latarnick 23.02.08, 01:41 na to wyglada, no bo po co mu zeby i wlosy, jesli nie musi ani jesc ani sie podobac bogini, bo te przeciez nie istnieja, no chyba ze ktos wierzy w zabobony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrew2008 Bog glupiego jest glupszy od niego 23.02.08, 09:13 Bog czlowiek glupiego jest glupszy od niego. Bog czlowieka madrego jest madrzejszy od niego. Odpowiedz Link Zgłoś
kala.fior mój jest brodaty ma krzaczaste brwi i cudna żonę 23.02.08, 09:46 www.jordisavall.es/ Odpowiedz Link Zgłoś
dalatata Re: mój jest brodaty ma krzaczaste brwi i cudna 23.02.08, 15:41 zona mi sie nie podoba, jak spiewa tez nie, ale Jordi gra cudnie zupelnie. chociaz te ostatnie plyty, z gadaniem, mi sie mniej podobaja. ale La Folia......albo Altre FOlie.....mozna uwierzyc w religie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mrzorba Re: Bog glupiego jest glupszy od niego 23.02.08, 11:34 Ciekawe rzeczy piszesz. Wyglada NA TO, ze jestes politeista. To dobrze, bowiem politeisci sa bardziej tolerancyjni niz monoteisci. To monoteisci sa odpowiedzialni za 99% popelnianych zbrodni... Odpowiedz Link Zgłoś
mrzorba Re: czy bóg jest bezzębny i łysy? 23.02.08, 11:32 Oczywiscie! Jest tez pozbawiony mózgu, bowiem mózg jest potrzebny do myslenia tylko ludziom. Ciekawe wiec czym Bog mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
latarnick Re: czy bóg jest bezzębny i łysy? 23.02.08, 12:53 > Oczywiscie! Jest tez pozbawiony mózgu, bowiem mózg jest potrzebny do myslenia tylko ludziom. Ciekawe wiec czym Bog mysli? to by sie zgadzalo ze stwierdzeniem Kartezjusza "mysle wiec jestem" Odpowiedz Link Zgłoś
mrzorba Re: czy bóg jest bezzębny i łysy? 23.02.08, 13:00 Bog to tylko kolejna iluzja... Zreszta idealny Bog istniec nie moze, bowiem zawsze idea jest bardziej idealna niz jakakolwiek proba wprowadzenia jej w zycie... Odpowiedz Link Zgłoś
latarnick Re: czy bóg jest bezzębny i łysy? 23.02.08, 13:06 to taka roznica jak miedzy science a engineering ? Odpowiedz Link Zgłoś
mrzorba Re: czy bóg jest bezzębny i łysy? 23.02.08, 13:41 Engineering to generalnie "applied science"... Odpowiedz Link Zgłoś
mrzorba Re: czy bóg jest bezzębny i łysy? 23.02.08, 13:42 W inzynierii model pociagu to ciezarek na sprezynie... Odpowiedz Link Zgłoś
mrzorba Re: czy bóg jest bezzębny i łysy? 23.02.08, 13:43 A szyna kolejowa to belka o nieskonczonej dlugosci... Odpowiedz Link Zgłoś
latarnick Re: czy bóg jest bezzębny i łysy? 23.02.08, 12:54 czlowiek rodzi sie i umiera bezzebny i lysy - na wzor i podobienstwo boze. Odpowiedz Link Zgłoś
andrew2008 Bog gamonia to takze gamon 23.02.08, 16:37 No i widzicie na przykladzie mrzozby i latarnika. Bog idiotow to tez idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
mrzorba Re: Bog gamonia to takze gamon 23.02.08, 16:48 A ciebie stac tylko na chamstwo i nic wiecej. Ale coz, jestes religiantem, wiec nie myslisz... :( Odpowiedz Link Zgłoś
andrew2008 dla ateistycznej glizdy bogiem jest dzdzownica 23.02.08, 16:52 Dla ateistycznej glizdy bogiem jest dzdzownica. Odpowiedz Link Zgłoś
mrzorba Bozek Chrzescijan 23.02.08, 18:48 A dla ciebie bogiem jest zlosliwy zydowski bozek Jehowa, ktory gardzi takimi gojami jak ty... :( Odpowiedz Link Zgłoś