roar 19.11.08, 18:17 Trochę to śmieszne, a trochę żałosne, że w momencie, kiedy konsole ostatecznie już zmieniają się w komputery osobiste, nadal próbuje się uzasadniać ich ideową wyższość dychtonomią konsola - komputer. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: morros Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 18:44 Mnie na przyklad jakas niewiadoma siła odpycha od Ps3 a przyciaga do PS2 oraz odpycha od xboxa i przyciaga xboxa 360 Odpowiedz Link Zgłoś
yez.hodowca Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty 19.11.08, 18:51 Konsole ewoluują w kierunku komputerów osobistych. Telefony również. A "znawcy" wieszczą koniec ery peceta. Śmieszne, a raczej żałosne, jak słusznie stwierdził mój przedmówca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: *.chello.pl 19.11.08, 19:04 Bo to jest tak samo jak z partiami politycznymi. Im bardziej są do siebie podobne ideowo, tym bardziej się żrą ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morros Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 19:26 nie sadze ze nastapi koniec ery peceta. Po porstu uwazam ze konczy sie era peceta jako maszyna do gier. Oczywiscie pod pewnymi wzgledami jak symulatory czy Wow komp bedzie lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eco Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 19:35 Nie "Second Worldem" tylko "Second Lifem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iPhoniaż Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: *.centertel.pl 19.11.08, 19:38 Jaki żeś Niesamowity brak zrozumienia wykazują moje przedmówcy: Konsole są wybierane dlatego że cała instalacja gry na nie sprowadza się do włożenia płytki do czytnika i wciśnięcia przycisku "Graj"... Całkowice zgadzam się z autorem - konsole to przyszłość domowej (rodzinnej) rozrywki... Co nie znaczy że wieszczę koniec rozrywki na PC... bo raczej na komputerach rozrywka jest indiwidualna, Narcystycznie-autyzmiczna... i nastawiona na Dorosłe Dzieci... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.08, 19:52 Oj bo konsole sa pewna zamknioeta wersja PC i juz. Nawet fakt ze mozna na nich instalowac systemy operacyjne z rodziny linuxa. A wtedy dziala nawet gg. A teraz kiedy jest dostawka z klawiatura i myszka to po prostu komp w wersji dla spokojniejszych i nie myslacych czy mi pojdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echo Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: *.chello.pl 19.11.08, 20:08 Co za bzdura autor w ogóle nie wie o czym pisze. MS od początku reklamował swoją maszynkę jako urządzenie multimedialne wie o tym każdy kto był choćby na jednej konferencji Microsoftu. Technoblog -technobzdura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @roar Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: *.chello.pl 19.11.08, 20:10 dychotomią chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracz Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 20:23 ale hostessy zawsze fajne mają:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: *.man.sealnet.kluczbork.net 19.11.08, 20:24 "Sony miało rację" , gdyby Sony miało racje nie ciągneło by się teraz w ogonach rankingów sprzedaży i połowa grającego świata nie srało by na ich maszynke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMPogoda Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: *.171.125.18.static.crowley.pl 19.11.08, 20:31 "Sony miało rację" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfs Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: *.chello.pl 19.11.08, 20:42 Rację miało Nintendo które wciąga nosem obydwie kosmiczne konsole Odpowiedz Link Zgłoś
toojaam Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty 19.11.08, 21:00 Moja PS3 szumi jak snopowiąłka, wiec centrum rozrywki może być tylko dla gorzej słyszących. Pomysl z PS3 dobry, ale wykonanie fatalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jorek Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: *.jg.vectranet.pl 19.11.08, 21:01 Notebooka też można podłączyć do tv i pograć. Odpowiedz Link Zgłoś
kretu23 Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty 19.11.08, 21:49 Po prostu trzeba mieć wystarczająco mocną gospodarkę co by leni i osób dla których PC to czarna magia stać na konsole było, dla rozrywki. Czysta rozrzutność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damiane Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 22:33 a zdjęcie nr 1 zostało zrobione na Coke Live Music Festival w tym roku ^^ ;DD byłemmm :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 22:50 "Na konsolach możesz zapomnieć o pojęciach takich jak sterowniki, ustawienia opcji graficznych, patche, instalacja programów, za mała liczba klatek". Serio? Ja kilka razy czytałem już o jakichś utrudniających grę przycięciach i błędach wymagających patchy, choćby te zwisy w PS3, gdy komputer był podłączony do sieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: 65.167.11.* 19.11.08, 23:34 Gratuluje autorowi tego tekstu ogromnej (czyt ZADNEJ) znajomosci X360. X360 od swojej premiery pozwala na odtwarzanie wszelakich multimediow - filmow, muzyki (mozliwosc odtwarzania muzyki w grach jest standardem od premiery konsoli a nie jak w przypadku Sony dostepna od niedawna) i zdjec zarowno z plyt CD/DVD jak tez i poprzez streaming z PC. Dodatkowo MS oferuje takie cus jak Video Marketplace (ceny za filmy takie same lub nizsze niz w wypozyczalni) oraz od dzisiaj Netflix'a (abonament $10/miesiac ale zdaje sie tylko w USA). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: *.subscribers.sferia.net 20.11.08, 00:04 @darek widzę że jestes pracownikiem MS. Co, masz nocną zmianę? Zaraz, zaraz, ale w MS na nocnej zmianie to tylko ochrona(czyt. ciecie) pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: *.aster.pl 20.11.08, 00:11 jak x zamontuje blu ray to juz bedzie inna konsola, szkoda kasy, lepiej kupic cos co wytrzyma 9 lat i jest zrobione z duzym zapasem mocy i rozdzielczosci jak ps3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BartekP Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: 89.204.184.* 20.11.08, 00:18 Faktycznie autor urwał się chyba z choinki. Nie wie zapewne o tym że Xbox może być Windows Media Center Extenderem i tym samym wchodzić w skład domowego centrum rozrywki. Fakt że nie ma blu ray ale za to aktualnie jest 2 razy od PS3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: *.aster.pl 20.11.08, 00:22 xbox nie ma wifi i nie obsluge full hd czyli 1920x1080, czyli centrum rozrywki ale z zeszlego wieku hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Microsoft skapitulował: Xbox przestaje być ty IP: *.acn.waw.pl 20.11.08, 00:28 a ja nie mam zdania, bo jestem całkowicie z drewna :-) Odpowiedz Link Zgłoś