Dodaj do ulubionych

Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być tylk...

19.11.08, 18:17
Trochę to śmieszne, a trochę żałosne, że w momencie, kiedy konsole ostatecznie już zmieniają się w komputery osobiste, nadal próbuje się uzasadniać ich ideową wyższość dychtonomią konsola - komputer.
Obserwuj wątek
    • Gość: morros Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 18:44
      Mnie na przyklad jakas niewiadoma siła odpycha od Ps3 a przyciaga do PS2 oraz odpycha od xboxa i przyciaga xboxa 360
    • yez.hodowca Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty 19.11.08, 18:51
      Konsole ewoluują w kierunku komputerów osobistych. Telefony również. A "znawcy" wieszczą koniec ery peceta. Śmieszne, a raczej żałosne, jak słusznie stwierdził mój przedmówca.
    • Gość: b Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: *.chello.pl 19.11.08, 19:04
      Bo to jest tak samo jak z partiami politycznymi. Im bardziej są do siebie podobne ideowo, tym bardziej się żrą ze sobą.
    • Gość: morros Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 19:26
      nie sadze ze nastapi koniec ery peceta. Po porstu uwazam ze konczy sie era peceta jako maszyna do gier. Oczywiscie pod pewnymi wzgledami jak symulatory czy Wow komp bedzie lepszy
    • Gość: eco Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 19:35
      Nie "Second Worldem" tylko "Second Lifem"
    • Gość: iPhoniaż Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: *.centertel.pl 19.11.08, 19:38
      Jaki żeś Niesamowity brak zrozumienia wykazują moje przedmówcy:
      Konsole są wybierane dlatego że cała instalacja gry na nie sprowadza się do włożenia płytki do czytnika i wciśnięcia przycisku "Graj"...

Całkowice zgadzam się z autorem - konsole to przyszłość domowej (rodzinnej) rozrywki... Co nie znaczy że wieszczę koniec rozrywki na PC... bo raczej na komputerach rozrywka jest indiwidualna, Narcystycznie-autyzmiczna... i nastawiona na Dorosłe Dzieci... :-))
    • Gość: A Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.08, 19:52
      Oj bo konsole sa pewna zamknioeta wersja PC i juz. Nawet fakt ze mozna na nich instalowac systemy operacyjne z rodziny linuxa. A wtedy dziala nawet gg. A teraz kiedy jest dostawka z klawiatura i myszka to po prostu komp w wersji dla spokojniejszych i nie myslacych czy mi pojdzie.
    • Gość: echo Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: *.chello.pl 19.11.08, 20:08
      Co za bzdura autor w ogóle nie wie o czym pisze. MS od początku reklamował swoją maszynkę jako urządzenie multimedialne wie o tym każdy kto był choćby na jednej konferencji Microsoftu. Technoblog -technobzdura
    • Gość: @roar Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: *.chello.pl 19.11.08, 20:10
      dychotomią chyba.
    • Gość: gracz Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 20:23
      ale hostessy zawsze fajne mają:-)
    • Gość: Marcin Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: *.man.sealnet.kluczbork.net 19.11.08, 20:24
      "Sony miało rację" , gdyby Sony miało racje nie ciągneło by się teraz w ogonach rankingów sprzedaży i połowa grającego świata nie srało by na ich maszynke.
    • Gość: LMPogoda Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: *.171.125.18.static.crowley.pl 19.11.08, 20:31
      "Sony miało rację"
    • Gość: sfs Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: *.chello.pl 19.11.08, 20:42
      Rację miało Nintendo które wciąga nosem obydwie kosmiczne konsole
    • toojaam Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty 19.11.08, 21:00
      Moja PS3 szumi jak snopowiąłka, wiec centrum rozrywki może być tylko dla gorzej słyszących.
      Pomysl z PS3 dobry, ale wykonanie fatalne.
    • Gość: jorek Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: *.jg.vectranet.pl 19.11.08, 21:01
      Notebooka też można podłączyć do tv i pograć.
    • kretu23 Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty 19.11.08, 21:49
      Po prostu trzeba mieć wystarczająco mocną gospodarkę co by leni i osób dla których PC to czarna magia stać na konsole było, dla rozrywki. Czysta rozrzutność.
    • Gość: damiane Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 22:33
      a zdjęcie nr 1 zostało zrobione na Coke Live Music Festival w tym roku ^^ ;DD byłemmm :D
    • Gość: wojtek Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 22:50
      "Na konsolach możesz zapomnieć o pojęciach takich jak sterowniki, ustawienia opcji graficznych, patche, instalacja programów, za mała liczba klatek".

Serio? Ja kilka razy czytałem już o jakichś utrudniających grę przycięciach i błędach wymagających patchy, choćby te zwisy w PS3, gdy komputer był podłączony do sieci...
    • Gość: darek Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: 65.167.11.* 19.11.08, 23:34
      Gratuluje autorowi tego tekstu ogromnej (czyt ZADNEJ) znajomosci X360. X360 od swojej premiery pozwala na odtwarzanie wszelakich multimediow - filmow, muzyki (mozliwosc odtwarzania muzyki w grach jest standardem od premiery konsoli a nie jak w przypadku Sony dostepna od niedawna) i zdjec zarowno z plyt CD/DVD jak tez i poprzez streaming z PC.

Dodatkowo MS oferuje takie cus jak Video Marketplace (ceny za filmy takie same lub nizsze niz w wypozyczalni) oraz od dzisiaj Netflix'a (abonament $10/miesiac ale zdaje sie tylko w USA).
    • Gość: aaa Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: *.subscribers.sferia.net 20.11.08, 00:04
      @darek
      widzę że jestes pracownikiem MS. Co, masz nocną zmianę?
      Zaraz, zaraz, ale w MS na nocnej zmianie to tylko ochrona(czyt. ciecie) pracuje.
    • Gość: aaa Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: *.aster.pl 20.11.08, 00:11
      jak x zamontuje blu ray to juz bedzie inna konsola, szkoda kasy, lepiej kupic cos co wytrzyma 9 lat i jest zrobione z duzym zapasem mocy i rozdzielczosci jak ps3
    • Gość: BartekP Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: 89.204.184.* 20.11.08, 00:18
      Faktycznie autor urwał się chyba z choinki. Nie wie zapewne o tym że Xbox może być Windows Media Center Extenderem i tym samym wchodzić w skład domowego centrum rozrywki. Fakt że nie ma blu ray ale za to aktualnie jest 2 razy od PS3.
    • Gość: aaa Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: *.aster.pl 20.11.08, 00:22
      xbox nie ma wifi i nie obsluge full hd czyli 1920x1080, czyli centrum rozrywki ale z zeszlego wieku hehe
    • Gość: marcin Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: *.acn.waw.pl 20.11.08, 00:28
      a ja nie mam zdania, bo jestem całkowicie z drewna :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka