Gość: Aabradab Re: zapuścić tu korzenie. IP: *.inetia.pl 11.05.04, 13:17 Ale od stania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były premier albowiem reformy uleciały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 22:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł któremu właśnie skradziono IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 09:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio nieniepiszesierazembojaktobywyglądałopozdrawiamipa IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 07.06.04, 23:49 he he he :--}} Odpowiedz Link Zgłoś
oqo takie są ? zasady.... 08.06.04, 10:53 w tej bajce a resztę jak trzeba to można tutaj.... ale ponoć mądrej głowie.... Odpowiedz Link Zgłoś
salo Proponujesz zakończenie wątku ? 08.06.04, 11:30 Bo nie pojęłam do końca co chodzi z tym przeginaniem :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio bo ja wiem??? IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 08.06.04, 12:16 rozrosło sie to troszke i nawet miałem ochote to spisać w jedną całość ale zabrakło by mi na to czasu -takie to wielkie :-)) i był to mój wątek na samym początku a teraz jest to wasz bo wy go zbudowaliście a więc i nie domnie z tym pytaniem ale cieszy mnie bardzo ilość postów a napisanie przezemnie jednego zdania łączonegobyłaodpowiedzią na zadane pytanie pozdrawiam trojosłowiczów Odpowiedz Link Zgłoś