man_x 03.08.04, 17:36 miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,2209611.html -nowy sponsor i zaodnicy -OK -Skowronski powienien zaplacic te wpisowe! Przeciez to wstyd na cala Polske. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: swerd Re: " GKS Tychy idzie na mistrza" IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 03.08.04, 18:25 za co wpisowe. ta liga to była porażka a sędziowanie na wyjazdach kpina do kwadratu Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: " GKS Tychy idzie na mistrza" 04.08.04, 23:32 Yeahhh, szkoda że nasze browary nie chcą tak zaszaleć kasą. Czas wreszcie wygrać te lige! Odpowiedz Link Zgłoś
krzys00 Re: " GKS Tychy idzie na mistrza" 05.08.04, 10:49 no zobaczymy jak to bedzie, zapowiada sie bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toudik Re: " GKS Tychy idzie na mistrza" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 23:10 Hokej!!, a co to jest hokej, przecież hokej w Polsce stoi na żenująco niskim poziomie, idziesz na mecz i zupełnie nie wiesz czego mozna sie spodziewać w Niedziele wygrana z Podhalem 7 do zera, a w środę przegrana 6 do zera, o czym to świadczy?? spytajcie bukmacherów!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzys00 Re: " GKS Tychy idzie na mistrza" 06.08.04, 23:27 no zgodze sie ze moze poziom hokeja w polsce za wysoki nie jest, ale z takim podejsciem do sprawy jak piszesz to szybko ten nasz hokej nie podniesie Odpowiedz Link Zgłoś
man_x no ładnie :-( 06.09.04, 23:39 W piatek rozpoczecie sezonu a tu takie jaja. Skowronski zrob cos! pierwszy mecz: 10.09.2004 (piątek) godz. 18.00 GKS Tychy - TKH Toruń bilety: 12 i 8 zł Odpowiedz Link Zgłoś
krzys00 gks tychy-tkh torun 4-0 10.09.04, 22:22 no ladny poczatek tyszan, w mocno oslabionym skladzie wygrali z dosc mocna ekipa z torunia, oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: gks tychy-tkh torun 4-0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 22:35 no wynik ciekawy, a poziom jaki był? Odpowiedz Link Zgłoś
man_x dzisiaj ciekawy meczyk.. 14.09.04, 11:47 ..z Unią. O godzinie 18. kto nie byl nigdy w zyciu na meczu ligowym ma dzisaj szanse. mecz z unia, czyli emocje i pelne trybuny zgwarantowane a po meczu w Gronie kibicow ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk 2 - 0 dla Tyszan IP: 80.51.254.* 14.09.04, 18:43 dla tych co ni emogli isc na mecz: www.tanielatanie.sxx.pl/tychy/index1.php?show=relacja&gameid=ple2004010 relacja on-line Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk 2 - 1 dla Tyszan IP: 80.51.254.* 14.09.04, 19:27 Czas Wynik Strzelec - Rodzaj Bramki 1:54 1:0 BAGIŃSKI Adam (KUC Jarosław, ŚLUSARCZYK Artur) - 5/4 10:31 2:0 BELICA Michal (KUC Jarosław) - 5/5 26 2:1 PIEKARSKI Grzegorz (PUZIO Mariusz) - 5/5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk 2 - 2 .... IP: 80.51.254.* 14.09.04, 20:07 > Czas Wynik Strzelec - Rodzaj Bramki > 1:54 1:0 BAGIŃSKI Adam (KUC Jarosław, ŚLUSARCZYK Artur) - 5/4 > 10:31 2:0 BELICA Michal (KUC Jarosław) - 5/5 > 26 2:1 PIEKARSKI Grzegorz (PUZIO Mariusz) - 5/5 44:23 2:2 ZAMOJSKI Jacek - 5/4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: embi Re: Tanie latanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 20:51 To nie jest rodzaj reklamy. Takie darmowe konto udalo sie zalatwic bo moje sie przepelnilo. Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Remis 18.09.04, 12:36 fakt z unią nie jest źle i chyba nie bedzie dopóki mają duuuże plecy u góry :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd i baty z podhalem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 12:40 skład jak nigdy, wyniki jak zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd 3:5 w dupe z craxą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 19:09 ten sam schemat co od xx lat sie powtarza, i dlatego od roku nie widzieli mnie na meczu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldemar dziwi mnie postawa GKS w pierwszych meczach IP: *.tsi.tychy.pl / *.media-com.com.pl 19.09.04, 20:08 brak klopotów finansowych ( tyskie ,hoop) pomoc miasta i drobnych sponsorów a wyniki żadne .....................oj oj niedobrze sie dzieje wiem że GKS nie gra w pełnym składzie .........ale i to nie jest dobrze ................1 runde jak tak dalej pójdzie zakończą na 4 miejscu ..........a jak tak dalej pójdzie znów trafia na Unie i znów będzie ciężko ..................... Tychy to chyba najlepsze miasto jeżeli chodzi o klimat dla hokeja ,ale jak tak dalej będzie i znów nie będzie sukcesu to i tu hokej spadnie na margines ....już teraz jest coraz trudniej zapełnić hale !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a najgorsze jest to że media wogóle nie interesują sie PLH i Polski hokej z roku na rok bardziej upada .............i będzie miał ciężko sie podnieść !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba jest jakaś reforma PLH !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: dziwi mnie postawa GKS w pierwszych meczach 20.09.04, 20:37 Gość portalu: waldemar napisał(a): > brak klopotów finansowych ( tyskie ,hoop) pomoc miasta i drobnych sponsorów a > > wyniki żadne .....................oj oj niedobrze sie dzieje wiem że GKS nie > gra w pełnym składzie .........ale i to nie jest dobrze ................1 runde > > jak tak dalej pójdzie zakończą na 4 miejscu ..........a jak tak dalej pójdzie > znów trafia na Unie i znów będzie ciężko ..................... Tychy to chyba > najlepsze miasto jeżeli chodzi o klimat dla hokeja ,ale jak tak dalej będzie i > znów nie będzie sukcesu to i tu hokej spadnie na margines ....już teraz jest > coraz trudniej zapełnić hale !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > a najgorsze jest to że media wogóle nie interesują sie PLH > i Polski hokej z roku na rok bardziej upada .............i będzie miał ciężko > sie podnieść !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > chyba jest jakaś reforma PLH !!!!!!!!!!!!!!!!! PLH=PZHL=niereformowalna banda nieudaczników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: 3:5 w dupe z craxą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 22:02 jaki? nowi gracze, lepszy skład, te same wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
aspanu84 Re: 3:5 w dupe z craxą 21.09.04, 18:12 i powoli coraz mniej kibicow na trybunach :/ chyba sie im (nam?) znudzilo czekanie na "ten" sezon ... Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: 3:5 w dupe z craxą 24.09.04, 16:45 Gość portalu: swerd napisał(a): > jaki? nowi gracze, lepszy skład w tym roku jest gorszy :-P > te same wyniki wiem do czego zmierzasz.ze w play-offach trafiamy na unie i po mistrzostwie. ja tam jestem cierpliwy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: 3:5 w dupe z craxą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 18:00 > w tym roku jest gorszy :-P no, nie zgodze sie z tym nie mamy obcokrajowców poza belicą, nie wyjaśniona sprawa parzyszka i gonery(co zarząd robił jak była przerwa?) > wiem do czego zmierzasz.ze w play-offach trafiamy na unie i po mistrzostwie. no kiedys polonia, teraz unia ale może nie o to chodzi by złapać króliczka? Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Tychy-Gdańsk godz 18 24.09.04, 16:40 Embi nie działa mi Twoja stronka. Tylko mi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: embi Re: Tychy-Gdańsk godz 18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 22:45 Strona juz nie calkiem jest moja ale dziala, wchodz przez adres www.gks- tychy.prv.pl lub bezpostednio www.tanielatanie.sxx.pl/tychy/ \|/ _________m_0v0_m________ www.tychy.silesianet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solo Re: " GKS Tychy idzie na mistrza" IP: 62.233.231.* 24.09.04, 20:04 a PZHL nie ma licencji na organizowanie rozgrywek (sic!)...niezłe nie? Odpowiedz Link Zgłoś