłem się przy zapisywaniu prawidłowego roz > wiązania i dlatego system źle je rozpoznaje (a więc jednak to nie system jest w > szystkiemu winny). Przepraszam. Jutro sprawdzanie rozwiązania powinno już dział > ać poprawnie. Może się mylę, ale autor już przyznał, że to jest poprawne rozwiązanie i wyjaśnił, dlaczego system go nie zatwierdza. Czytać, a nie pisać, byle pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Puzeland: Przeplatanka IP: *.nrockv01.md.comcast.net 05.09.04, 18:07 A po co sprawdzacie, skoro macie absolutna pewnosc, ze dobrze? Nagrody za rozwiazanie i tak nie bedzie. Lamiglowka za latwa. Odpowiedz Link Zgłoś