Dodaj do ulubionych

ortopeda dla dzieci

25.02.11, 16:16
Szukam dobrego ortopedy dla dziecka. Proszę o namiary, numery telefonów. Jeszcze jedna sprawa mnie nurtuje, a mianowicie: czy Pani doktor Ciepła jest ortopedą, czy polecacie i ew. gdzie przyjmuje?
Sprawa jest dosyć pilna. Proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • katasia1 Re: ortopeda dla dzieci 26.02.11, 11:38
      dr Ciepła przyjmuje w poradni w szpitalu wojewódzkiej (mam nadzieje że nadal, bo ostatni raz byłam z synem ponad rok temu). Z wizyt u niej w sumie to jestem zadowolona, tyle że ja chodziłam tylko na kontrole, wszystko było w porządku więc trudno mi ją obiektywnie ocenić.
      • bbuziaczekk Re: ortopeda dla dzieci 26.02.11, 22:17
        dr Ciepla przyjmuje tez prywatnie, wizyta kosztuje ok 70 zl, jest podobno bardzo fajna, ma podejscie do dzieci, ale podobno nie przyjmuje juz tam gdzie przyjmowala tylko zmienila miejsce, kolezanka u niej byla raz z synkiem na usg bioder, teraz czeka ja druga wizyta ale musi sie dowiedziec gdzie teraz przyjmuje, proponuje poszukac na necie,

Z synkiem chodzilismy do dr. Ciemniewskiej na usg bioder do szpitala wojewodzkiego ale ze ortopedia tam narazie nie dziala to dr. Ciemniewska przyjmuje w przychodni San-Med na Bibliotecznej 17 i teraz do niej chodzimy z corka, ogolnie jest dobra jesli chodzi o usg i badanie niemowlat, w innych sprawach to nie wiem, ale ona sama jest troche oschla i taka naburmuszona :) przyjmuje na nfz

san-med.tychy.pl/
    • bbuziaczekk Re: ortopeda dla dzieci 26.02.11, 22:32
      Znalazlam tylko tyle ze dr. Ciepla przyjmuje w Medycynie Rodzinnej na Damrota, nr tel 323271730.
      Ale to jest info z 2009 roku wiec pewnie nieaktualne, ale mozna zadzwonic i zapytac, moze beda cos wiedziec
      • kati792 Re: ortopeda dla dzieci 27.02.11, 14:54
        Dr.Ciepła przyjmuje w Medycynie Rodzinnej na ul.Damrota.Polecam!
        • bbuziaczekk Re: ortopeda dla dzieci 27.02.11, 22:30
          Podobno na Damrota juz nie przyjmuje od niedawna, na necie nie idzie znaleźć, moze tam na Damrota beda cos wiedziec i powiedzia
          • forra Re: ortopeda dla dzieci 28.02.11, 22:06
            Dziękuję bardzo. Rano zadzwonię na Damrota i dam znać czy przyjmuje.
            Dziewczyny na forum jak zwykle wspaniałe :)
            Pozdrawiam.
          • kati792 Re: ortopeda dla dzieci 10.03.11, 19:46
            Dr.Ciepła nadal przyjmuje na Damrota.Nie wiem,skąd informacje,że już jej tam nie ma.Byłam dziś w przychodni i przyjmowała.
            • madziuja Re: ortopeda dla dzieci 10.03.11, 20:59
              również w SAN MEDzie na Bibliotecznej. Prywatnie.
            • bbuziaczekk Re: ortopeda dla dzieci 10.03.11, 21:05
              Sasiadka do niej chodzi i jak chciala zapisac malego na wizyte to jej powiedziano ze juz na Damrota nie przyjmuje i szukala po necie ale nigdzie nie ma...ale skoro to nieprawda to musze jej to powiedziec
              • kati792 Re: ortopeda dla dzieci 10.03.11, 22:01
                Może zle zrozumiała,albo pani dr.była na urlopie,albo rzeczywiście chwilowo jej nie było,ale dziś na 100% ją tam widziałam:-)
                • forra Re: ortopeda dla dzieci 18.03.11, 18:44
                  Witam. Ostatnio jestem bardzo w temacie, więc podzwoniłam i już wiem: na Damrota Pani Doktor Ciepła przyjmuje prywatnie za 100 zł- termin 1 tydz. lub jak ktoś ma abonament to za darmo. Co to za abonament w przychodni nie wiem, i mnie to nie interesuje. W szpitalu dzieci nie przyjmuje. Za to przyjmuje dzieci w przychodni na ulicy Zgrzebnioka 22 w Poradni Wad Postawy. Termin 1 do 2 tygodni. Zapisy tylko osobiste ze skierowaniem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka