kasia361 30.09.10, 00:14 mack odpada.hop =siup tez, w grocie solnej nie podoba sie może znacie jeszcze jakieś miejsce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1-achna Re: Gdzie urodziny dla dziecka 30.09.10, 08:00 Witam.Na basenie tyskim robią fajne urodziny,albo w kręgielni na oś.U.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
angeter0231 Re: Gdzie urodziny dla dziecka 30.09.10, 09:46 To zależy w jakim wieku dziecko jest. Może w kinie www.novekino.pl/kina/tychy/button_1.php Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka43 Re: Gdzie urodziny dla dziecka 30.09.10, 10:31 Jesli niekoniecznie musza to byc Tychy to polecam Nibylandie w Murckach. Odpowiedz Link Zgłoś
zmienmyto Re: Gdzie urodziny dla dziecka 30.09.10, 14:47 na Balbinie dwie plastyczki prowadzą zajęcia kreatywne dla dzieci. Świetna zabawa, dzieci szczęśliwe. Ola i Ania. Warto przełamać konwencję. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia361 Re: Gdzie urodziny dla dziecka 05.10.10, 23:50 Bardzo dziekuje za wszelkie sugestie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tim-ka Re: Gdzie urodziny dla dziecka 29.01.12, 08:39 Uściślijmy. Nie są plastyczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: Gdzie urodziny dla dziecka 16.10.10, 02:09 A w domu się nie da?? W dwóch pokojach miałem 11-osobową szarańczę i wszyscy (ja chyba najbardziej) mieli ubaw po pachy. Trzeba tylko pochować porcelanę z dynastii Ming, odwrócić plasmę do ściany, zadać sobie trud wybrania numeru do Telepizzy i przede wszystkim wymyślić łebkom zabawę. Urodziny dziecka są raz w roku, więc RAZ W ROKU można ruszyć głową, zamiast napierniczać dwie godziny przez komórę. Odpowiedz Link Zgłoś
emma30 Re: Gdzie urodziny dla dziecka 16.10.10, 09:49 Znacie orientacyjne ceny na: basenie, balbinie i w kręgielni? Na balbinie to gdzie- konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: Gdzie urodziny dla dziecka 23.02.11, 08:52 Urodzinki dla dzieci organizuje tez od niedawna nowa świetlica na os. H : www.okidoki.tychy.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mama7latki Re: Gdzie urodziny dla dziecka 27.02.11, 09:45 Rewelacja. Moje dziecko miało i muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona, a miałam pełno obaw, bo nowe miejsce i nie wiadomo jak będzie. Wszystkie dzieci zgodnie stwierdziły, że bawiły się świetnie i też chcą swoje urodziny w tym miejscu. Polecam każdemu:) Odpowiedz Link Zgłoś
loren1 Re: Gdzie urodziny dla dziecka 10.03.11, 20:12 Ja polecam Party bus autobus dojeżdża do dzieci, informacje można zobaczyć na stronie www.partyautobus.pl Naprawdę staramy się zorganizować dzieciom niezapomniane wrażenia ,choć wiele zależy od samych dzieci:))) jak otwarte są na nowo poznane osoby.Polecam serdcznie Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka43 Co się dzieje z OKI DOKI? 17.05.11, 08:07 Wie ktoś? Zamkniete na głucho,telefonów nie odbierają.Zbankrutowali? Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: Co się dzieje z OKI DOKI? 17.05.11, 22:00 iskierka43 napisała: > Wie ktoś? Zamkniete na głucho,telefonów nie odbierają.Zbankrutowali? Ja wiem! Ja wiem! Żyją i mają się dobrze (nie życz im, proszę bankructwa, bo byłoby naprawdę szkoda tak ciepłego miejsca), w związku z tym spodziewaj się jutro hiszpańskiej inkwizycji!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka43 Re: Co się dzieje z OKI DOKI? 18.05.11, 13:14 Nie życzę im źle,ale chciałabym termin urodzin ustalić,a kontakt nie działa....no to chyba spróbuję gdzie indziej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: Co się dzieje z OKI DOKI? 18.05.11, 13:31 Iskierko, mejla ci napisałam na gazetowy, czytałaś?? Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka43 www.radosnymaluch 17.05.11, 10:22 CZy ktos z Was miał tam organizowane urodzinki? Warto? Odpowiedz Link Zgłoś
lillylive OKI DOKI 14.10.11, 09:44 Robił tam ktoś urodzinki?dzieciaki zadowolone? Odpowiedz Link Zgłoś
bbuziaczekk Re: OKI DOKI 14.10.11, 10:23 Zle wpisalam adres www.nibylandia.katowice.pl/main/plac_zabaw_dla_dzieci_katowice.html Odpowiedz Link Zgłoś
olen-ka38 Re: OKI DOKI 14.10.11, 20:18 www.sloniatko.pl/13,urodziny_i_imprezy.html Urodziny i imprezy Na urodziny zapraszamy dzieci od lat 2 do lat 6. Organizujemy świetną zabawę przez 7 dni w tygodniu. PRZED ZORGANIZOWANIEM URODZIN RODZICE WYBIERAJĄ I USTALAJĄ Z NAMI: 1. Dzień tygodnia, godzinę oraz czas trwania imprezy urodzinowej; 2. Ilość dzieci na imprezie urodzinowej; 3. Temat przewodni imprezy; 4. Pakiet imprezowy. REZERWACJI TERMINU przyjęcia dokonuje się poprzez: - e-mail (wesole@sloniatko.pl), - osobiście w Klubie Malucha (Tychy, ul. Nowokościelna 33), - drogą telefoniczną 692 932 840. Urodzinki w Językowym Klubie Malucha Wesołe Słoniątko to czas świetnej zabawy spędzonej pod opieką animatorów. Podczas urodzin zapewniamy 3 sale: - sala do zabaw, - sala na poczęstunek, - sala dla rodziców. Tematy przewodnie imprez urodzinowych – należą do wyboru rodziców: - bal księżniczek i rycerzy, - wróżki i czarodzieje, - urodziny z ulubioną postacią z bajki, PAKIETY IMPREZOWE 1. PAKIET ZIELONY - przeznaczony dla grupy dzieci do 10 osób; - 2 godziny zabawy z animatorem (konkursy, zabawy, gry); - dekoracja sal (balony, girlandy, obrusy); - rekwizyty do gier i zabaw; - zastawa jednorazowa; - drobny prezent dla solenizanta; - kawa i herbata dla oczekujących rodziców; - strój dla solenizanta; - cena pakietu 250 zł 2. PAKIET CZERWONY - przeznaczony dla grupy dzieci do 10 osób; - 2 godziny zabawy z animatorem (konkursy, zabawy, gry); - dekoracja sal (balony, girlandy, obrusy); - rekwizyty do gier i zabaw; - zastawa jednorazowa; - drobny prezent dla solenizanta; - kawa i herbata dla oczekujących rodziców; - strój dla solenizanta; - zaproszenia dla gości urodzinowych; - owocowe soczki do picia (karton 2 l), woda mineralna (gazowana, niegazowana), paluszki, ciasteczka czekoladowe, chrupki, chipsy; - oprawa muzyczna; - cena pakietu 340 zł OPCJE DODATKOWE - każde dodatkowe dziecko: (12 zł w pakiecie zielonym), (17zł w pakiecie czerwonym); - dodatkowa godzina przyjęcia – 50 zł; - drobne nagrody – 25 zł (do uzgodnienia z rodzicami); - torcik przygotowany i zakupiony przez rodziców (we własnym zakresie); - torcik zakupiony przez nas w uzgodnieniu z rodzicami - ok 50 zł OFERTA SPECJALNA – pakiet urodzinowy Animacja Kulturalna: - Animacja Kulturalna w całości prowadzona jest w formie muzycznej i tanecznej z wykorzystaniem przede wszystkim pianina czy wokalu. - W tej formie prowadzenia urodzin czy bali wykorzystywane są przede wszystkim zabawy muzyczne, ruchowe, taniec, śpiew, możliwość inscenizowania popularnych programów rozrywkowych, gry i zabawy taneczne. - cena pakietu 100 zł Odpowiedz Link Zgłoś
niewiem77tychy Re: OKI DOKI 29.01.12, 20:04 Człowieku zastanów się!!! Po co tak rozciągasz ten post ??Zniechęcasz do siebie a także do tego co polecasz .Zastanów się mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
za_za9 Re: Gdzie urodziny dla dziecka 28.01.12, 16:30 Polecam świeżo utworzony lokalik: www.kariba.pl Organizacja urodzin - a w zasadzie to dwie godziny animowanej zabawy dla dzieciaków - tylko na zamówienie, a nie w stałej ofercie. Dosyć przystępne ceny :) Odpowiedz Link Zgłoś
tullinka Re: Gdzie urodziny dla dziecka 14.04.12, 19:41 Właśnie wróciłyśmy z Kariby, mama i solenizantka. Klub i organizatorzy FANTASTYCZNI! Od 1-ej minuty para oddana dzieciom, pomagają zaaklimatyzować się tym które są nieśmiałe. Zabawy ruchowe, gonitwy, tańce, zgadywanki... Mnóstwo i różnorodnie, dzieci podchodziły do stolika napić się (soki, woda) i na tort (zamówiłam sama). Jetem zachwycona, po dzieciach widać było że też, część mam została i też się fajnie bawiłyśmy :D Gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
agimiko6 Re: Gdzie urodziny dla dziecka 07.04.13, 09:50 Klub "Body Shaper" na nałkowskiej (w budynku po centurionie) jest animator, mają mały placyk zabaw, poczęstunek. koleżanka tam robiła i dzieciakom się podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
lillylive Na 9te urodziny. 11.09.13, 15:45 Temat wałkowany,wiem ale kto robił ostatnio urodziny dla dziecka i jest zadowolony? W multikinie nie chce,może ktoś podpowie? Odpowiedz Link Zgłoś
lillylive Re: Na 9te urodziny. 11.09.13, 20:12 Czy ktoś organizował urodzinki dla dziecka tutaj:www.uprzewoznika.pl/pl/Bowling/Atrakcje/Urodziny-w-naszym-Centrum#content Odpowiedz Link Zgłoś
ktos.0 Re: Na 9te urodziny. 07.12.13, 21:58 Ja polecam urodziny w Tychach przy al.Bielskiej w bawialni Zaczarowany Świat Zabawy. Dzieci maja tam frajdę, dużo miejsca i przede wszystkim zorganizowaną, tematyczną zabawę. Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Nowe miejsce 04.09.14, 07:01 A my się wybieramy niedługo do zupełnie nowego miejsca: tychy.bystrzak.org/ Mają tam i ciekawie wygladające zajęcia i urodziny właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
je.do urodzinowa sala zabaw w Tychach 17.09.14, 14:22 W Małolatku jest świetna zabawa dużo miejsca, fajne atrakcje i pakiety do wyboru dla każdego. Moja mała miała tam urodzinki, Pani animatorka przygotowała urodzinki wg jej życzenia. Dla rodziców też znalazło się miejsce w kawiarence a ciasto mogliśmy mieć swoje. Dzieciaki nie chciały wychodzić. A podłoga interaktywna jest bomba! Wrócimy na pewno! Odpowiedz Link Zgłoś
genova51 Re: urodzinowa sala zabaw w Tychach 14.09.15, 18:59 Polecam "Bystrzaka"! Odpowiedz Link Zgłoś
lawia Urodzinki 12.09.15, 20:26 Ja polecam nowootwarta Akademię AKUKU w Mikołowie. Urodziny rewelacyjne. Można pooglądać fotki na ich profilu na facebooku chyba AKUKU - Akademia Kreowania i cos tam dalej. Albo strona www.krainakreatywnosci-akuku.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
lillylive A 11te urodziny? 13.09.15, 19:20 W tychach 11te urodzinki,dzieci juz nie małe...kino,kręgle??? Odpowiedz Link Zgłoś
mamawtychach.pl Re: Gdzie urodziny dla dziecka 20.03.16, 13:24 Tu informacje gdzie można zrobić urodzinki: mamawtychach.pl/index.php/informator/52-urodzinki#nowy Odpowiedz Link Zgłoś
genova51 Re: Gdzie urodziny dla dziecka 24.03.16, 13:19 www.tychy.bystrzak.org/Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
niezielonaania Re: Gdzie urodziny dla dziecka 09.05.17, 13:47 Nie wiem skąd jesteś, ale powiem Ci, że Huta Paprocka w Tychach to fajne miejcie na urodziny dzieci. Ja robiłam tam komunię. Mają dużo miejsca do zabawy. Menu mają specjalnie dostawane dla dzieci. A obsługa jest bardzo cierpliwa. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
milena-ka Re: Gdzie urodziny dla dziecka 17.08.17, 11:46 Można wybrać się do kina albo fajne atrakcje są też na basenie -spa w lędzinach :P Ale tutaj jest warunek, że dzieci potrafią pływać Odpowiedz Link Zgłoś