Gość: pipi IP: *.dhcp212-198-170.noos.fr 13.06.03, 12:32 tylko dlatego ze nie badano tak znanych papierosow jak popularne, tudzies klubowe:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a tajnedokumenty.com IP: *.mad.east.verizon.net 14.06.03, 22:24 tajnedokumenty.com Pytania: 1. Co za KRETYN pisze reuter zamiast Reuters? 2. Co za kretyn puszcza to do druku? 3. Dlaczego Slawomir Zagorski, nadzorujacy dzial "naukowy" organu Michnika, czekal dokladnie 2 tygodnie na publikacje tego materialu? 4. Gdzie jest polski watek tego raportu (tajnedokumenty. com/gis2.html)? Odpowiedz Link Zgłoś
amalczewski trują mnie, qźwa jak cyklonemB? 14.06.03, 22:44 Jak wstaję rano to muszę "zajarać", choćby newiem co! Prysznic i śnaidanie odkładam na drugi plan, najpierw muszę zajarać. Ehmm, ehm, ehmm. (kaszel palacza). W pracy to zwykle nie jaram, bo mam dużo pracy, nie mam czasu. Ehmm, ehm, ehmm. (kaszel palacza). Ale za to jak wracam do domu i siadam na kompa, to Ehmm, ehm, ehmm. (kaszel palacza). ...jaram na maxa.. Ehmm, ehm, ehmm. (kaszel palacza). Przyjdzie kiedyś moment jak zmądrzeję i wybiorę zdrowie i extra sex a nie papierosy. Ufam, że tak się stanie. Kto mnie wspomoże w moim dążeniu? mail me amalczewski@gazeta.pl bulk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micruz Re: trują mnie, qźwa jak cyklonemB? IP: 62.141.255.* 15.06.03, 00:32 Raczej sam się trujesz a nie Ciebie trują. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś