zyta_1 12.02.04, 18:38 dzisiaj jest w "Przekroju" dodatek pt. Pierwszy RANKING aut dla zakochanych. Biorąc pod uwagę w większości mlody wiek forumowiczów to polecam,bo lato tuż,tuż Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LukaZ23 Re: SEKS w aucie !!! IP: *.tsi.net.pl / *.media-com.com.pl 12.02.04, 18:42 A jeśli chodzi o nasze miasto to gdzie możemy pojechać samochodem w wiadomym celu? Nie mówie tu o miejscach dla tirówek of course. Odpowiedz Link Zgłoś
ikaz Re: SEKS w aucie !!! 12.02.04, 19:06 Niedawno w GW katowickiej był wywiad z policjantem tyskim n/t który Cię interesuje, chyba mówiono o okolicach Cielmic. -- www.republika.pl/ztychokolic/ Dziś jest pierwszy dzień, reszty twoich dni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: SEKS w aucie !!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 12.02.04, 20:07 ostatnio kumpel widział jak sie pod baronem na parkingu ten tego w aucie, więc chyba wszędzie można :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: SEKS w aucie !!! 13.02.04, 12:08 Gość portalu: LukaZ23 napisał(a): > A jeśli chodzi o nasze miasto to gdzie możemy pojechać samochodem w wiadomym > celu? Nie mówie tu o miejscach dla tirówek of course. TSE, za Kruczkiem, wygodny dojazd, parking, ruch nieduży nawet w dzień, a do tego krzczasta osłona ze wszystkich stron :) Z góry uprzedzam, że sam nie próbowałem, miałem jedynie okazję zaobserwować :) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: SEKS w aucie !!! 16.02.04, 12:13 radexior napisał: > Co to jest TSE? Tyska Strefa Ekonomiczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: SEKS w aucie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 14:21 To jeśli mam być upierdliwy to powinno być TSSE ("specjalna" brak) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: SEKS w aucie !!! 16.02.04, 16:57 Gość portalu: Radex napisał(a): > To jeśli mam być upierdliwy to powinno być TSSE ("specjalna" brak) Prowda :) Czemu masz być upierdliwy ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: SEKS w aucie !!! 14.02.04, 00:01 Mi zawsze najlepiej kojarzyły się miejsca(lasy) w drodze do Kobióra... Odpowiedz Link Zgłoś
zyta_1 Re: Auta wygrane to !!! 12.02.04, 19:15 test wypadl tak: 1 duże auta zwycięzca to: peugeot 807 2 Srednie ; opel vectra 3 małe : fiat panda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LukaZ23 Re: Auta wygrane to !!! IP: *.tsi.net.pl / *.media-com.com.pl 12.02.04, 21:48 A co jeśli ktoś ma malucha? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: Auta wygrane to !!! IP: *.Net.pl / *.di.net.pl 12.02.04, 23:43 No nie! Myślałem, że masz więcej wyobrażni! A cóż to za problem? Jak w maluchu nie ma miejsca to zawasze można na maluchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LukaZ23 Re: Auta wygrane to !!! IP: *.tsi.net.pl / *.media-com.com.pl 12.02.04, 23:50 Na maluchu to nie problem przecież , chodzi o wnętrze malucha. Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Auta wygrane to !!! 13.02.04, 08:13 Malucha? hmmmm zawsze sie znajdzie miejsce dla fotelika :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd honda cicic sedan IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 13.02.04, 14:12 polecam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_1 Re: honda cicic sedan 16.02.04, 15:52 co mi sie podoba ze kazdy pisze gdzie sa takie miejsca, ale ze tylko tam kogos widzal jak sie samochod ruszal:)) dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: honda cicic sedan 16.02.04, 16:52 pawel_1 napisał: > co mi sie podoba ze kazdy pisze gdzie sa takie miejsca, ale ze tylko tam kogos > widzal jak sie samochod ruszal:)) dziwne a Ty gdzie widziales "swoj" ruszjacy sie samochod? ;-) ja moge polecic parking przy dzialkach na Zwakowie :-D Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: honda cicic sedan 16.02.04, 16:58 pawel_1 napisał: > widzal jak sie samochod ruszal:)) dziwne Myśmy nie tylko widzieli ruszający się samochód :) Dzień był :) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: SEKS w aucie !!! 16.04.04, 12:49 Przyszła wiosna, cieplutko się zrobiło, temat jak najbardziej na czasie :) Sezon rozpoczęty ? Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: SEKS w aucie !!! 17.04.04, 00:46 To może wątek na SEX łonie natury? Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: SEKS w aucie !!! 17.04.04, 11:59 "Seks na łonie" ? - też piękny temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: SEKS w aucie !!! 16.04.04, 12:51 hmmm wielce intesujacy temat ;-) Trzeba go doglebnie przestudiowac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
1976_darek Re: SEKS w aucie !!! 17.04.04, 22:13 kaner napisał: > hmmm wielce intesujacy temat ;-) > > Trzeba go doglebnie przestudiowac ;-) To w przypadku forumowiczów. Forumowiczki mogą co najwyżej przestudiować go powierzchownie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gotham City Dobre miejsca na sex w aucie !! IP: *.bierun.sdi.tpnet.pl 19.04.04, 19:50 z tego co wiem i próbowałem ;) ... tio polecam wam 1. ul. Bieruńską za Cielmicami 2. ul. Lokalna obok oczyszczalni na Urbanowicach 3. ul. Ostróżki na Wartogłowcu i potem w las tylko głęboko 4. okolice Jeziora Stępnik [tylko dla wytrzymałych aut ze wgzlędu na drogę] nio jeśli ktoś ma jeszce jakieś pomysły niech pisze ... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzysta Można też na BP na os H widziałem osobiście ;) IP: *.tsi.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 08:42 Az caly zaparowal :D Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: Można też na BP na os H widziałem osobiście ; 20.04.04, 09:01 > Az caly zaparowal :D To taka zasłona ;-). Swoją drogą, na BP to bym się obawiał, że zaczną opłaty pobierać :-). Poza tym, rowerzysta, a na rowerze to się nie da? :-). Odpowiedz Link Zgłoś